Lectii de dans > lectii particulare de dans: dansuri de societate & dansuri latino

 
lectii particulare de dans - scoala de dans
Vrei sa te simti mai bine, sa te relaxezi, sa inveti lucruri utile, placute si elegante? Vrei sa faci miscare impreuna cu cel drag/a tie dar si sa sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment din viata ta?

Avantaje lectii de dans particulare, desfasurate la domiciliul dvs in anumite perioade ale anului cat si la Scoala de Dans DAnceTime, in sala de dans din imagini. 

 

Avantaje oferite de DAnceTime:  SCOALA DE DANS DANCETIME - BUCURESTI, SECTOR 1&2Va bucurati de intimitate, veti fi singuri in sala din imagine, veti invata de 2-3 mai usor, programul este flexibil si agreat impreuna de luni-vineri si sambata. Beneficiati de toata atentia profesorului care explica in ritmul dumneavoastra si adaptat obiectivelor discutate preliminar.  Chiar daca nu ai partener vino la DanceTime si puteti invata direct cu instructorul/ea, dupa caz. 


 
OFERTA PROMOTIONALA PENTRU ADULTI INCEPATORI: 10  - 19% PENTRU TOATE PACHETELE ABONAMENTE LA NIVELUL INCEPATORI, PROMO VALABILA INTRE 03.07 - 02.08.2019,  in functie de abonament, numarul de ore din el si orele de desfasurare a sedintelor. Alege impreuna cu noi la sala de dans pachetul personalizat ce ti se potriveste in functie de obiectivele tale si cu un program flexibil agreat impreuna.  


Lectii particulare de dans
In plus la aceste lectii personalizate putem introduce la cererea ta si alte (obiective) target-uri in afara invatarii, cum ar fi un ritm intensiv al lectiei pentru a transpira, a creste tonusul muscular sau de ce nu chiar pentru slabire. Alte obiective: streching, indreptarea si corectarea pozitiei defectuoase a spatelui dar si de dezvoltare-armonizare a relatiei de cuplu accentuand rolurile in pereche (leader/follower). Bucura-te de experienta DAnceTime acumulata din anul 2005.

Abonamente
- tipuri de pachete de lectii particulare personalizate cu orar flexibil intre 9-22:

Abonament Lotus Fun&Joy - miscare si dans in mod frecvent - sunt abonamente de 24 sedinte, 36 sedinte, 48 sedinte sau anuale de 96 sedinte - includ reduceri si lectii bonus.Sunt cele mai potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi. Cu aceste pachete va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino, salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus "Lotus" include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute. Achitarea lectiilor se face in avans cu cateva zile inainte de incepere.

sali de dans sala de dans lectii particulare
Dansuri studiate: dansuri latino-americane, dansuri de societate, dansuri populare romanesti si/sau dans sportiv; stilurile fiind - Rumba, Samba, Cha-cha, Salsa, Merengue, Rock`n`roll, Tango Argentinian, Vals vienez, Tango european, Vals lent, Quick-step.
telefon scoala de dans dancetime, scoala de dans sector 2

Cum se fac inscrierile. Pasi necesari

pasul a) apelati numarul de telefon 0726 328 891, apelabil intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00.

pasul b) apoi putem agrea impreuna o intalnire la studio in care planificam si totodata putem finaliza inscrierea completand formular contract si achitand taxa de abonament. Pasul c) dupa finalizarea inscrierii va astepatam la inceperea lectiilor.


Lectii de Dans DAnceTime: "Necesarul tau zilnic de Miscare & Relaxare".

 
Actualizat la 03/07/2019

lectii particulare

 

Niveluri in dans/dansatori:

Debutant (incepator), intermediar, avansat si apoi profesionist (performanta). Ce trebuie sa inveti la fiecare nivel...

scoala de dans dancetime lectii dans particulare
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD