Mergi sus Devino
membru
cursuri de dans particulare

Cursuri de dans particulare mix

Actualizat : februarie 2024. Bine te-am gasit. De vrei sa faci cuiva drag sau tie un cadou – un curs de dans afla ca se poate. Avem inscrieri deschise si promotie pentru debut din ianaurie 2024. Daca inca mai stai pe scaun si in anul 2024 afla ca prin cursurile de dans particulare de la DAnceTime (One to One) realizezi patru obiective (4:1): te misti, te relaxezi, faci dezvoltare personala si iti perfectionezi miscarile in 30 de dansuri. Am conceput acest serviciu pentru Business people, Manageri, Avocati, Doctori sau copiii lor, pentru oameni foarte ocupati ce doresc program flexibil si mai ales pentru oamenii ce stiu ca esentele tari se tin in sticle mici. Apeleaza numarul nostru pentru o întâlnire de 10 minute si apoi lasa-te purtat pe ritmuri de Salsa, Tango Argentinian, Bachata, Samba, Rock`n`roll, Cha-cha, Rumba, Vals vienez, Slow-fox, Quickstep, Dans modern, Streaptease/Pole Dance si Dans popular. Aceste cursuri sunt o idee de cadou chic si/sau de investitie in autodezvoltarea ta.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program cursuri particulare de dans

# Pentru adolescenti sau adulti sau seniori

In cadrul acestui serviciu personalizat si particular beneficiezi de program flexibil, agreat impreuna cu noi chiar saptamanal. De luni pana vineri pana la orele 22:00 si sambata pana la 18:00. Ora inceperii este 10:00. In situatia in care nu poti sa ajungi la un curs il poti reprograma daca ne anunti cu minin 24 ore inainte.

Daca doresti sa urmezi un curs de dans la DanceTime apeleaza numarul de telefon al scolii.  Vom agrea impreuna o intalnire in care planificam programul, completam fisa cu obiectivele tale si totodata finalizam inscrierea completand formular contract/achitand abonamentul. Dupa finalizarea intalnirii si a inscrierii va asteptam la inceperea lectiilor. Politica scolii. NOTA 1: Nu vom face programari telefonice de lectii fara sa fie finalizata inscrierea. Nota 2: anularea si reprogramarea unei intalniri se face cu minim 24 ore, in caz contrar sedinta se considera pierduta prin neprezentare.

 

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra? Te rugam sa ne contactezi telefonic.

Contacteaza-ne

Vrei sa participi dupa o anumita data? Doresti sa te anuntam noi cand ne eliberam pentru cateva sesiuni de dans?

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente lectii particulare personalizate, adaptate nivelului tau:

NOUTATI LA 12.02.2024
PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.

DANCETIME te invita la cursuri de dans particulare, pentru o stare de bine si relaxare. Poti beneficia si de promotie / reducere sau lectii de dans gratuite la abonament pentru inscrieri intre 12.02 – 29.02.2024. Ofertele sunt personalizate in functie de tipurile de dans ce doresti a le invata, orele de incepere (ziua/seara sau in weekend) cat si numarul de sedinte din pachetele abonament.

Tipuri de abonamente personalizate& adaptate nivelului tau

Abonamentele Lotus Fun&Joy* – pentru miscare si dans in mod frecvent – sunt pachete abonament de 24 lectii de dans, 36, 48 sau 96 sedinte – si includ reduceri sau lectii gratuite. Tarifele sunt personalizate in functie de programul tau disponibil (seara/ ziua sau in weekend) cat si de tipurile de dans dorite/numar de sedinte. Ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi de dans! Toate aceste detalii le putem agrea in cadrul unei intalniri cu durata de 10 minute.

Loading

Noutati Facebook

Stiluri-categorii predate la cursuri de dans particulare!

Predam cursuri de dans latino: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue # Predam cursuri de dans latino din dans sportiv: Samba, Cha-Cha-Cha, Jive, Rock`n` roll, Rumba. # Predam dansuri de societate # Tango Argentinian, Dansuri populare, Dansuri moderne – street dance, # Tinem si cursuri de dezvoltare a feminitatii  prin dansuri ca: Streaptease, Burlesque, Pole Dance

Alegand unul din aceste pachete abonament prezentate pe larg la sala de dans va vom invata o parte din aceste categorii sau cele peste 40 stiluri de dans din categoriile mentionate (latino, salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern).  Daca mergeti la o nunta sau daca sunteti in situatia in care se aproprie nunta dumneavoastra  puteti folosi aceste pachete invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus abonamentele “Lotus Fun&Joy” includ sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute.

Structura dansurilor

Cursuri de dans particulare - cursuri de dans de cuplu sau pentru single 1

Indiferent de nivelul dumnevoastra (incepator, intermediar, avansat sau profesionist) puteti face miscare, invata sau aprofunda peste 15 dansuri latino-americane, 20 dansuri populare, 5 dansuri de societate, dansuri de club latino precum si dansuri sportive: Tango Argentinian, Vals lent, Merengue, SalsaVals vienezSamba, Rock`n`roll, Cha-cha-cha, Bachata, Tango european, Rumba, Passo-Doble. Programa cu structura etapizata de abordare ,,step by step,, o putem dezbate pe larg in cadrul unei intalnirii desfasurate la sediul DANCETIME.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Pe scurt despre cursuri de dans particulare # DANCETIME

Cursuri de dans private – la DAnceTime – inseamna miscare, relaxare, program flexibil, slabire-tonus muscular (cardio dance concept!), intimitate fara sa fie alti cursanti in sala, inveti de 2-3 mai repede beneficiand de toata atentia unui instructor personal-dansator profesionist, pedagog calm cu rabdare ce explica pe inteles.