cursuri de dans , cursuri de dans dance time

Scoala de Dans DANCETIME - infiintata in anul 2005 in Bucuresti este spatiul de dezvoltare personala accesibil pentru cei ce doresc sa invete cum sa isi imbunatateasca stilul de dans, sa faca miscare, sa se relaxeze, sa isi mentina tonusul, sa slabesca sau sa socializeze.

Poate te intrebi cum sa alegi scoala ta din atatea scoli de dans. De cele mai multe ori ofertele in 2019 sunt multe, unele de calitate altele nu, unele cu cursuri tinute in sali de sport ale liceelor si in grupe de 25-30 persoane, iar noi stim ca in grupe de 25-30 persoane nu vei avansa&invata. 

Dance cu noi pentru ca la DAnceTime calitatatea inseamna cursuri de dans in grupe mici, de 10 persoane, in sali de dans special amenajate (vezi foto sau vino intr-o vizita anuntata) fara praf, fara inghesuiala cu instructori dansatori profesionisti-pedagogi excelenti, calmi si cu rabdare. Tinem si lectii de dans particulare (singuri in sala, fara alti cursanti) unde poti invata bucurandu-te de un orar flexibil agreat impreuna-cu detalii aici-click.  

avantaje dansuri copii  avantaje cursuri de dans copii avantaje dans  copii

NOUTATI LA 09.09.2019: Se fac inscrieri la cursuri de dans adulti incepatori cu debut intre 23 SEPTEMBRIE SI 30 SEPTEMBRIE 2019. Salile de dans sunt noi. Grupele au 10 persoane. ABCD-ul dansului latino Bachata, Salsa, Samba, Cha-cha, Vals vienez , dansuri de ballroom & Tango Argentinian.


 

PROGRAM GRUPE.

 Modulele includ mix de dansuri latino*ballroom (4 dansuri/modul).


Cursuri de dans in timpul saptamanii 


Grupa 9 - cursuri de dans  

- orar marti & joi de la 19:00-20:00. Doua  

locuri disponibile din 10.


Grupa 11 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, de la 19:00. Doua locuri disponibile din 10.


Programul de mai sus nu te ajuta? Vrei sa te bucuri de un orar flexibil agreat impreuna cu scoala? Descopera lectiile particulare de dans cu orar flexibil, numar de sedinte flexibil saptamanal si stiluri de dans flexibile > lectii particulare de dans - informatii aici click

 

Daca vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere atunci completeaza formularul de aici << click aici >> 

 

cursuri de dans social - scoala de dans dancetime bucuresti


pasul a) rezervarea locului la telefon 0726 328 891, pana la finalizarea inscrierii (apelabil de luni pana sambata intre 10-20).
pasul b) apoi se vine la sala de dans pentru ocuparea locului, finalizarea formalitatilor de inscriere si achitare, vizionarea unei parti dintr-o lectie.
pasul c) incepi dupa ce te-ai inscris si ti-ai ocupat locul primul curs de dans cu grupa alesa. 
 

Alte cursuri: 

Grupa 1-  

cursuri de dans tango argentinian.

  Mai mult despre  

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici> 

Dansuri studiate, module si nivele de dificultate


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam pasi de baza, caracter, pozitie, sincronizare, leading din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 - dansurile Red descoperi Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi si cursuri de dansuri populare romanesti si cursuri de dans tango argentinian, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare.

cursuri de dans-scoala de dans dancetime

Abonamente,cost/modul. Grupe de 10 persoane. 


A. Abonament LOTUS ‚Äď pentru grupele de luni pana joi reducere promotionala la nivelul incepatori ce include 14 sedinte/ 7 saptamani/ ‚Äst690lei¬†650 lei (pentru inscrieri intre 20.09-23.09.2019). Toate grupele de weekend au 20 % reducere la modulul complet (abonamament Lotus) din pret afisat 690 lei - 575 lei/14 lectii. La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.


B. Abonament DELFIN - o parte din modul - 390 lei - 8 sedinte/4 saptamani. 

Cursuri de dans Bucuresti. Scoala de Dans DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare.Actualizat la 20/09/2019

cursuri dans adulti

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD