Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii  

 

Buna gasit dragi parinti. DAnceTime va prezinta serviciile special dedicate pentru copii si chiar pentru parintii lor:

dansuri copii foto DAnceTime!
Cursuri de dans copii 4-6 si 7-13 ani din 2005 + dans pentru parinti, in paralel cu ei, in sala nr.2, un serviciu nou Dance Time! 

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. 

NOUTATILE SCOLII LA 09 MARTIE 2020. Descoperiti mai jos grupele si modulele de dans pentru copii cu debut PESTE CATEVA ZILE, intre 09 MARTIE SI 15 MARTIE. Garantia calitatii DanceTime: locuri limitate 12 copii/curs. Categoria de varste: cursuri de dansuri copii categoria 4-6 ani si 7-13 ani, module cu mix de dansuri moderne, latino si dansuri sportive pentru copii. Tinem cursuri si pentru parinti in paralel cu copiii. Programul este variat si prezentat mai jos iar inscrierile se pot face la sediul scolii (pentru aceasta este necesara o rezervare telefonica).Cursuri de dans copii 

varste 7 - 13 ani, program cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

Grupa 11 -

dansuri pentru copii 

+ grupa parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Patru locuri disponibile din 12. 


Grupa 3 - curs de dans copii  - sambata de la 12:00-13:30 + lectii particulare parinti in parelel. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 5 - curs de dans copii - program joi 19:00 & sambata de la 12:00. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 7 - curs de dans copii - program marti 19:00 & sambata de la 12:00. Locuri disponibile telefonic. 


Dansuri copii varste 4-6 ani, program momentan


Grupa 6 - cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Doua locuri disponibile din 12.


Grupa 13 - 

 lectii dans copii + lectii particulare parinti in paralel - vineri de la 18:00 si sambata de la 11:00. Informatii si locuri disponibile telefonic. 


Grupa 8 - cursuri dans copii si parinti in paralel program luni si miercuri de la 18:00, din martie 2020. Informatii si locuri disponibile telefonic. 

Pasii pentru inscrierea la dans copii si/sau parinti:

pasul a) rezervati locul dvs telefonic (0726328891-de luni pana sambata 10-20). Daca nu mai puteti ajunge la rezervare va rugam sa anuntati/ reprogramati.
pasul b) veniti in urmatoarele 2 zile sa finalizati formalitatile de inscriere la sediu: completare formular,vizionare, achitare,eliberare abonament. Veniti la inscriere impreuna cu copilul dvs scoala de dans, sa vada spatiul, sa vorbim cu el/ea, sa ii punem cateva intrebari, sa ne cunoasca, sa ii facilitam integrarea. 
pasul c) inceperea ulteriora a primului 

curs de dans
cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti ce inseamna? Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans. 

Abonament in grupe de 12 copii in sali noi, in conditii foarte bune.

A. Abonament LOTUS - modul 14 cursuri de dans in 7 saptamani-

690 lei. La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

B. Abonament DELFIN * o parte din modul ‚Äď tarif 390 lei ‚Äď 8 lectii/4 saptamani.¬†

PROGRAMA  DANCETIME BUCURESTI
Programa completa este disponibila la sediul scolii. 

img_4676

 Am ales un concept si o metoda de predare prin care orele de dans sa fie distractive, educative si consumatoare de energie (va invitam sa vizionati un curs inainte de a va inscrie). Cursurile de dans pentru copii tinute de DAnceTime - prin metoda de predare si felul in care este conceputa programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii - Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia). Din practica anilor, inca din 2005, am observat o dezvoltare fizica-motrica si psiho-emotionala excelenta dupa ce s-au parcurs mai multe module (categoria de varsta conteaza plus alte repere). Instructorii DanceTime combina cunoasterea acumulata in peste 15 ani de concursuri de dans nationale si internationale cu experienta acumulata in predare, inca din 2005.
   
Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-13 ani adaptata lor unde v-a invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-13 ani! Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici). La cererea dvs avem posibilitatea de a organiza si modulul dansuri populare copii mari cu varste intre 7-13 ani. Detalii la cerere.
Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.  
avantaje dansuri copii  avantaje cursuri de dans copii avantaje dans  copii


Actualizat la 09/03/2020

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD