cursuri de dans , cursuri de dans dance time

Scoala de Dans DANCETIME - din 2005-pentru cei ce doresc sa invete cum sa isi imbunatateasca stilul de dans, sa faca miscare, sa se relaeze, sa isi mentina tonusul, sa slabesca si sa socializeze.

Poate te intrebi cum sa alegi scoala ta din atatea scoli de dans. De cele mai multe ori ofertele in 2018 sunt multe, unele de calitate altele nu, unele cu cursuri tinute in sali de sport ale liceelor si in grupe de 25-30 persoane, iar noi stim ca asa nu vei avansa/invata.


cursuri de dans-scoala de dans dancetime

DanceTime cu noi si vei descoperi: cursuri de dans in grupe mici, de 10 persoane, in sali de dans special amenajate (vezi foto in dreapta) fara praf, fara inghesuiala cu instructori dansatori profesionisti-pedagogi excelenti, calmi si cu rabdare, precum si lectii de dans particulare (singuri in sala, fara alti cursanti) unde poti invata mai bine daca nu ai partener bucurandu-te de un orar flexibil agreat impreuna-cu detalii aici-click.

 - 20 % PROMO adulti pentru grupa de la orele 18:00 (luni+miercuri) sau vineri 19:00 si sambata 11:00 la abonamentul modul  DE 16 CURSURI / 8 SAPTAMANI CU DANSURI SUD-AMERICANE * Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom. Promotie valabila de joi 11.10 si luni,15.10.2018. 


Rezerva si finalizeaza inscrierea pentru unul din cele 4 locuri libere din 10 ale grupelor noi ce incep din OCTOMBRIE sau au inceput cu program vizibil mai jos, pentru miscare, relaxare & imbunatatirea stilului tau de dans. Te vor initia instructori dansatori profesionisti, pedagogi calmi si cu rabdare. Locurile sunt de 10 persoane/grupa, sala de dans este noua, fara praf/inghesuiala, langa metrou Stefan cel Mare. Programul pentru adulti/miri este disponibil mai jos.

dansuri cursuri

CUM TE INSCRII SI ITI REZERVI LA DANCETIME? pasul a) se rezerva locul telefonic la 0726 328 891 (apelabil de luni pana sambata intre 10.00-20.00). pasul b) vii sa vizionezi o lectie si sa finalizezi inscrierera daca ti-a placut prin completarea formularui si achitarea abonamentului; pasul c) incepi ulterior dansul la grupa aleasa.


PROGRAM: GRUPELE CE DEBUTEAZA IN CURAND SAU AU DEBUTAT CU MIX DE LATINO&BALLROOM sau Tango Argentinian ‚Äď PENTRU INCEPATORI ADULTI SI MIRI :

  


Grupa 2 - cursuri de dans  

- incepatori - orar luni & miercuri de la 18:00. Trei locuri disponibile din 10.


Grupa 3-    

cursuri de dans - vineri de la 19:00 & sambata de la 11.00

. 

Locuri disponibile telefonic.

 
cursuri de dans social - scoala de dans dancetime bucuresti

Grupa 8 - curs de dans incepatori - orar luni & miercuri de la 19:00. Doua locuri disponibile din 10.

 

Preferi un program flexibil agreat impreuna saptamanal si sa fi numai tu & instructorul/ea la curs? Solutia -descopera lectii particulare de dans, un serviciu premium cu multiple avantaje pentru tine - informatii aici click

 

Grupa 9 - cursuri de dans 

- orar marti & joi de la 19:00. 

Locuri disponibile telefonic.

  

Grupa 1- 

cursuri de dans tango argentinian cu orar marti & joi de la 20:00. 


Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>

Te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Completeaza formularul  aici<< click aici >>

Dansuri studiate, module si nivele de dificultate


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam pasi de baza, caracter, pozitie, sincronizare, leading din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 - dansurile Red descoperi Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti si cursuri de dans tango argentinian, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare.


Abonamente.  Modalitati de plata.
 - 20 % PROMO adulti pentru grupa de la orele 18:00 (luni+miercuri) sau vineri 19:00 si sambata 11:00 la abonamentul modul  DE 16 CURSURI / 8 SAPTAMANI CU DANSURI SUD-AMERICANE * Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom. Promotie valabila de joi 11.10 si luni,15.10.2018. 

Abonament LOTUS -  

modul de 16 lectii-8 saptamani- 599 lei  

 499 lei (promotie pentru orar luni+miercuri de la 18:00 sau vineri 19 si sambata 11).

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.  

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului. 

Abonament DELFIN- tarif 399 lei - 8 sedinte/4 saptamani. 

Abonament YOUNG - tarif 119 lei - 2 sedinte/ 1 saptamana. Abonament valabil numai in anumite perioade, informatii la receptie.

Facilitatea DAnceTime pentru dvs la modulul de 8 saptamani/16 sedinte: posibilitatea de a recupera o saptamana din modul.

Cursuri de dans in Bucuresti. Scoala de Dans DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare.Actualizat la 11/10/2018

cursuri dans adulti

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD