valsul miresei cursuri de dans nunta dansuri nunta pasi de vals valsul mirilor  

 
Vals vienez Valsul miresei

Mai ai cateva saptamani sau zile pana la nunta ta? Stii ca trebuie sa faci ceva ca sa inveti cativa pasi de dans?

Doresti sa te descurci onorabil fara sa iti calci partenerul pe picioare? 

Vrei sa dansezi natural, fara griji sau emotii?

Scoala de Dans DAnceTime este solutia. Ne recomanda experienta acumulata din 2005 si miile de cupluri ce ne-au calcat pragul.


FOTO SCOALA DE DANS DANCETIME - BUCURESTI, SECTOR 1&2

Scoala de DAns DAnceTime

 

 Vals vienez Valsul miresei

Cumpara intre 28.08-05.09.2018 un pachet de dans Lotus Wedding&Joy (vizibile mai jos) personalizat cu program flexibil cu  reducere de – 20% pentru orele tinute in sala de dans DAnceTime cu aer conditionat ce arata ca in poza de mai sus! Pregatirea si cursurile se pot incepe, in functie de gradul de ocupare al scolii, in 2-3 zile. NOTA: La DAnceTime veti fi singuri in sala de dans, fara alti cursanti, nu cum se intampla in alte locuri din Bucuresti. La DAnceTime programul cursurilor particulare poate fi agreat impreuna intre orele 10-22:00 si sambata 10-16. DAnceTime ofera inca din anul 2005 lectii de dans speciale pentru nunta in sali de dans fara praf, fara inghesuiala, cu instructori dansatori profesionisti, calmi si cu rabdare. Pachetele personalizate cu tipurile de dans si dorintele tale se discuta intr-o intalnire la studio.

Recomandarea DanceTime. Pentru ca sa dansezi toate noaptea pe toate melodiile si naturalete in miscare iti recomandam sa incepi/urmezi cursuri de dans de grup cu mai multe persoane (10/clasa) si mai multe dansuri printre care si valsul vienez. Dragi miri, experienta acumulata in cei peste 11 ani de activitate ne face sa dam a doua recomandare gratuita: sa incepeti mai din timp cursurile, 2-3 luni ar fi recomandat, pentru ca repetitia este si mama invatarii dansurilor si a miscarii naturale pe ringul de dans unde toata lumea va fi cu ochii pe tine.

valsul miresei, lectii valsul miresei, valsul miresei curs domiciliu
Ce se invata: Mirii si nasii pot invata dansuri ca valsul vienez, dansuri latino-americane, dansuri populare romanesti, clasice, disco, Salsa, Bachata, Tango Argentinian. Conditiile sunt excelente iar salile de dans arata exact ca in foto din dreapta.

Stilul vals vienez este din punct de vedere al traditiei baza pentru valsul miresei din seara nuntii si ar trebui sa fie invatat pentru ca se va dansa si cu nasii/parintii/socrii. Totusi de-a lungul celor 11 ani de activitate DAnceTime ne-au trecut pragul perechi ce au preferat sa deschida nunta pe alte melodii si stiluri de dans ca tango, latino-americane, disco, bachata, salsa, rock`n`roll sau dansuri moderne-streetdance. Alte perechi au preferat sa faca un colaj ce include vals vienez, putem a discuta preliminar propunerile. In anul 2017 sunt in trend colajele din mai multe dansuri pe diverse stiluri de dans. Putem crea coregrafii simple dar de efect, dinamice sau lente si pline de iubirea 

Abonamente – pachete lectii particulare (singuri in sala). Dvs ce pachet vi se potriveste? Cate dansuri vreti sa invatati/pregatiti?

Abonamentul Lotus Mixt * – Cu aceste pachete abonament * (24 sedinte, 36 sedinte, 48 sau 96 sedinte) va vom invata atat coregrafia dvs pentru primul dans (indiferent de stil, puteti sa aduceti dvs melodia) cat si alte dansuri latino, salsa, de societate, tango, bachata, disco, dansuri populare romanesti sau dans modern). In plus “Lotus Nunta Mixt” include reduceri si lectii bonus fata de pachetul very small si este potrivit daca vrei sa dansezi pe toate perioada nuntii, nu numai la primul dans. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei cu 30 sau 60 minute, daca nu sunteti putem sa creeam o conditie fizica mai buna participand de minim 2 ori/saptamana la dans.


Abonament Small – 8 lectii particulare personalizate condensate – este abonamentul potrivit daca sunteti pe fuga inaintea unui eveniment important din viata dumneavoastra (nunta de ex) si vreti sa invatati cativa pasi dintr-un dans-de exemplu- vals vienez.

Cum se face inscrierea la DAnceTime? 

pasul a) apelati numarul de telefon al scolii 0726 328 891 (intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00).

ALTE INFORMATII UTILE: La ultima lectie purtati incaltamintea din seara nuntii.  Oferim si cerem seriozitatate, asadar anularea sau reprogramarea unei lectii o puteti face cu 24 ore inainte.

Articole ajutatoare:
Top 9 melodii pentru valsul miresei - click 
Cum sa alegi melodia nuntii in functie de personaliate si de efectul pe ringul de dans - click

valsul miresei vienez, lectii de valsul miresei

Dispunem si de dansatori profesionisti pentru nunta ta. Dansatorii DAnceTime au experienta intre 12-15 ani in concursuri nationale si internationale, ei fiind specializati pe dansuri latino-americane, modern, ballroom, traditionale romanesti, can-can, gypsy, charleston sau dansuri tematice anii 1920-1930-1960. Detalii la cererea. Ne gasiti aici pe FACEBOOK-CLICK

Nu uita: peste 40 stiluri de dans inveti cu noi pentru nunta ta sau pentru toata viata ta: Vals vienez-valsul miresei, dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Rock`n`roll, Tango, Bachata, Slow-fox, Jive, Samba; Tango Argentinian, disco, dansuri populare romanesti, dansuri de societate.Actualizat la 28/08/2018

Cursuri DAns Nunta Ta 2018-Clic

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD