cursuri de dans , cursuri de dans dance time

Scoala de Dans DANCETIME - infiintata in anul 2005 in Bucuresti este spatiul dedezvoltare personala accesibil pentru cei ce doresc sa invete cum sa isi imbunatateasca stilul de dans, sa faca miscare, sa se relaxeze, sa isi mentina tonusul, sa slabesca si sa socializeze.

Poate te intrebi cum sa alegi scoala ta din atatea scoli de dans. De cele mai multe ori ofertele in 2018 sunt multe, unele de calitate altele nu, unele cu cursuri tinute in sali de sport ale liceelor si in grupe de 25-30 persoane, iar noi stim ca in grupe de 25-30 persoane nu vei avansa&invata. 

avantaje dansuri copii  avantaje cursuri de dans copii avantaje dans  copii

Dance cu noi pentru ca la DAnceTime calitatatea inseamna cursuri de dans in grupe mici, de 10 persoane, in sali de dans special amenajate (vezi foto in dreapta) fara praf, fara inghesuiala cu instructori dansatori profesionisti-pedagogi excelenti, calmi si cu rabdare. Tinem si lectii de dans particulare (singuri in sala, fara alti cursanti) unde poti invata bucurandu-te de un orar flexibil agreat impreuna-cu detalii aici-click.  
 

FACEM INSCRIERI LA CURSURI DE DANS CU INCEPERE DIN LUNA MAI 2019. GRUPELE AU   10 PERSOANE pentru si se adreseaza adultilor, mirilori si adolescentilor. 
ABCD-ul dansului latino Bachata, Salsa,  Samba, Cha-cha, Vals vienez  si dansuri de ballroom & Tango Argentinian 

PROGRAM GRUPE CU LOCURI  DISPONIBILE.

 Modulele includ mix de dansuri latino*ballroom (4 dansuri/modul).

  

Grupa 12 - curs de dans incepatori - orar marti+joi de la 18:00. 

Patru locuri disponibile din 10.


Grupa 9 - cursuri de dans 

- orar marti & joi de la 19:00. Doua

locuri disponibile din 10.


Grupa 11 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, de la 19:00. 

Doua locuri disponibile din 10.


Grupa 3 -   

cursuri de dans de weekend - vineri de la 19:00 + sambata de la 13.00. 

Locuri disponibile telefonic.


Grupa 15 -  

  

cursuri de dans de weekend - portie dubla de dans - sambata seara intre 18.00 - 20:00. 

 Locuri disponibile telefonic.

cursuri de dans social - scoala de dans dancetime bucuresti

PASII PENTRU INSCRIERE, CUM POTI PARTICIPA: 

pasul a) rezervarea locului la telefon 0726 328 891, pana la finalizarea inscrierii (apelabil de luni pana sambata intre 10-20).
pasul b) apoi se vine la sala de dans pentru ocuparea locului, finalizarea formalitatilor de inscriere si achitare, vizionarea unei parti dintr-o lectie.
pasul c) incepi dupa ce te-ai inscris si ti-ai ocupat locul primul curs de dans cu grupa alesa. 
 


Te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus ? Completeaza formularul  aici<< click aici >>

 

Preferi un program flexibil agreat impreuna saptamanal si sa fi numai tu & instructorul/ea la curs? Solutia -descopera lectii particulare de dans, un serviciu premium cu multiple avantaje pentru tine - informatii aici click

Grupa 1-  

cursuri de dans tango argentinian cu orar luni*miercuri de la 19:00. 

Rezervari de locuri telefonic, inscrieri la sala de dans.  Mai mult despre  

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici> 

Dansuri studiate, module si nivele de dificultate


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam pasi de baza, caracter, pozitie, sincronizare, leading din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 - dansurile Red descoperi Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti si cursuri de dans tango argentinian, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare.

cursuri de dans-scoala de dans dancetime

Taxa de curs/ modul.


A. Abonament LOTUS ‚Äď reducere promotionala la acest modul nivelul incepatori ce include 14 sedinte/ 7 saptamani/ 2 lectii/saptamana ‚Äst690lei,¬†650 lei (pentru inscrieri intre 19.04 si joi, 25.04.2019 LA MODUL DE NIVEL INCEPATORI). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.


B. Abonament DELFIN- o parte din modul- 390 lei - 8 sedinte/4 saptamani. 

Cursuri de dans Bucuresti . Scoala de Dans DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare.Actualizat la 06/05/2019

cursuri dans adulti

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD