Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii  

 

Scurta prezentare DanceTime si serviciile pentru copii:

dansuri copii foto DAnceTime!
Cursuri de dans copii 4-6 si 7-14 ani din 2005 + dans pentru parinti, in paralel cu ei, in sala nr.2, un serviciu nou Dance Time! 

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. 


avantaje dansuri copii avantaje cursuri de dans copii avantaje dans  copii


Momentan perioada de inscrieri este deschisa putandu-se rezerva unul din ultimele 4 locuri disponibile pana la finalizarea inscrierii, la atelierele/grupele cu dansuri mixte din categoria dans modern, latino, de societate, dans sportiv &street dance. Programul detaliat pe categorii de varsta si locurile ramase pentru moment libere sunt disponibile mai jos. NOTA DANCETIME STUDIO: PENTRU A PUTEA ACORDA ATENTIE copiilor nu lucram cu mai mult de 12 copii/clasa.


Credem cu tarie, calitatea este formata din detalii... De aceea aici se combina cunoasterea acumulata in concursuri de dans peste 15 ani cu experienta acumulata in predarea dansului, inca din 2005. Am ales un concept si o metoda de predare DAnceTime prin care orele de dans sa fie distractive si consumatoare de energie, plus educative. Beneficiati de experienta Scolii de Dans DAnceTime. Vizitati si vizionati la studio sau pe Facebook materiale de la cursuri.
cursuri dans copii bucuresti

Cursurile de dans pentru copii tinute de DAnceTime - prin metoda de predare si felul in care este conceputa programa - iti ajuta copilul si la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii - Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia). Am observat o dezvoltare fizica-motrica si psiho-emotionala excelenta pe parcursul a mai multe module, in functie de categoria de varsta.  

Program grupe dansuri copii si parinti:

7 - 14 ani

cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

Grupa 11 - lectii dans copii + grupa adulti&grupa parinti in paralel in sala nr 2 - program marti si joi de la 19.00. Patru locuri disponibile din 12. 

Grupa 4 - curs de dans copii - program vineri 18:00 & sambata de la 12:00.

Grupa 5 - curs de dans pentru copii + cursuri pentru parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri de la 19:00. Cinci locuri disponibile din 12.

  

  

 

4 - 6 ani

Grupa 6 - cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Doua locuri disponibile din 12.


Grupa 8 - cursuri dans copii 

+ grupa adulti/parinti in paralel  

- program luni si miercuri de la 18:00.  

Patru locuri disponibile din 12, rezervari telefonice.

  


Grupa 13 - cursuri dans copii + grupa adulti/parinti in paralel - vineri de la 19:00 si sambata de la 11:00. Locuri disponibile telefonic. 

Pasi pentru inscrierea la cursuri:

pasul a) se rezerva pentru 48 ore locul dvs telefonic. Daca nu mai puteti ajunge la rezervare va rugam sa anuntati.
pasul b) apoi se finaliza formalitatile de inscriere la sala de dans, se completeaza forumularul si se achita. Este bine sa veniti impreuna cu copilul dvs scoala de dans la inscriere, sa vorbim cu el, sa ii punem cateva intrebari si sa ne cunoasca.
pasul c) inceperea ulteriora a primului 

curs de dans

cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti ce inseamna? Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - programa completa disponibila la sediul scolii.

Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-14 ani adaptata lor unde v-a invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-14 ani! Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici).

Abonament la grupe de 12 copii 

reducere la modulele de 14 lectii.

Abonament LOTUS - m

odul de 14 sedinte-7 saptamani/2 lectii pe saptamana- 699lei

630 lei (promo si reducere valabila pana la 18.02.2019). 

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

Modalitati de plata: a) integral b) la cerere in 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Abonament DELFIN * jumatate de modul ‚Äď tarif 360 lei ‚Äď 8 lectii/4 saptamani.¬†¬†

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie. Actualizat la 18/02/2019

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD