Valsul mirilor * Cursuri de vals pentru nunta ta *

 

Valsul mirilor - primul dans al nuntii !

Valsul mirilor, un moment important din cadrul nuntii taleOare ce poate fi mai frumos decat doi indragostiti ce vor faca impreuna primii pasi de vals si nu oricum, ci IMPREUNA? Valsul mirilor sau valsul miresei sau valsul vienez este unul si acelasi lucru, este un stil de dans usor, frumos si elegant ce poate fi invatat rapid in functie de cele 3 variante propuse de noi.

Succesul se obtine prin exercitiu, rabdare, toleranta si intelegere fata de partener/a chiar si in momentele cand stresul cotidian este "la moda". Daca suntem de acord ca rabdarea si toleranta pot rezolva multe din situatiile ce pot aparea in cadrul lectiilor cand unuia dintre dvs nu ii ies pasii de dans, noi va garantam succesul pasilor de vals.

Scoala de DAns DAnce Time, lectii de valsul mirilor in BucurestiValsul mirilor reprezinta deschiderea oficiala a evenimentului – asadar, in acest moment unic al vietii, veti dansa singuri in fata familiei si a prietenilor. Succesul acestui moment poate fi asigurat cu ajutorul nostru si binenteles prin dorinta voastra iar pentru a va ajuta sa va luati cel putin o grija de cap in pragul nuntii va propunem trei variante rapide de invatare a valsului mirilor. Fiecare dintre cele trei variante este special conceputa in functie de bugetul tau, de timpul ramas pana la nunta si binenteles dorinte tale, singuri in sala sau ...

Despre aceste servicii vorbim pe larg aici: lectii de valsul mirilor


Actualizat la 07/01/2010

valsul mirilor

 Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD