Pentru sarbatori, zile onomastice, de martisor sau nunta prieteniilor tai, Scoala de Dans DAnce Time te ajuta si iti ofera un voucher personalizat. Valoarea cadoului poate fi de asemenea personalizata in functie de bugetul tau! Voucherul poate fi expediat la dumneavoastra. Informatii la receptia scolii sau la 0726 328 891.

ACEST CADOU SE ADRESEAZA MEDIULUI FAMILIAL (COPIII TAI, PRIETENA, SOTIA), AMICAL SAU DE BUSINESS relaxat.

Achizitionand un cadou-abonament veti primi un voucher ce da posesorului (copil 4 – 18 ani, adolescent, adult, mama/tata sau fratii tai) posibilitatea sa aleaga cursul de dans preferat, data inceperii si programul lectiilor, asta daca nu stii exact cata miscare vrea sa faca sau ce tipuri de dansuri ar vrea sa invete / perfectioneze. Poti plati voucherul cadou in functie de bugetul tau, cadourile abonament au valori cuprinse intre 339 si 790 lei. Poti alege de asemenea un pachet de lectii cu instructor personal sau cursuri in grup restrans. Intreaba mai mult la receptiE despre voucherul cadou sau suna la DAnceTime, la 0726.328.891. Cadoul DAnceTime este distractiv, relaxant, revigorant.

Daca esti un spirit ce se documenteaza singur/a inainte de a da telefon poti afla detalii despre ce cursuri de dans poti face cadou:

lectii particulare cu program flexibil si dansuri flexibile, pentru cupluri si single – detalii aici

Modul la cursuri de dans latino – grup cu maxim 10 persone – clic 

Modul cursuri de dans pentru copii, grupe de 10 copii (detalii aici)