valsul miresei cursuri de dans nunta dansuri nunta pasi de vals valsul mirilor  

 
Vals vienez Valsul miresei

Mai ai cateva luni sau saptamani pana la nunta ta? Stii ca trebuie sa faci ceva ca sa inveti cativa pasi de dans?

Doresti sa dansezi fara sa iti calci partenerul pe picioare? 

Vrei sa scapi de griji si emotii?

Atunci alege Scoala de Dans DAnceTime. Ne recomanda experienta acumulata din anul 2005 si miile de cupluri ce ne-au calcat pragul.

sala de dans dancetime

RECOMANDAREA DANCETIME PENTRU NUNTIILE DIN ANUL 2020. Incepe cu cateva luni inainte, pentru ca sa dansezi natural la nunta ta si fara griji, cu un modul de dans de grup cu 3-4 dansuri incluse si ulterior, daca mai este necesar, achizitioneaza cateva sedinte private personalizate (asta daca nu esti perfect multumit cu ce ai invatat la orele de grup si vrei ceva special).  

valsul miresei cursuri dans nunta

Programul cursurilor particulare poate fi agreat impreuna intre orele 10-22:00 si sambata 10-16. DAnceTime ofera inca din anul 2005 lectii de dans speciale pentru nunta sau pentru imbunatatirea stilului tau de dans in sali de dans fara praf, fara inghesuiala, cu instructori dansatori profesionisti, calmi si cu rabdare. Pachetele personalizate cu tipurile de dans si obiectivele tale se vor discuta intr-o intalnire preliminara la sala de dans.

 Vals vienez Valsul miresei
Recomandarea DanceTime. Experienta acumulata in cei peste 14 ani de activitate ne face sa dam a doua recomandare gratuita: sa incepeti mai din timp cursurile, 2-3 luni ar fi recomandat, pentru ca repetitia este si mama invatarii dansurilor si a miscarii naturale pe ringul de dans unde toata lumea va fi cu ochii pe voi.

valsul miresei, lectii valsul miresei, valsul miresei curs domiciliu
Ce se invata: Mirii si nasii pot invata dansuri ca valsul vienez, dansuri latino-americane, dansuri populare romanesti, clasice, disco, Salsa, Bachata, Tango Argentinian. Conditiile sunt excelente iar salile de dans arata exact ca in foto din dreapta.

Stilul vals vienez este din punct de vedere al traditiei baza pentru dansul mirilor din seara nuntii si ar trebui sa fie invatat pentru ca se va dansa si cu nasii/parintii/socrii. Totusi de-a lungul celor 11 ani de activitate DAnceTime ne-au trecut pragul perechi ce au preferat sa deschida nunta pe alte melodii si stiluri de dans ca tango, latino-americane, disco, bachata, salsa, rock`n`roll sau dansuri moderne-streetdance. Alte perechi au preferat sa faca un colaj ce include vals vienez, putem a discuta preliminar propunerile. In anul 2017 sunt in trend colajele din mai multe dansuri pe diverse stiluri de dans. Putem crea coregrafii simple dar de efect, dinamice sau lente si pline de iubirea 

Abonamente – pachete lectii particulare (singuri in sala). Dvs ce pachet vi se potriveste? Cate dansuri vreti sa invatati/pregatiti? Cat de bine   dansati solo dar in pereche? 

Acordam pe baza experientei de 14 ani si in limita posibilitatilor fizice de timp, consultanta gratuita numai la sediul scolii.

Abonamentul Lotus Mixt * – Cu aceste pachete abonament * (24 sedinte, 36 sedinte, 48 sedinte) va vom invata atat coregrafia dvs pentru primul dans (indiferent de stil, puteti sa aduceti dvs melodia) cat si alte dansuri latino, salsa, de societate, tango, bachata, disco, dansuri populare romanesti sau dans modern). In plus “Lotus Nunta Mixt” include reduceri si lectii bonus fata de pachetul very small si este potrivit daca vrei sa dansezi pe toate perioada nuntii, nu numai la primul dans. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei cu 30 sau 60 minute, daca nu sunteti putem sa creeam o conditie fizica mai buna participand de minim 2 ori/saptamana la dans.


Abonament Small – 8 lectii particulare personalizate condensate – este abonamentul potrivit daca sunteti pe fuga inaintea unui eveniment important din viata dumneavoastra (nunta de ex) si vreti sa invatati numai cativa pasi dintr-un dans-de exemplu- vals vienez.

Cum se face inscrierea la DAnceTime? 

pasul a) inscrierea se face la sala de dans prin stabilirea unei intalniri preliminare, completare formular si achitare pachet. Numar telefon de contact  0726 328 891 (apelabil intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00).

Articole ajutatoare:

Top 9 melodii pentru valsul miresei - click 
Cum sa alegi melodia nuntii in functie de personaliate si de efectul pe ringul de dans - click

valsul miresei vienez, lectii de valsul miresei

Dispunem si de dansatori profesionisti pentru nunta ta. Dansatorii DAnceTime au experienta intre 12-15 ani in concursuri nationale si internationale, ei fiind specializati pe dansuri latino-americane, modern, ballroom, traditionale romanesti, can-can, gypsy, charleston sau dansuri tematice anii 1920-1930-1960. Detalii la cererea. Ne gasiti aici pe FACEBOOK-CLICK

Nu uita: peste 40 stiluri de dans inveti cu noi pentru nunta ta sau pentru toata viata ta: Vals vienez-valsul miresei, dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Rock`n`roll, Tango, Bachata, Slow-fox, Jive, Samba; Tango Argentinian, disco, dansuri populare romanesti, dansuri de societate.Actualizat la 10/11/2019

Dansul mirilor -Recomandari 2020-Clic

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD