Cursuri de tango argentinian, tango argentinian, lectii de tango argentinian in Bucuresti

 

Bine ati ajuns aici dragi iubitori ai tango-ului argentinian!

tango argentinian bucuresti
Dorim, pe aceasta cale, sa va informam ca in curand vom incepe noi cursuri de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos in acelasi timp. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango-ul argentinian cu diferentele sale. Participarea la aceste cursuri de dans, *n.b. numai la modulele de grup de tango argentinian se face preferabil cu partener daca aveti sau puteti sa ne intrebati cati domni single s-au inscris ca sa puteti face pereche. 


Avem in formare cursuri de grup pe program marti si joi de la 20:00. Daca vrei sa vii in cel mai nou si frumos studio de dans din Bucuresti (vezi foto in dreapta) afla ca la grupa de tango argentinian trebuie sa iti faci rezervare si inscrierea la studio in urmatoarele 48 ore dupa rezervare. Numarul maxim de locuri al grupei este 10 iar cursul va incepe din sep

 

tembrie 2018.


cursuri de tango argentinian

 

PROMO@ Abonamentul modul de 16 lectii/8 saptamani beneficiaza tarif promotional cu discount -10%, promotie valabila pentru toate abonamentele achitate pana la 24.09.2018.


 

Lectiile particulare cu program flexibil si instructor personal, sunt de asemenea potrivite si daca doresti sa ai program flexibil (1-2-3-4 sedinte pe saptamana), sa inveti direct de la profesor si sa avansezi foarte repede in tainele tango-ului (veti fi singur/a in sala de dans, fara alti cursanti). Mai multe detalii despre lectii particulare va oferim telefonic sau cititi aici..

 
lectii tango argentinian

Alte informatii utile:


Durata viitoarelor 
cursuri de dans in grup unde se studiaza numai tango argentinian este pentru fiecare modul - 8 saptamani/16 sedinte. Numarul de participanti este de minim 5 perechi/maxim 5 perechi. 


Abonamentul (modul 16 lectii/8 saptamani- 599lei - 545 lei pana la 24.09.2018) se achita in numerar cu card sau prin OP inainte cu cateva zile de incepere. Se poate opta si pentru abonament lunar (349 lei), 4 saptamani/8 sedinte. Participarea la aceste module doar cursuri de tango argentinian in grup se face cu partener. Sau exista inca o solutie sa vii la cursuri mixte de dans in grup, cu mai multe stiluri, gandite pentru oameni single, fara partener de dans!

Cat timp se pot urma lectii de tango?Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Cum participi? Cum ai locurile asigurate?

a) primul pas este rezervarea telefonica (clic);
pasul b) este vizita la
sala de dans (numai seara) pentru completarea formularului de inscriere si achitarea cursului.

Preferi noi cursuri de dans tango argentinian la DAnceTime in grupe de 10 persoane cu alt program decat cel de mai sus te ajuta?<< scrieti-ne aici-click, completati formularul si va tinem la curent, click>>


Actualizat la 17/09/2018

Tango argentinian

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD