Cursuri dans copii Bucuresti dansuri pentru copii si adulti (dans sportiv).

 

Scoala de dans dancetime- sala de dans nr. 1

Scoala de Dans DAnceTime este locul unde adultii si mirii, copiii si parintii lor urmeaza cursuri de dans pentru perfectionarea abilitatilor de dansator, pentru miscare, relaxare cat si pentru evenimente importante din viata personala (nunta, botez, petreceri onomastice). 

PROGRAM DE SARBATORI:
Ultima zi de cursuri, sambata, 22.12.2018. Reluare din 02 ianuarie 2019.promotii cursuri de dans adultiPROMOTIE INSCRIERI ONLINE IN LUNA DECEMBRIE & NOUTATI

Pentru inscrieri online sau la studio avem o oferta promotionala intre 06 si 19.12.2018 de - 17 % reducere. Poti incepe din ianuarie,dupa sarbatori, daca te inscrii din decembrie. Daca vrei sa inveti ABC-ul dansului pentru Revelion suna-ne sa gasim o solutie. Prinde unul din ultimele 5 locuri disponibile la clasele de dansuri sud-americane * Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom. 


sala de dans dance time

PROGRAM GRUPE 

CURSURI DE DANS CU 10 PERSOANE ! Grupe ce debuteaza in curand sau au debutat cu mix de dansuri latino*ballroom, accesibile pentu adulti, miri si ABC-ul dansului pentru Revelion 2019. 

Facilitate: in limita numarului de locuri disponibil recuperarea unei saptamanii la o alta grupa.  Grupa 3 -   

cursuri de dans - vineri de la 19:00 + sambata de la 11.00

. Trei locuri disponibile din 10. 


Grupa 2 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, de la 18:00. 

Doua locuri disponibile din 10.


Grupa 9 - cursuri de dans 

 

- orar marti & joi de la 19:00. 

Doua locuri libere momentan, rezervari telefonice, inscrieri la sediu seara.

  

   

Grupa 11 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, de la 19:00. 

Doua locuri disponibile din 10.  


Grupa 15-     

cursuri de dans - portie dubla de dans - sambata seara intre 18.00 - 20:00

. 

Rezervari telefonice, inscrieri la sediu. 

  

 

 


Cum participi? Cum ai locurile asigurate? 

a) primul pas este rezervarea telefonica (clic contact);
pasul b) apoi finalizarea inscrierii online (achitare prin virament si completare formular) si/sau prin vizita la 
sala de dans. Desigur ca vizionarea unui alt curs/grupa este posibila la inscrierea la sala de dans sau pe 
Facebook-click. 


 

Scoala de Dans

Preferi un program flexibil agreat impreuna saptamanal intre 10-22 cu anumite dansuri? Descopera serviciul premium lectii particulare si in plus vei fi numai tu & profesorul/a in sala de dans - lectii particulare de dans - informatii aici click

 

Alte grupe, module speciale tematice: 

  

Grupa 1-   

cursuri de dans tango argentinian cu orar marti & joi de la 20:00. 

Rezervari de locuri telefonic, inscrieri la sala de dans.  Mai mult despre  

 

 

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>


Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici << scrie aici-click, completeaza formularul si te anuntam, click >

  

Cursuri de dans DAnceTime


Dansuri si nivele de incepatori, intermediari, avansati


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam notiuni primare din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 (numit si Red) - te invatam Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Bachata, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

Taxa de curs/ modul. Modalitati de achitare.
Cumpara online un modul de initiere intre 06 si 19.12.2018 cu ‚Äď 17% reducere. Contact: office @dancetime.ro sau telefonic.¬†

Abonament LOTUS - 

modul 14 lectii-7 saptamani/2 sesiuni saptamanal - 699 lei 

 599 lei (promotie intre 06-19.12.2018).

odalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans. 

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.  

Abonament DELFIN- tarif 399 lei - 8 lectii/4 saptamani.

Abonament YOUNG - tarif 119 lei - 2 lectii/ 1 saptamana. Abonament valabil numai in anumite perioade, informatii la receptie.

Curs de dans pentru tine

Sase avantaje DAnceTime, o scoala de dans infiintatata in anul 2005, ca sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment/ ring de dans in 2018-2019

- locul si felul in care arata scoala de dans unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi, frumoase, in aceiasi spatiu, ele fiind speciale amenajate pentru dans, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,.

- poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse. La noi inveti organizat sa stii, pe nivele de dificulatate si module, cu doar 4 dansuri/modul. 

- un numar mic de persoana in grupa este ideal ca sa inveti, lucram cu doar 10 persoane/curs, nu lucram cu 25-30 persoane in sala.

- te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni indans sportiv/latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

- pentru ca Scoala de Dans social DAnceTime are experienta peste 12 ani, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul. 

- suntem usor accesibili, la 500 m de Metrou Stefan cel Mare/Pta Romana si Pta Victoriei. Daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare, stradale. 

 

Scoala de Dans DAnceTime


Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti

 Actualizat la 14/12/2018

Cauti cursuri de dans in grupe mici, cu

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD