Mergi sus Devino
membru

Cursuri de dans latino

Din noiembrie deschidem doua cursuri noi si te invitam sa te inscrii prin promo la cursuri de dans de dezvoltare personala prin dans latino: Salsa, Bachata, Samba, Tango Argentinian & dans sportiv pe programul luni+marti sau miercuri+joi seara. DANCETIME este o scoala de dans cu 16 ani experienta. Instructorii scolii sunt fosti dansatori profesionisti, pedagogi calmi, cu rabdare. Fiecare modul are doar 10 persoane/curs si contine trei dansuri din categoria dansuri latino Bachata, Salsa, Samba, Cha-cha,  dansuri de societate Vals vienez sau Tango Argentinian. Informatii extinse mai jos.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

 PROGRAM CLASE ADULTI/MIRI/ADOLESCENTI   Cursuri de dans adulti - imagini de marti&joi

Grupe incepatori ce au inceput sau incep in curand:

Grupa 12 – curs de dans adulti incepatori – orar miercuri si joi de la 19:30. Patru locuri disponibile din 10.

Grupa 13 – curs de dans intermediari – orar luni si marti de la 19:00. Doua locuri disponibile din 10.

Grupa 9 – cursuri de dans adulti incepatori – orar miercuri si joi de la 20:30. Doua locuri disponibile din 10.

Grupa 14 – curs de dans incepatori – orar luni si marti de la 18:00. Info disponibile telefonic.

Alte grupe, module speciale tematice:

Grupa 1 –  cursuri de dans tango argentinian cu orar disponibil…  Mai mult despre  cursuri de tango argentinian – detalii aici > click
Cursuri de dans popular – detalii aici > click >
Cursuri de dans copii 4-14 ani + parinti in paralel – detalii click aici >

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Scrie-ne pentru a fi anuntat despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonament, tarif/modul. Grupe 10 persoane.

Tarif modul LOTUS  – modul fusion dance cu 12 sedinte incluse/ durata modul 6 saptamani/ taxa 790 lei  promo 690 lei (promo valabila pentru adulti incepatori intre 25.11.2021 – 28.11.2021: o saptamana in plus si gratuita sau acest tarif promo). Promo valabila pentru adulti incepatori ce nu au mai participat in ultime 6 luni la cursurile noastre. La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la debut curs.

PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.

Se poate beneficia si de promotie cu reducere sau lectii de dans gratuite la abonamentul modul de 12 sedinte/6 saptamani pentru inscrieri si achitare taxa intre 25.11.2021 – 28.11.2021. Promo valabila pentru adulti incepatori ce nu au mai participat in ultimele 6 luni la cursurile noastre.

Actualizat la: 1.12.2021
Noutati Facebook

CONCEPTUL: dezvoltam prin cursuri de dans inteligente emotionale: corporala, cultural-muzicala, spatiala si interpersonala.

Prin aceste module special create de catre DAnce Time ce includ cursuri de dans latino & sportiv & de societate te vom ajuta sa iti dezvolti inteligentele emotionale mai sus mentionate (detalii extra in timpul cursurilor si/sau in cartea Teoria Inteligentelor Multiple de Dr Howard Gardner). In plus vei descoperi alaturi de noi magia dansului, a relaxarii si a miscarii. Lasa-te purtat de ritmuri de salsa, bachata, samba, rock`n`roll, cha cha cha, rumba, tango, vals, slow-fox sau quickstep ca sa fi mai inteligent emotional si ca sa nu mai stai pe scaun la petreceri/evenimente.

Descopera lectii particulare: orar variat, dansuri latino flexibile si instructor personal ce iti tine loc de partener.

Structura dansurilor

STILURI PREDATE LA GRUPE. PROGRAMA. Cursuri de dans latino 

La modulul incepatori nivelul 1 vei invata notiuni de baza din 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si/sau un dans de societate – Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 se invata Tango, Jive, Merengue si/sau Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

cursuri de dans latino

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Mai mult despre DAnce Time, Bucuresti, Scoala de Dansuri Latino, Cursuri Salsa si Dans sportiv 

– locul si felul in care arata scoala de dansuri latino unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi, frumoase, in aceiasi spatiu, ele fiind speciale amenajate pentru cursuri Salsa si alte dansuri, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,

– data si anul infiintarii: Bucuresti, vara anului 2005.

– poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse. Toate aceste dansuri latino sa stii ca la DANCE TIME le inveti organizat / etapizat pe nivele de dificultate si module, numai 3 dansuri /modul.  Nu predam multe dansuri in doar cateva sedinte, aceasta este politica noastra, pentru ca sa inveti..

– un numar mic de persoana in grupa este ideal ca sa inveti, lucram cu doar 10 persoane la cursuri salsa si alte dansuri.

– te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni in dans sportiv / dans latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

– pentru ca Scoala de Dans DAnceTime are experienta mare, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul. 

– suntem usor accesibili, la 500 m de Metrou Stefan cel Mare/Pta Romana. Daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare stradale. 

Dintre tipurile de cursuri oferite mentionam: cursuri de salsa, cursuri de dans sportiv, cursuri bachata, dansuri de societate, dans sportiv pentru copii, coregrafii pentru dansul mirilor personalizate.

Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime. 

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti