Mergi sus Devino
membru

VALS VIENEZ

Vrei sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment din viata ta? Daca ai ajuns pe aceasta pagina ai facut primul pas catre a invata Vals vienez. DAnceTime are cursuri de dans variate, pentru copii, adulti si adolescenti. Dansul VALS VIENEZ din categoria dansuri de societate este cuprins in programa scolii la orele de grup si la cele particulare. Mai jos citesti un scurt istoric, vezi un video si asculti muzica specifica.

Artboard 1

Rapid, usor de invatat si elegant acest stil de dans – Vals Vienez – prin tinuta este in mod sigur cel mai vechi dans dintre dansurile sportive. Il intalnim pentru prima data in mod oficial la balurile de la Curtea hasburgica de la Viena in secolul al XVII-lea, desi exista dovezi ale unor dansuri populare similare, “weller”, in Austria si Bavaria inainte de aceasta perioada. Datorita pasiilor simpli si a efortului fizic redus, valsul vienez a fost preluat rapid si a inlocuit cu succes alte dansuri mai sofisticate precum menuetul, passepied-ul sau bourree-ul.

Daca ar fi sa-l comparam cu alte stiluri de dans, clasicul vals vienez pastreaza elemente caracteristice stricte, rigide si alaturi de tango, slow-fow, quick-step si vals lent face parte din familia dansurilor de societate. De va pregatiti pentru nunta si mai aveti cateva zile sau saptamani noi va putem ajuta sa invatati asa cum trebuie valsul mirilor, dansul de deschidere a nuntii. Valsul vienez mai este cunoscut sub denumirea de Valsul mirilor sau Valsul miresei.

vals vienez

Cum inveti vals pentru nunta sau pentru sufletul tau? In 5-6 lectii individuale sau in grupe de 5 cupluri?

Beneficind de marele avantaj ca rezultatele se vad imediat, unul dintre instructorii DAnceTime va poate invata pe parcursul a 5-7 lectii particulare cei mai simplii pasi de baza, notiuni despre caracterul valsului si pozitia de dans, dansul individual si in pereche, despre a conduce si a te lasa condusa si binenteles o coregrafie simpla pe o melodia aleasa de voi in colaborare cu noi.

Detalii despre program, tarife, pachete … sunt accesiblie aici-click: lectii particulare valsul miresei (dar si alte stiluri)

Demonstratie de vals vienez a dansatorilor profesionisti Jonathan Crossley & Lyn Marriner; speram sa va placa. Anumite elemente vazute aici pot fi adaptate si invatate in cadrul lectiilor; melodia este My Favorite Things in varianta instrumentala.

Galerie cu alte video cu dansatori profesionisti (in lucru):

vals vienez video 1 ******* valsul mirilor video 2 ******* vals vienez video 3 ******* vals video 4 ******* vals video 5 ******* valsul mirilor video 6 *******

video 7 *******   video 8 *******   video 9 ******* valsul mirilor video 10 ******* valsul mirilor si al nasilor video 11 *******

Melodii valsul mirilor, melodii valsul miresei, galerie audio – click sa asculti 9 melodii frumoase de vals >>>

Mai multe melodii in colectia DAnceTime

ETICHETE:

Vals vienez dansul mirilor! Cursuri vals vienez, melodii valsul mirilor. Cursuri de dans Valsul mirilor  Cursuri de valsul mirilor  Pasi de vals  Muzica de vals. Valsul miresei melodii valsul mirilor