Sa ne resincronizam ceasul intern,trăim pe “repedeînainte” sau regula celor de 3 opturi o incalcam frecvent, adica de 8 ore de munca activa, 8 ore de somn, 8 ore de odihna activa (dezvoltare personala, sport,miscare,dans, plimbare,concerte,spectacole…).

Timpul este resursa cea mai prețioasă de care dispunem și care nu se recuperează. Avem timp pentru toate spunea Octavian Paler in poezia “Avem timp”. Avem timp sa dezvoltam afaceri, sa ridicam de la zero companii cu sute de angajati, sa avansam in cariera si in functie, sa indraznim sa ne urmam visele si idealurile ”…sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim, sa scriem…” (Octavian Paler – Avem Timp”) sa facem fitness si miscare si cursuri de dans, insa avem veșnic impresia că nu avem timp să finalizăm tot ce ne-am propus, să ne oferim ce avem nevoie, ce ne împlinește.
Simti nevoia de schimbare? Simti nevoia de o schimbare in viata ta si in modul cum gandesti?Daca da, iti propun sa vii sau sa reiei cursul de dans la nivel intermediar-avansat: 120 de minute pe săptămâna în care te relaxezi, faci mișcare, cunoști oameni noi, legi prietenii, testezi potențiali parteneri daca esti single. De ce cursuri de dans salsa,sambe,rock`n`roll,valsuri, intr-un cuvant dans latino-american si de ballroom? Sunt fun,sunt variate ca sa nu te plitiseti, imbini utilul cu placutul, inveti sa dansezi singur sau în pereche, e ușor și în vreo 4-5 luni deja te miști și vrei mai mult. Oare nu toți vrem să dăm un sens veșnicei batzaieli? Unii am vrea să ne afirmăm, să fim performeri sau concurenți, alții vrem să “ne miscam” pe ringul de dans. În dans talentul ține doar de …. (iti spunem la ore in particular…). Bază dansului individula sau în pereche o reprezintă creativitatea, ea se dezvoltă și evoluează odată cu complexitatea mișcărilor, a intelegerii frazelor muzicale, a poeziei melodiei…
Ce “înveți”? Insuficient si poate impropriu spus “înveți”, pentru ca la Scoala de Dans DAnceTime nu numai inveti, ci faci miscare, iti dezvolti inteligenta motrica, simțuri și calități pe care o mare parte din oameni nu credeau că le au. Înveți că poti sa dansezi si că nu ai anumite limite impuse de prieteni, dive, societate, familie care, apropo, vor ramane surprinsi atunci cand vor vedea ca tu nu mai stai pe scaun la nici o petrecere.
În pricipiu redescoperi veselia, starea de bine și uiți de televizor, facebook, ore suplimentare, stres, deadline-uri. Îți promitem si ca vei slabi (intrebati-ne insa reteta) si distracție si amuzament si o experiență nouă intr-o atmosfera irefutabilă, dezvoltare personală, o nouă cultură, dans, sentimentul de apartenență la un grup, un nou stil de viață dansant.
Pentru cursuri particulare de dans cu instructor personal si program flexibil saptamanal, detalii aici >>>
de Mihai Tarabugeac