Descopera o multitudine de cursuri salsa bachata in varianta lectii particulare cu orar flexibil sau in grupe restranse cu 10 adulti organizate din anul 2005 in Bucuresti, in zona sector 1-2, de catre Scoala de Dans DAnceTime.

Salsa reprezintă un stil de muzică și dans ce își are originile în America de Sud și Insulele Caraibe … Este cea mai populară variație a unui dans latino.

Bachata – dansul romantic si senzual. Este unul dintre cele mai renumite dansuri sociale de pe mapamond. Datorita faptului ca muzica este seducatoare, romantica si usor intuitiva a ajuns sa fie indragita si iubita de persoane de toate varstele pentru ca se danseaza si se invata usor.

Devino Membru Dance Time la cursurile live din sala și Primești:
– Acces la Cursuri Salsa, Bachata + 10 Dansuri Latino și Coregrafii Explicate Pas cu Pas
– Acces online la https://dancetime.ro/program-grupe-adulti/cursuri-de-dans-latino/
– Consiliere Personalizată la Cursuri cu 10 persoane / grupa

Învață să dansezi salsa Bachata prin lecții simple, pas cu pas și practici ghidate pentru a te ajuta să devii sigur/a pe ringul de dans.

Vă ajuta dacă aveți un partener cu care să dansați, dar nu este obligatoriu.

– Arăt fiecare combinație cu o explicație urmată de muzică pentru practică.

Subliniez că nu aveți nevoie de experiență anterioară dar ca trebuie sa cumpărati pantofi de dans – sneakers special, pentru un randament mai bun.

 

Vei învăța:

Pași de bază / Piruete de bază
Conducere / tehnica leading
Tensiunea adecvată
Sfaturi / trucuri pentru a vă face dansul mai confortabil.
Combinații de figuri …… și mult, mult mai mult!

Cui se adresează acest curs:
Acest curs Salsa Bachata este destinat persoanelor care doresc să învețe și să-și îmbunătățească dansul Salsa Bachata de la începător absolut la intermediar.
Nu este nevoie de experiență prealabilă. Acest curs nu este probabil pentru dvs. dacă doriți să învățați mișcări mai avansate și complexe.

Pentru clase de dansuri latino Salsa, Bachata acceseaza https://dancetime.ro/program-grupe-adulti/cursuri-de-dans-latino/

Pentru lectii individuale cu orar flexibil unde poti face cursuri Salsa, Bachata, Tango Argentinian si 10 dansuri sportive: https://dancetime.ro/cursuri-de-dans-particulare/cursuri-de-dans-particulare-mix/