Mergi sus Devino
membru

Cursuri de dans copii 4-18 ani

Se fac înscrieri pentru noi module cu incepere din noiembrie 2021 pe orar marti&joi, joi&vineri si vineri & sâmbătă, cu maxim 10 copii/grupa. Scoala DAnceTime organizeaza cursuri de dansuri pentru parinti cat si dansuri pentru copii: dansuri moderne, latino-americane si dansuri sportive.  Aceste cursuri de dans pentru copii se adreseaza copiilor de 4-7 ani si 7-14 ani si se tin in sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto mai jos). Instructorii scolii sunt dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Cu noi copiii pot urma chiar si cursuri individuale cu orar flexibil (mix de cursuri de dans: de dans modern & dans sportiv). Info si program mai jos.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

­Program copii

cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

La DAnceTime copilul tau are 2 variante de a participa la cursuri de dans:

1. Cursuri de dans cu maxim 10 copii/clasa – dance fusion cu dans modern & dans sportiv, organizate regulat in module cu program de 2 ori pe saptamana si detalii prezentate mai jos.
2. Cursuri de dans individuale, particulare, fara alti copii in sala si cu orar flexibil. Informatii telefonice 0726328891 si la receptia scolii de dans.   

Dansuri copii, program 4-6 ani

Grupa 8 – cursuri dans copii – program marti si joi, de la 18:00, in formare. Cinci locuri disponibile din 10.

Grupa 6 – cursuri dans copii – program marti si joi, de la 17:15. Locuri disponibile telefonic.


Cursuri de dans copii, program 7 – 14 ani

Grupa 7 – curs de dans copii  – program vineri seara de la 18:00 & sambata 12:00. Patru locuri disponibile din 10.

Grupa 3 – dansuri pentru copii – program joi de la 18:00 si vineri de la 18:00. Info telefonic si locuri disponibile.

Pentru rezervare loc si achizitionarea unui curs.

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Completeaza formular si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonament, tarif/modul. Grupe de maxim 10 copii.

Tarif abonament modul LOTUS: include modulul nivelul una cu 12 sedinte de dance fusion/durata 6 saptamani/ taxa 790 lei 690 lei (pentru inscrieri intre  26.11.2021 – 28.11.2021 poti beneficia o saptamana extra gratuita sau de acest tarif promo valabil). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la debut curs.

PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.

Poti beneficia de promotie cu reducere sau lectii de dans gratuite la abonamentul modul de 12 sedinte/6 saptamani pentru inscrieri si achitare taxa intre 26.11.2021 – 28.11.2021.

Actualizat la: 1.12.2021
Noutati Facebook

Dance Time dezvolta inteligenta emotionala a copiilor: corporala, spatiala, interpersonala si muzicala.

dansuri copii

Am ales un concept si o metoda de predare prin care orele de dans sa fie distractive, educative si consumatoare de energie (va invitam sa vizionati un curs inainte de a va inscrie). Cursurile de dans pentru copii tinute de DAnceTime – prin metoda de predare si felul in care este conceputa programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii – Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia). Din practica anilor, inca din 2005, am observat o dezvoltare fizica-motrica si psiho-emotionala excelenta dupa ce s-au parcurs mai multe module (categoria de varsta conteaza plus alte repere). Instructorii DanceTime combina cunoasterea acumulata in peste 15 ani de concursuri de dans nationale si internationale cu experienta acumulata in predare, inca din 2005.

Descopera si lectiile particulare cu orar flexibil, fara alti copii in sala de dans.

Structura dansurilor

Stiluri predate. Programa Dance Time Bucuresti

dans copii

Copiii cu varste intre 4-7 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-13 ani adaptata lor unde v-a invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-13 ani! Avem sase module disponibile de dans social pentru copii: incepatori 1&2, intermediari 1&2, avansati 1&2. Dupa aceste module, cine doreste poate participa la concursuri de dans sub egida Federatia Romana de Dans Sportiv. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici). La cererea dvs avem posibilitatea de a organiza si modulul de dansuri populare copii mari cu varste intre 7-14 ani.

dans copii
DAnceTime – Scoala de Dans Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Cursuri de dans copii 4-18 ani & parinti in paralel. Ce inseamna?

Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans despre dansuri copii. 

Scoala de Dans pentru copii DANCETIME este deschisa! Va invitam sa va bucurati de dans si de viata!