Mergi sus Devino
membru
cursuri-dans-bucuresti

Dansuri studiate

Scoala de Dans DAnceTime are o oferta bogata de cursuri de dans pentru ca sa faci fata pe orice ring de dans, la orice eveniment (party, nunta, botez, cluburi). Din oferta noastra fac parte peste 40 de dansuri uzuale ca: dansuri latino (Salsa Bachata, Samba etc), Tango argentinian,  dansuri de societate, dans sportiv, dansuri populare romanesti si dansuri moderne.

Artboard 1

Loading

Cu Scoala de Dans Dance Time poti sa iti dezvolti inteligenta motrica, cultura muzicala si inveti sa dansezi peste 40 stiluri din mai multe categorii: Salsa, Merengue, Rocknroll, Tango argentinian, Bachata+ Dans sportiv, dansuri moderne (house, dance hall, hip-hop) si 20 dansuri populare din diverse zone ale tarii.

Dansul sportiv (cele 10 stiluri) se imparte in doua subcategorii: dansuri standard si dansuri latino-americane. Pentru detalii si materiale video / audio despre fiecare stil de dans, da click pe dansul dorit.

 

Dansuri latino-americane  

Alte stiluri latino:

Dansurile standard (numite popular dansuri de societate sau clasice)

Salsa, Merengue, Rocknroll, Tango argentinian si Bachata sunt tot dansuri latino-americane, dar nu sunt incluse in competitiile de dans sportiv. Dar sunt prezente in stilurile pe care le predam datorita popularitatii si succesului lor (pentru ele exista concursuri speciale).

In cadrul orelor de grup organizate din anul 2005 ne axam pe ambele categorii de dansuri, insa datorita cererii voastre invatam mai multe dansuri latino-americane si mai putine dansuri de societate.

Dansurile populare predate la DAnceTime sunt din zonele Oltenia, Muntenia, Banat, Ardeal, Oas.

Predam flamenco dar si dansuri moderne – street dance (house, dance hall, hip-hop) in cadrul lectiilor particulare.

Pentru moment nu predam dansuri orientale, dansuri tiganesti, dansuri arabesti, dansuri irlandeze, dansuri rusesti sau grecesti. Dansurile la care ne pricepem si le predam sunt cele 5 dansuri de societate, cele 10 dansuri latino-americane si cele 12 dansuri populare in varianta lectii particulare sau cursuri de dans in grup. Toate dansurile predate (dansuri sportive: dansuri de societate, dansuri latino-americane , valsul miresei, dansul miresei sau dansuri populare) se adreseaza copiilor (4-18 ani), adultiilor si adolescentiilor.

Descopera placerea dansului, invata sa simti ritmul muzicii, simte-te liber in pasi de dans pentru ca tot ceea ce vei invata alaturi de noi este numai si numai pentru tine – cel (cea) ce doreste sa faca ceva pentru sine, pentru sufletul, corpul si implicit mintea sa. Ne gandim ca tu – in curand pasionatul (a) de dans – stii ce iti doresti si ca tot ce mai ramane de facut este sa iti gasesti ceva timp, putina vointa si un strop de curaj pentru a ajunge pana la scoala noastra, la Scoala de Dans DAnceTime, iar dupa aceea sa te lasi in grija noastra. Noi va vom ajuta sa aduceti la suprafata dansatorul(ea) din voi si vom reusi atat de mult pe cat va doriti si voi aceasta.

Post by Scoala de Dans DanceTime