Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii  

 

Scurta prezentare DanceTime si serviciile pentru copii:

dansuri copii foto DAnceTime!
Cursuri de dans copii 4-6 si 7-14 ani din 2005 + dans pentru parinti, in paralel cu ei, in sala nr.2, un serviciu nou Dance Time! 

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Conceptul si metoda de predare DAnceTime fac ca orele de dans sa fie educative, distractive si consumatoare de energie. Beneficiati de experienta de 13 ani DAnceTime. Prinde unul din cele 4 locuri libere la grupele pentru copii de 4-6 si 7-14 ani, dar si pentru parinti. La aceste cursuri de dans pentru copii si pentru tine tinute in paralel se fac dansuri ca streetdance/modern & latino & sportiv.

cursuri dans copii bucuresti

PROMOTIE INSCRIERI ONLINE IN LUNA DECEMBRIE & NOUTATI

Pentru inscrieri online sau la sediul scolii avem oferta promotionala (intre 06 decembrie si 19 decembrie 2018) de sarbatori de -15% reducere pentru grupele cu incepere din IANUARIE 2019 dupa sarbatori. Prinde unul din ultimele 5 locuri disponibile la clasele de dans modern, street dance,sportiv cu numai 12 copii/clasa.Facilitate: in limita numarului de locuri disponibil recuperarea unei saptamanii la o alta grupa. 

PROGRAM DE SARBATORI: Ultima zi de cursuri pentru copii, joi, 20.12.2018. Reluare din 03 ianuarie 2019.


Ce este diferit la DAnceTime? Cunoasterea combinata cu experienta!

cursuri dans copii bucuresti

Cursurile de dans pentru copii de la DAnceTime - prin metoda de predare si programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii - Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia) pentru o dezvoltare fizica-motrica si emotionala excelenta... pentru parinti smart si copii si mai smart! 

Inscrierea la cursuri:
cursuri de dans, dansuri pentru copii si parinti dancetime.ro

pasul a) se rezerva locul la 0726 328 891 (de luni pana sambata intre 10.00-20.00). Daca nu mai puteti ajunge la rezervare va rugam sa anuntati telefonic. NOTA: Rezervarea este valabila 1-2 zile pana la finalizarea inscrierii. 

pasul b) pasul b) apoi finalizarea inscrierii online (achitare prin virament si completare formular trimis pe email) si/sau prin vizita la sala de dans. Desigur ca vizionarea unui alt curs/grupa este posibila la inscrierea la sala de dans sau pe Facebook-click.  

Nota: daca alegeti inscrierea la sediu nostru este bine sa veniti impreuna cu copilul dvs la 

scoala de dans

, sa ii facilitam o mai buna adaptare la prima lectie.

pasul c) inceperea ulteriora a primului curs de dans

Program grupe dansuri copii si parinti ce incep sau au debutat:  
cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

7 - 14 ani

Grupa 11 - lectii dans copii + grupa adulti&parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Patru locuri disponibile din 12. 

Grupa 4 - curs de dans copii - program vineri 18:00 & sambata de la 12:00, inscrieri deschise, incepere din 18 ianuarie 2019.

 

Grupa 5 - curs de dans pentru copii + cursuri pentru parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri de la 19:00. Cinci locuri disponibile din 12.

  

 

Grupa 7 - curs de dans copii - program vineri 18:00 & sambata de la 15:00, inscrieri deschise la acest curs in formare disponibil cu incepere din 18 ianuarie 2019. 

Preferati sa fiti anuntati despre alte grupe, cu o alta data de incepere? Scrieti-ne aici << click aici > si noi va putem anunta.

 

4 - 6 ani


Grupa 8 - cursuri dans copii 

+ grupa adulti/parinti in paralel 

- program luni si miercuri de la 18:00. 

Patru locuri disponibile din 12, rezervari telefonice.


Grupa 6 - cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Doua locuri disponibile din 12.

  


Grupa 13 - cursuri dans copii + grupa adulti/parinti in paralel - vineri de la 19:00 si sambata de la 11:00. Locuri disponibile telefonic. 

Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici << scrieti-ne aici-click-completati formularul pentru anunt; click >>


cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti- cursuri particulare sau de grup in paralel cu copiii dumnevoastra! Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - programa completa disponibila la sediul scolii.


Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-14 ani, unde va invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-14 ani. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici).

Abonamente la grupe de 12 copii, modalitati de plata

OFERTA PROMOTIONALA INTRE 06 si 19.12.2018 ‚Äď15% reducere la modulele de 14 lectii.


Abonament LOTUS - 

modul de 14 sedinte-7 saptamani/2 lectii pe saptamana- 799lei  

699 lei. 

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

Modalitati de plata acest modul: a) integral b) la cerere in 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Abonament DELFIN * jumatate de modul ‚Äď tarif 399 lei ‚Äď 8 lectii/4 saptamani.¬†

Abonament YOUNG - tarif 119 lei - 2 sedinte/ 1 saptamana. Abonament valabil numai in anumite perioade, informatii la receptie.

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.


Actualizat la 14/12/2018

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD