Mergi sus Devino
membru
pantofi de dans sportiv, pantofi dansatoare

Shop echipament pantofi de dans

Pantofi de Dans Sportiv Barbati -Incaltaminte dans femei latino

Pentru un randament crescut al lectiilor de dans si un confort al piciorului dansatorii profesionisti de la DAnceTime iti recomanda sa iei in calcul echipamentul specific pentru tipul de dans care il faci tu. Pentru recomandari consulta-te cu echipa DAnceTime.

Artboard 1

Loading

Echipeaza-te corespunzator, noi iti putem oferi si echipament specific: fuste, tutu, sneakers dans, balerini, pantofi de dans sportiv pentru copii si adulti.

Cand deja ai inceput sa participi la cursuri de dans si ai facut primii pasi de baza in dansul de societate sau dansul latino-american sau in orice alt tip de dans este indicat si recomandat pentru un echilibru mai bun, pentru un confort al piciorului dar si pentru a invata mai repede – un accesoriu nelipsit- si anume – pantofi de dans special conceputi.

pantofi de dans sportiv pentru antrenamente
pantofi de dans sportiv pentru antrenamente

Acesti pantofi de dans, fie ca sunt pentru dansul latino-american sau pentru tango argentinian, dansurile populare sau pentru dansurile de societate sau balet au niste caracteristici specifice si iti recomandam inainte de achizitie sa te consulti cu noi, dansatori profesionisti de la Scoala de Dans DAnceTime iar ulterior te vom recomanda catre partenerii nostrii, de unde vei putea achizitiona pantoful specific (balerin, sneaker, sleekers, jazz shoes sau pantof de dans standard cu o anumita dimensiune a tocului sau latino-american cu o alta dimensiune si forma etc) pentru dansurile care le practici tu.

Pantofii de dans s-au nascut din pasiunea pentru dansul tango, apoi s-a indreptat si inspre pantofii de dans pentru alte stiluri si speram sa creasca in viitor si spre alte lucruri frumoase, echipamente speficice dansatorilor amatori si profesionisti, nu numai incaltaminte de dans tango/sportiv.

Pentru achizitii de incaltaminte dans pentru femei sau pantofi de dans sportiv barbati va rugam sa ne contactati la sala de dans.

Recomandari oferite de dansatorii profesionisti de la Scoala de Dans DANCE-TIME Bucuresti.

pantofi dansatoare specifici pentru anumite dansuri
pantofi dansatoare specifici pentru anumite dansuri
adidas de dans ergonomic si confortabil pentru cursuri
adidas de dans ergonomic si confortabil pentru cursuri
pantofi dansatoare -sandale performanta
pantofi dansatoare -sandale performanta

Revino in pagina cu lectii de dans:
– lectii de dans de societate si dansuri latino americane-vezi aici programul unui nou curs de dans in grupe de 12 persoane, click >>>
– cursuri de dans popular adulti >>>
– cursuri de dans pentru copii 4-6 si 7-12 ani >>> – vals vienez (valsul miresei) pentru nunti de vis,
 ore intensive pentru coregrafii speciale, particulare >>>
– lectii particulare de dans cu orar 9-22, pentru cei single, fara partener >>>

Tags: pantofi salsa, pantofi dans sportiv copii, pantofi tango, sandale de dans latino,