Vals vienez * Vals vienez video youtube * Valsul mirilor * Vals * Scoala de Dans DAnce Time

 

Valsul vienez :

*******
Valsul miresei, cursuri de dans pentru nunta ta. Mai multe detalii despre vals vienez sunt aici. ClickRapid, usor de invatat si elegant prin tinuta este in mod sigur cel mai vechi dans dintre dansurile sportive. Il intalnim pentru prima data in mod oficial la balurile de la Curtea hasburgica de la Viena in secolul al XVII-lea, desi exista dovezi ale unor dansuri populare similare, "weller", in Austria si Bavaria inainte de aceasta perioada. Datorita pasiilor simpli si a efortului fizic redus, valsul vienez a fost preluat rapid si a inlocuit cu succes alte dansuri mai sofisticate precum menuetul, passepied-ul sau bourree-ul.

Daca ar fi sa-l comparam cu alte stiluri de dans, clasicul vals vienez pastreaza elemente caracteristice stricte, rigide si alaturi de tango, slow-fow, quick-step si vals lent face parte din familia dansurilor de societate. De va pregatiti pentru nunta si mai aveti cateva zile sau saptamani noi va putem ajuta sa invatati asa cum trebuie valsul mirilor, dansul de deschidere a nuntii. Valsul vienez mai este cunoscut sub denumirea de Valsul mirilor sau Valsul miresei.

Cum inveti vals? Lectii particulare sau in grupe de 2-3 cupluri?

lectii de dansBeneficind de marele avantaj ca rezultatele se vad imediat, unul dintre instructorii DAnceTime va poate invata pe parcursul a 4 - 5 lectii particulare cei mai simplii pasi de baza, notiuni despre caracterul valsului si pozitia de dans, dansul individual si in pereche, despre a conduce si a te lasa condusa si binenteles o coregrafie simpla pe o melodia aleasa de voi in colaborare cu noi.

Detalii despre program, tarife, pachete ... sunt accesiblie aici-click: valsul miresei (dar si alte stiluri), lectii particulare

Demonstratie de vals vienez a dansatorilor profesionisti Jonathan Crossley & Lyn Marriner; speram sa va placa. Anumite elemente vazute aici pot fi adaptate si invatate in cadrul lectiilor; melodia este My Favorite Things in varianta instrumentala.

Vals vienez, galerie video:

vals vienez video 1 ******* vals vienez video 2 ******* vals vienez video 3 *******

vals vienez video 4 ******* vals vienez video 5 ******* vals vienez video 6 *******

vals vienez video 7 ******* vals vienez video 8 ******* vals vienez video 9 *******

valsul mirilor video 10 ******* valsul mirilor si al nasilor video 11 *******


Melodii valsul mirilor, melodii valsul miresei, galerie audio - click sa asculti 9 melodii frumoase de vals >>>

Mai mult in colectia DAnceTime Contact >>> click

 


Actualizat la 26/01/2017

Vals vienez (Dansul mirilor)

 Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD