Mergi sus Devino
membru
cursuri tango argentinian Bucuresti

Cursuri tango argentinian

Bun gasit dragi iubitori de Tango Argentinian din Bucuresti !

Dorim pe aceasta cale sa va informam ca in curand vom incepe un nou curs de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango argentinian cu diferentele sale. Program si detalii vizibile mai jos.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program cursuri Tango Bucuresti.

Pentru adulti si miri.

Curs tango Argentinian Bucuresti

Grupa 8 – miercuri si joi de la 20:40. Locuri disponibile telefonic (maxim 10/ curs tango adulti).

Grupa 12 – curs de dans adulti incepatori – orar miercuri si joi de la 19:40. Patru locuri disponibile din 10.

Daca vrei sa participi la Scoala DAnce Time, cea mai veche scoala de dans din Bucuresti, afla ca la grupa de tango argentinian trebuie sa iti faci rezervare, apoi inscrierea la studio, in urmatoarele 48 ore.

Pentru rezervari

Contacteaza-ne

Nu te ajuta programul de mai sus? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente/module. Grupe 10 persoane

NOUTATI LA 01.04.2023. PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.


Daca esti un cuplu si te inscrii intre 01.04.2023-03.04.2023 poti beneficia de promotia scolii ce include reducere sau o saptamana extra de cursuri de tango argentinian gratuite. Oferta valabila numai la abonamentul modul de 12 sedinte/6 saptamani in clasa de 10 persoane.

Abonament LOTUS include un modul de 12 sedinte/ 6 saptamani/ taxa 850 lei  790 lei/persoana (promotie pentru cupluri si persoane single cu inscrieri intre 01.04.2023-03.04.2023, poti beneficia de sedinte gratuite sau de acest tarif promo). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Loading

Noutati Facebook

Cursuri de tango argentinian

Durata modul si numar participanti

Tango cursuri tango argentinian

Durata unui modul de cursuri de dans tango argentinian unde se studiaza numai dansul tango argentinian este de 6 saptamani/12 sedinte pentru fiecare modul.  Numarul de participanti este de minim 5 perechi/maxim 5 perechi. Numar de module disponibil – sase.

Descopera cursuri de tango particulare cu instructor personal ce poate tine loc de partener. Orarul este flexibil 10:00-22:00!

Structura dansurilor

Fiind un dans de pereche scoala recomanda persoanelor de sexul feminim sa vina insotite de un partener sau eventual ne puteti suna pentru a va transmite daca cumva exista inscrisi parteneri barbati single. Alte persoane dornice sa invete ce nu au dispus de un partener au ales lectiile particulare cu instructor personal ce a tinut loc de partener de dans. NOTA SCOLII: Aceste cursuri de tango particulare sunt de asemenea potrivite in situatia se prefera un numar de sedinte si un program flexibil saptamanal agreat impreuna cu DANCETIME dar si ca sa dansezi cu un partener – instructor de dans profesionist. Cat de repede avansezi dar si intimitatea (fara alti cursanti in sala de dans) sunt si alte plusuri ale orele individuale. Obtineti mai multe detalii despre lectii particulare la sala de dans, telefonic sau in site, click aici >

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Cursuri tango Bucuresti > Tango argentinian, clasic si neuvo. Doua servicii la alegerea ta oferite de DAnce Time din anul 2005: curs de tango particular si de grup.

Pasiune – istorie – locul nasterii

Buenos Aires este locul de naștere și capitala celui mai romantic dans din lume. Plin de senzualitate și nostalgie, tango face parte din identitatea din Buenos Aires. Vino să asculți, să te uiți. . . și poate chiar vei invata Tango argentinian ca un localnic.

Ce este tangoul?

Nascut printr-o fuziune de influențe europene, africane și native argentiniene, tango este un dans muzical și de cuplu care s-a dezvoltat în cartierele imigranților din clasa muncitoare din Buenos Aires la mijlocul secolului al XIX-lea. Până în anii 1930, dansul a inundat Buenos Aires și cucerit lumea, cu romantismul, nostalgia și îmbrățișarea îndrăzneață.

Astăzi Buenos Aires rămâne capitala mondială a tango-ului și este plin de spectacole profesionale, spectacole muzicale, școli de tango, cafenele și hoteluri cu tematică tango și, bineînțeles, milongas, adunări sociale tradiționale la care dansatorii amatori se întorc noapte după noapte în căutare îmbrățișării perfecte.  

Învață să dansezi! 

Cel mai bun loc pentru a învăța tango este intr-o scoala de tango în ​​locul de naștere și capitala dansului. Dar daca nu puteti sustine acest demers costisitor noi va invitam la cursuri de tango in Bucuresti, la noi. Deși acest dans improvizat este renumit pentru că necesită multă răbdare și dăruire, un singur curs de tango vă poate oferi o perspectivă asupra modului în care funcționează dansul, în timp ce patru sau cinci pot fi suficiente pentru a stăpâni o secvență de bază, astfel încât să puteți îndrăzni a dansa ringul de dans la o milonga. Multe scoli de tango cum este si DAnceTime găzduiesc cursuri înainte de a începe milonga, va invitam. Există mai multe școli de tango de renume mondial în oraș care oferă cursuri, uneori mai multe clase, în fiecare zi, în timp ce profesorii privați pot oferi cursuri personalizate în diferite limbi,asa cum se procedeaza si la DAnceTime. Mai multe companii oferă turnee de tango cu lecții. TripAdvisor are câteva înregistrări. 

Învață să dansezi! Alte cursuri de dans: click >>> dans latino, dansuri populare, dans sportiv, dans modern, Salsa, Bachata, dansul mirilor, curs tango Bucuresti