Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii  

 

BUN GASIT! OBIECTIVE DANCETIME SI DE CE NOI ITI OFERIM MAI MULT:

dansuri copii foto DAnceTime!
Cursuri de dans copii 4-6 si 7-14 ani + dans pentru parinti, in paralel cu ei, in sala nr.2, un serviciu nou Dance Time!

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Conceptul si metoda de predare DAnceTime fac ca orele de dans sa fie educative, distractive si consumatoare de energie. Beneficiati de experienta de 13 ani DAnceTime.

- 17 % Oferta promotionala pentru abonamentul modul de 16 lectii/8 saptamani achitat intre 11.10.2018 si luni, 15.10.2018. Pentru copilul tau si pentru tine urmareste mai jos modulele si orarul la cursuri de dans pentru copii cu numar mic de copii/curs si incepere din OCTOMBRIE. Prinde unul din cele 4 locuri libere din 12 ale grupelor ce au inceput sau incep la lectii de dans modern&latino&sportiv cu 2 sedinte de dans /saptamana, module de 8 saptamani/16 lectii.  Nu lasa pe maine ce poti face azi.  cursuri dans copii bucurestiDAnceTime va ofera facilitatea, in limita de numarului de locuri disponibil, de a recupera o saptamana din modul la o alta grupa.  PRINDE ultimele 4 locuri ale grupelor de 12 copii ce debuteaza in curand sau au debutat.   

Cursurile de dans pentru copii de la DAnceTime - prin metoda de predare si programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii - Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia) pentru o dezvoltare fizica-motrica si emotionala excelenta... pentru parinti smart si copii si mai smart! 

Pasii obligatorii pentru inscriere- participare sunt:

cursuri de dans, dansuri pentru copii si parinti dancetime.ro

pasul a) rezervati locului la 0726 328 891 (de luni pana sambata intre 10.00-20.00). Daca nu mai puteti ajunge la rezervare va rugam sa anuntati telefonic. NOTA: Rezervarea este valabila 1-2 zile pana la finalizarea inscrierii.

pasul b) vizita la sala de dans impreuna cu copilul dvs pentru finalizare inscrierii/completarea formular, achitare. Nota: este bine sa veniti impreuna cu copilul dvs la scoala de dans, sa ii facilitam o mai buna adaptare la prima lectie.

pasul c) inceperea ulteriora a primului curs de dans

Program grupe dansuri copii si parinti ce incep sau au debutat:  
cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

7 - 14 ani

Grupa 11 - lectii dans copii + grupa adulti&parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Un loc disponibil din 12.


Grupa 5 - curs de dans pentru copii + cursuri pentru parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri de la 18:00. Sase locuri disponibile din 12.

Grupa 4 - curs de dans copii - program vineri 19:00 & sambata de la 11:00, inscrieri deschise la acest curs disponibil cu incepere din septembrie 2018. Pe perioada verii acest modul nu este disponbil.

Preferati sa fiti anuntati despre alte grupe, cu o alta data de incepere? Scrieti-ne aici << click aici > si noi va putem anunta.

 

4 - 6 ani


Grupa 8 - cursuri dans copii 

+ grupa adulti/parinti in paralel 

- program luni si miercuri de la 18:00, de luni, 08.10.2018. 

Rezervari telefonice, inscriere la sediu. Patru locuri disponibile din 10.


Grupa 6 - cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Un loc disponibil din 12.

  


Grupa 13 - cursuri dans copii + grupa adulti/parinti in paralel - luni si miercuri de la 19:00. Locuri disponibile telefonic.  


Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici<< scrieti-ne aici-click-completati formularul pentru anunt; click >>


cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti- cursuri particulare sau de grup in paralel cu copiii dumnevoastra! Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - programa completa disponibila la sediul scolii.


Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-14 ani, unde va invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-14 ani. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici).

Abonamente la grupe de 12 copii, modalitati de plata

- 17 % Oferta promotionala pentru abonamentul modul de 16 lectii/8 saptamani achitat intre 11.10.2018 si luni 15.10.2018. 

Abonament LOTUS - 

modul de 16 sedinte-8 saptamani/2 lectii pe saptamana- 699lei  

599 lei. 

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

Modalitati de plata acest modul: a) integral b) la cerere in 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Abonament DELFIN * jumatate de modul ‚Äď tarif 399 lei ‚Äď 8 lectii/4 saptamani.

 

Abonament YOUNG - tarif 119 lei - 2 sedinte/ 1 saptamana. Abonament valabil numai in anumite perioade, informatii la receptie.

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.


Actualizat la 11/10/2018

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD