Scoala de Dans DAnce Time: Dansuri elegante, dansuri nemuritoare, dansuri mai noi sau mai vechi impreuna cu noi.

 

Miscarea este un bine mai mult decat necesar, insusirea notiunilor elementare din cele 10 dansuri sunt un "must have" si totodata o chestiune de eticheta in societate. Acesta este opinia noastra si dorim sa te intrebam,daca esti de acord, tu de cand incepi sau reiei dansul? Descopera magia,miscarea,relaxarea si dansul social, cu DAnceTime Bucuresti.

scoala de dans dancetime logo, scoala de dans stefan cel mare, cursuri de dans mosilor, scoala de dans dorobanti, scoala de dans sector 2

DAnceTime organizeaza din 8 iulie 2005, cu pasiune si devotament, cursuri de dans de societate si dansuri latino-americane. Pe parcusul drumului si pana in prezent stilurile de dansuri s-au imbogatit si cu tango argentinian, salsa, merengue, bachata si rock`n`roll dar si dansuri populare. Programa completa si actualizata iti sta dispozitie aici la, in prezent existand mai mult de 40 de stiluri ce pot fi invatate de tine si perechea ta.

Hobby si pasiune pentru dans,miscare si evolutie prin dans, asa a aparut DAnceTime ... am pornit la drum cu dorinta de a face ceva bun, de a oferi servicii de calitate in Romania atat de bine cunoscuta voua si noua. Ne adresam mirilor&mireselor, adolescentiilor, adultiilor si parintiilor inteligenti pentru copiii lor, celor ce stiu ce vor si doresc sa se dezvolte, sa evolueze prin dans pentru ca dansul nu reprezinta altceva decat o cale de a te inalta catre natura Divina existenta in noi, de a elimina blocajele existente intre corp - minte - spirit, de a lasa deoparte grijiile cotidiene si de a incepe sa traim ... Cu DAnce Time "Te bucuri mai mult de viata ta".

Ne dorim sa fie bine, sa va fie bine si voua si noua. Vrem sa va relaxati, sa invatati sa dansati si sa va petreceti timpul intr-o atmosfera placuta. In acelasi timp si noi vrem sa fim relaxati si petrecem timpul intr-o atmosfera placuta, amicala. Ne tratam clientii cu respect si politete si ne asteptam la aceiasi atitudine din partea lor.

Daca acum incepi sa descoperi tainele dansului sau ai decis sa inveti sa dansezi mai bine, noi te asteptam la DAnce Time. Veti gasi grupe mici de maxim 12 persoane, sali de dans special amenajate, instructori dansatori profesionisti si pedagogi excelenti iar inainte de a va inscrie intr-o grupa, pentru a va convinge de calitatea serviciilor, va invitam sa vedeti cu ochii vostrii cum se desfasoara lectiile de dans. Despre salile de dans lasam imaginiile sa vorbeasca, despre instructori va spunem ca atunci cand facem angajarile luam in considerare urmatoarele criterii: spiritul pedagogic, rabdarea, seriozitatea, devotamentul, experienta ca dansator profesionist si instructor. Si cu toate ca ne adresam celor ce doresc sa danseze ca si amatori si nu pentru performanta, o parte din instructorii DAnce Time sunt inca dansatori profesionisti ce fac dans de performanta de cel putin cinci-sase ani (unii dintre ei de zece, unsprezece) merg la concursuri aproape saptamanal si se antreneaza individual de patru, cinci ori pe saptamana.

valsul mirilor, cursuri de dans pentru nunta ta

In curand, la Scoala de Dans DAnce Time, vei gasi noi tipuri de cursuri si workshopuri: “Expresivitate prin dans” “Dans Terapie” Zumba si Pilates. Nici nu stii cata nevoie ai sa arati bine pe ringul de dans, sa fii in forma si sa te simti relaxat/a. In meniul din stanga paginii gasesti serviciile oferite cu devotament de DAnceTime.

Dance Time este "Necesarul tau zilnic de Miscare + Relaxare".

scoala de dans Stefan cel Mare, Dorobanti, Pta Romana,P-ta Victoriei, Calea Mosilor, Floreasca sau Str. Traian. Scoala de Dans DAnce Time este o marca a SC Diferit Consulting SRL, J40/6272/2005, CUI 17440120

Actualizat la 12/11/2016

Despre noi

 

Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD