Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 
dansuri populare bucuresti-cursuri de dans popular organizate de DanceTime


Cursuri de dansuri populare Bucuresti (miri/adulti ca dans social-hobby).

Scoala de Dans DAnceTime ofera in cele mai bune conditii (vezi foto studio mai jos sau in galeria foto) cu instructori dansatori profesionisti din ansambluri de renume serviciul de cursuri de dans popular in grupe de maxim 10 persoane cat si serviciul lectii de dans popular (particulare-singuri in sala), pentru voi sau nunta dumnevoastra, cu orar si numar de sedinte saptamanale flexibile agreat impreuna. Cursurile particulare se pot desfasura aproape in orice perioada a anului, au un program flexibil agreat de comun acord. Orele de grup au un orar prezentat mai jos.  

In clipa de fata te poti inscrie la clasele 5 si 6 si 7, cu numai 10 persoane/curs. Acestea vor debuta incepand cu luna octombrie si noiembrie 2018. Modalitati de inscriere: rezervare telefonica, vizita la scoala de dans pentru vizionare si finalizare inscriere, incepere ulterioara in 7-14 zile, dupa caz.cursuri dans populardansuri populare

Grupa 5 - cursuri de dans popular incepatori nivelul 1 cu sase locuri neocupate din 10. Program: luni si miercuri de la 20:00 incepere in 7-14 zile, din octombrie 2018. Pentru a te inscrie suna si fa o rezervare

(contact&adresa aici-click)

, apoi vino in urmatoarele 48 ore sa te inscrii fizic la studio si chiar sa vizionezi studioul/un curs. 


Grupa 6 - lectii dans popular - grupa in formare, program vineri de la 19:00 si sambata de la 11:00, incepere in 7-14 zile, din octombrie 2018, 

grupa in formare de dansuri populare pentru adulti si miri. 

Pentru a te inscrie suna si fa o rezervare 

(contact&adresa aici-click)

, apoi vino in urmatoarele 48 ore sa te inscrii fizic la studio. Opt locuri libere din 10. 

 

Grupa 7 - lectii dans popular - grupa in formare, program vineri de la 18:00 si sambata de la 13:00, incepere in 7-14 zile, din octombrie 2018. Pentru a te inscrie suna si fa o rezervare, apoi vino in urmatoarele 48 ore sa te inscrii fizic la studio. Sase locuri libere din 10.

In clipa de fata mai poti invata dansuri populare la Scoala de DAns DAnceTime din sector 1&2 dar si alte stiluri, bucurandu-te de un program flexibl agreat impreuna accesand lectii particulare de dans popular (personalizate). Te-ar interesa?

Numarul de lectii particulare pe care ii poti achizitiona prin pachete-abonament este flexibil dar adaptat la capacitatile tale de invatare (nivel actual- cat de repede sau greu inveti) si stilurile de dansurile populare dorite a fi perfectionate/imbunatatite. Azi si maine avem si promotii la abonamente, pana la 20% discount. Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ne telefonic - contact&adresa aici-click.

Cursuri de dans popular

Iti perfectionezi stilul de dans cu sprijinul nostru trainerii- dansatori profesionisti, calmi si cu rabdare in sali de dans excelente, fara praf si inghesuiala (imagini foto mai jos). Inveti sa joci, descoperi dansatorul din tine cu ajutorul lectiilor de dans in grupe mici, de 10 persoane, seara, dupa serviciul tau.

CE SE INVATA. Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV organizat in 5 module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior.

cursuri de dans popular- scoala de dans dancetime.ro

Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!

Pentru a fi anuntat despre noi cursuri de dans la DAnceTime in grupe de 10 persoane, cu alt program decat cel de mai jos << scrieti-ne aici-click-completati formularul iar noi va vom putea anunta in maxim 48 ore; click >>
La aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

Participanti cursuri dans popular: minim 10 persoane-maxim 10 persoane/grupa.

Locul desfasurarii: sediul DAnceTime din Stefan cel Mare/Dorobanti - Str Ion Bogdan, nr 15.

Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Fiecare modul are durata 8 saptamani / 16 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor de 2 luni cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana.

Taxa abonament/module. 

Abonament LOTUS - 

modul de 16 sedinte-8 saptamani-2 lectii/saptamana - 

599 lei. 

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans. 

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.


Abonament DELFIN- tarif 399 lei - 8 sedinte/4 saptamani/2 lectii/saptamana.

Abonament YOUNG - tarif 119 lei - 2 sedinte/ 1 saptamana. Abonament valabil numai in anumite perioade, informatii la receptie.

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 10 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii.

Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti - DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.


Actualizat la 17/10/2018

Cursuri de dans popular social-hobby.

 

Salile sunt centrale special amenajate (vezi foto), fara praf, fara inghesuiala. Instructorii sunt dansatori profesionisti. Important! Grupele au 10 persoane, ca sa si inveti!
Cursuri de dansuri populare- DANCE TIME BUCURESTICopyright Dance Time © 2007 - solutie DWD