Mergi sus Devino
membru
dansul mirilor

Dansul mirilor si al nasilor. Incepe din timp. Stabilește o întâlnire preliminara la sediu.

Bun gasit! Mai ai cateva saptamani sau luni pana la nunta ta ? Stii ca trebuie sa faci ceva ca sa inveti o coregrafie dansul mirilor si cativa pasi din alte dansuri?
Doresti sa nu mai stai pe scaun in noaptea nuntii si sa nu iti calci partenerul pe picioare? Vrei sa scapi de griji si emotiile,cumva normale?
Atunci participa la cursuri de semi-grup si individuale la Scoala de Dans DAnceTime infiintata in 8 iulie 2005. Ne recomanda 18 ani de experienta si miile de cupluri de miri / nasi ce ne-au calcat pragul la dansul mirilor.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program cursuri de coregrafie dansul mirilor.

Pentru miri, nasi, cavaleri si domnisoare de onoare.

Cursuri de dans particulare - cursuri de dans de cuplu sau pentru single 1
Foto din sala de dans DAnce Time # coregrafie dansul mirilor.

In cadrul acestui serviciu personalizat si particular beneficiezi de program flexibil, agreat impreuna cu noi chiar saptamanal. De luni pana vineri pana la orele 22:00 si sambata pana la 16:00. Ora de incepere este 10:00.  In situatia in care nu poti sa ajungi la un curs il poti reprograma daca ne anunti cu minin 24 ore inainte.

Daca doresti sa participi la o coregrafie de dansul mirilor la DanceTime apeleaza numarul de telefon al scolii, avem 18 ani de experienta. La intalnirea de consultanta preliminara poti sa vii la DAnceTime cu melodia (daca ai, daca nu ai iti recomandam noi). Noi iti vom putea face pe baza melodiei tale o coregrafie de dansul mirilor, repede, in cateva lectii personalizate. Durata si numarul sedintelor depind de tine, de melodie, de dorintele pentru coregrafie: simpla dar de efect sau deosebita – unde tu poti interveni si alege pasii, prizele ce le vom introduce. Totodata in cadrul intalnirii preliminare planificam programul si totodata finalizam inscrierea completand formular contract/achitand abonamentul. Dupa finalizarea intalnirii si a inscrierii va asteptam la inceperea lectiilor. Politica scolii. NOTA 1: Nu vom face programari telefonice de lectii fara sa fie finalizata inscrierea.

Ai o nelamurire cu referire la data recomandata pentru inceperea coregrafiei de dansul mirilor? Vrei sa aflii mai multe despre scoala?

Contacteaza-ne

Vrei sa participi dupa o anumita data? Doresti sa te anuntam noi cand ne eliberam pentru cateva sedinte de dans dupa orele 18:00?

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente lectii particulare personalizate, pe melodia ta.

NOUTATI LA 22.06.2023. PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.


Ofertele si preturile sunt personalizate pentru fiecare pereche in functie de tipurile de dans ce doresti a le invata, orele de incepere (ziua/seara sau in weekend) cat si numarul de sedinte din pachetele abonament.


Poti beneficia si de promotie / reducere sau lectii de dans gratuite la abonament pentru inscrieri efectuate intre 22.06.2023 – 30.06.2023. Te invit la cursuri de dans particulare de dansul mirilor, DANCETIME BUCURESTI are 18 ani experienta.

Abonament Small – 6-8-10 lectii particulare personalizate condensate – este abonamentul potrivit cand esti pe fuga inaintea acestui eveniment important din viata ta si vrei sa inveti sa te sincronizezi cu cel drag tie pe o coregrafie de dansul mirilor (stilul vals vienez este usor accesibil). Numarul sedintelor este adaptat pentru fiecare pereche in functie de tipul melodiei sau de colaje si de dorinta dvs.
Abonament Lotus NUNTA Mix de dansuri * – cu aceste pachete abonament * (16, 24, 36  sedinte) va vom invata atat coregrafia dvs pentru primul dans (indiferent de stil, puteti sa aduceti melodia) cat si alte dansuri latino, salsa, de societate, tango, bachata, disco, dansuri populare romanesti sau dans modern. Abonamentul “Lotus Nunta Mixt”  este potrivit daca vrei sa dansezi pe toata perioada nuntii, nu numai primul dans.

Loading

Noutati Facebook

Ce se poate invata:

La DANCE TIME se pot crea coregrafii simple dar de efect, dinamice sau lente si pline de iubirea din voi prin participarea voastra de minim 2 ori/saptamana. Mirii si nasii pot solicita crearea unei coregrafii dintr-un singur stil sau a unui colaj din dansuri ca vals vienez, dansuri latino-americane, dansuri populare romanesti, clasice, disco, Salsa, Bachata, Tango Argentinian. Conditiile sunt excelente iar salile de dans arata exact ca in foto.

Structura dansurilor

Recomandari. Stilul vals vienez este din punct de vedere al traditiei baza pentru dansul mirilor din seara nuntii si ar trebui sa fie invatat pentru ca se va dansa si cu nasii/parintii/socrii. Totusi de-a lungul celor 18 ani de activitate DAnceTime ne-au trecut pragul perechi ce au preferat sa deschida nunta pe alte melodii si stiluri de dans ca tango, latino-americane, disco, bachata, salsa, rock`n`roll sau dansuri moderne-streetdance. Alte perechi au preferat sa faca un colaj in cadrul coregrafiei de dansul mirilor, un colaj ce include si vals vienez (cateva secunde), dar putem a discuta preliminar propunerile. In anul 2020-2021 sunt in trend colajele din mai multe dansuri pe diverse stiluri de dans.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Resurse utile pentru coregrafie dansul mirilor – modele de melodii, coregrafii

Top 9 melodii pentru dansul mirilor – disponibile la sala de dans 
Cum sa alegi melodia nuntii in functie de personalitatea ta si de efectul pe ringul de dans – click

 

Dispunem si de dansatori profesionisti pentru nunta ta. Dansatorii DAnceTime au experienta intre 12-15 ani in concursuri nationale si internationale, ei fiind specializati pe dansuri latino-americane, modern, ballroom, traditionale romanesti, can-can, gypsy, charleston sau dansuri tematice anii 1920-1930-1960. Detalii la cererea. Ne gasiti aici pe FACEBOOK-CLICK

Nu uita: peste 40 stiluri de dans inveti cu noi pentru nunta ta sau pentru toata viata ta: Vals vienezvalsul mireseidansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Rock`n`roll, Tango, Bachata, Slow-fox, Jive, Samba; Tango Argentinian, disco, dansuri populare romanesti, dansuri de societate.