Lectii de dans > lectii particulare de dans: dansuri de societate & dansuri latino

 
lectii particulare de dans - scoala de dans
Vrei sa te simti mai bine, sa te relaxezi, sa inveti lucruri utile, placute si elegante? Vrei sa faci miscare impreuna cu cel drag/a tie dar si sa sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment din viata ta?

Avantaje lectii de dans particulare, desfasurate la domiciliul dvs in anumite perioade ale anului cat si la Scoala de Dans DAnceTime, in sala de dans din imagini. 

 

  SCOALA DE DANS DANCETIME - BUCURESTI, SECTOR 1&2Va bucurati de intimitate, veti fi singuri in sala din imagine, veti invata de 2-3 mai usor, programul este flexibil si agreat impreuna de luni-vineri si sambata. Beneficiati de toata atentia profesorului care explica in ritmul dumneavoastra si adaptat obiectivelor discutate preliminar.
Chiar daca nu ai partener vino la DanceTime si puteti invata direct cu instructorul/ea, dupa caz.
Oferta zilei! 

Cumpara azi si maine un pachet personalizat unde poti invata un mix de dansuri ballroom & latino, Tango, Salsa, sportiv sau chiar populare la program flexibil agreat impreuna plus un cost promotional special cu pana la - 25 % reducere, in sala de dans ce arata ca in poza de mai sus, cu instructorii pedagogi calmi si cu rabdare, fosti si actuali campioni in dans sportiv. Stabileste o intalnire cu noi la studio pentru imbunatatirea calitatilor tale de dansator/e.


In plus la aceste lectii personalizate putem introduce, la cererea ta, si alte target-uri in afara invatarii, cum ar fi ritm foarte intensiv al
sali de dans sala de dans lectii particulare
 lectiei pentru cresterea tonusului muscular sau pentru slabire, streching, indreptarea si corectarea pozitiei defectuoase a spatelui dar si de dezvoltare-armonizare a relatiei de cuplu accentuand rolurile in pereche (leader/follower). Bucura-te de experienta DAnceTime acumulata din anul 2005.

Abonamente
- pachete de lectii particulare personalizate cu orar flexibil intre 9-22:


Abonament Lotus Fun&Joy - miscare si dans in mod frecvent - sunt abonamente de 24 sedinte, trimestriale 36 sedinte, semestriale 48 sedinte sau anuale de 96 sedinte - includ reduceri si lectii bonus fata de pachetul very small si sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi. Cu aceste pachete va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino, salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus "Lotus" include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute. Achitarea lectiilor se face in avans cu cateva zile inainte de incepere.

Lectii particulare de dans

Abonament Small - 6 lectii particulare personalizate condensate - este pachetul potrivit daca sunteti pe fuga inaintea unui eveniment important din viata dumneavoastra (de exemplu nunta).

Dansuri studiate: dansuri latino-americane, dansuri de societate, dansuri populare romanesti si/sau dans sportiv; stilurile fiind - Rumba, Samba, Cha-cha, Salsa, Merengue, Rock`n`roll, Tango Argentinian, Vals vienez, Tango european, Vals lent, Quick-step.
telefon scoala de dans dancetime, scoala de dans sector 2

Cum se fac inscrierile? Pasi necesari

pasul a) apelati numarul de telefon al scolii 0726 328 891 (intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00).

pasul b) stabilim o intalnirie la studio, discutam si planificam si totodata finalizarea inscrierea completand formular si achitand taxa de abonament (virament sau numerar). Pasul c) inceperea ulterioara a lectiilor.
Lectii de Dans DAnceTime: "Necesarul tau zilnic de Miscare & Relaxare".Actualizat la 03/05/2018

lectii particulare

 

Niveluri in dans/dansatori:

Debutant (incepator), intermediar, avansat si apoi profesionist (performanta). Ce trebuie sa inveti la fiecare nivel...

scoala de dans dancetime lectii dans particulare
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD