Mergi sus Devino
membru
pasi de dans popular , dansuri populare bucuresti

Dansuri populare adulti

Scoala de Dans DAnce Time ofera in spatii special amenajate cu instructori dansatori profesionisti din ansambluri renumite cursuri de dansuri populare romanesti. Oferim tot in Bucuresti ore particulare de dansuri populare (singuri in sala), pentru voi sau nunta voastra, cu orar flexibil agreat impreuna si numar de sedinte saptamanale flexibil,de asemenea. NOTA SCOLII la 06.02.2024: Momentan predam dansuri populare numai in cadrul lectiilor particulare, nu sustinem ore de grup. Cursurile private de orice dans ( Brasoveanca, Ciuleandra, Sarba etc) se pot desfasura in orice perioada a anului si au un orar flexibil agreat impreuna cu noi.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program clase
Pentru adulti, miri sau adolescenti

Dansuri populare romanesti

In clipa de fata nu tinem cursuri de grup dar poti sa participi la lectiile particulare cu program flexibil.  Aceste lectii de dansuri populare romanesti se desfasoara seara, la pranz sau dimineata.
Numarul de lectii particulare pe care ii poti achizitiona prin pachete-abonament este flexibil dar adaptat la capacitatile tale de invatare (nivel actual- cat de repede sau greu inveti) si stilurile de dansurile populare dorite a fi perfectionate/imbunatatite.

Sunt in formare si se vor putea invata dansuri populare si la orele de grup in viitorul apropiat (detalii telefonice).

Grupa 5 – dansuri populare pentru incepatori nivelul 1, grupa in formare orar  … Numarul maxim pe grupa este 10 locuri.

Grupa 6 – cursuri dans popular romanesc – grupa in formare …. Numarul maxim pe grupa este 10 locuri.

 

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente/module. Grupe 10 persoane

NOUTATI LA 06.02.2024


PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.


Poti beneficia de promotie cu reducere sau lectii de dans gratuite la abonamentul modul de 12 sedinte/6 saptamani daca te inscrii intre 01.02.2024 – 06.02.2024.

Abonament LOTUS: include un modul complet de 12 sedinte/ 6 saptamani/ taxa 850 lei 790 lei (promo pentru cupluri,pentru inscrieri intre 01.02.2024 – 06.02.2024 poti beneficia de o saptamana extra sau de acest tarif promo). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Loading

Noutati Facebook

CE STILURI SE INVATA la cursuri de dans popular
Cursul de dansuri populare romanesti este un CURS ETAPIZAT organizat in 5 module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri, evenimente onomastice. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans, de exemplu Brasoveanca, se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior.
La aceste cursuri de dansuri populare – DANSURILE pe care vi le propunem in afara celor uzuale (Brasoveanca, Ciuleandra, Sarba) spre invatare sunt din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

Doresti o structura adaptabila tie cu orar flexibil si numar de sedinte 100% flexibile? Plus instructor personal ce iti tine loc de partener?

Structura dansurilor

Fiecare modul are durata 6 saptamani / 12 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular romanesc – 2 h/saptamana.

Dansul etapizat si organizat in module este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscari ce compun dansurile. Se adauga elemente noi la fiecare repetitie si se invata dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de aproximativ 2 luni participantii vor primi un certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi video cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului ce include Brasoveanca, Sarba, Hora si alte dansuri uzuale de la nunti!

Participanti cursuri dans popular: minim 10 persoane-maxim 10 persoane/grupa.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Dansuri populare romanesti – Cursuri dans popular Bucuresti

Dansurile populare sunt considerate o comoară a neamului nostru ce se cultivă din generaţie în generaţie, exprimând specificul fiecărei regiuni în parte. Aceste dansuri populare româneşti au o bogăţie a mişcărilor: de la dansuri cu mişcări line şi simple, la cele cu ritm alert, ce necesită agerime şi virtuozitate.  Dansurile populare sunt însotite nu numai de muzica instrumentală şi, în funcţie de zonă, sunt presărate cu strigături, pocnete din degete, bătăi din palme, paşi bătuţi, chiuituri etc. Mişcările diferă şi ele de la o regiune la alta.  Vă prezentăm astăzi o parte dintre cele mai cunoscute dansuri traditionale româneşti specifice fiecărei regiuni în parte: hora, braul, Ciuleandra, Brasoveanca, Sarba, Calusul.

La un prim nivel de studiu, aceste dansuri populare se grupează în categorii cu un grad mai mare de generalitate și răspândire în diverse regiuni ale țării. Urmează o listă a acestor grupuri; totuși, lista propriu-zisă (alfabetizată) cuprinde dansuri specifice, practicate în zone cu mult restrânse și caracterizate prin trăsături care le diferențiază de alte dansuri asemănătoare, aparținând de același grup. Numele dansurilor individuale, cel mai adesea, adaugă la numele grupului de dansuri denumirea localității sau a etniei de proveniență. De exemplu, brâul reprezintă un grup de dansuri, în vreme ce brâul ciclovenilor și brâul borlovenilor sunt dansuri individuale, componente ale respectivului grup. Cele mai importante grupuri de dansuri sunt: Alunelul, Arcanul, Ardeleana, Bătuta,Brâul și brâulețul, De doi, Geampara,Hora,Pe loc,Polca,Roata, Rustemul, Sârba, Sorocul.

La aceste cursuri de dansuri populare organizate de DAnceTime – DANSURILE incluse in module si  pe care vi le propunem spre invatare la orele de grup sunt din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri populare romanesti din Banat. Participanti cursuri dans popular: minim 10 persoane-maxim 10 persoane/grupa. Locul desfasurarii: sediul DAnceTime din zona Stefan cel Mare/Dorobanti, sector 2 si 1. Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.  
 

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 10 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta – adulti / copii.


Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti – DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.

Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucurestidansuri populare