Cursuri dans copii Bucuresti dansuri pentru copii si adulti (dans sportiv).

 

Scoala de dans dancetime- sala de dans nr. 1

Scoala de Dans DAnceTime este locul unde adultii si mirii, copiii si parintii lor urmeaza cursuri de dans pentru perfectionarea abilitatilor de dansator, pentru miscare, relaxare cat si pentru evenimente importante din viata personala (nunta, botez, petreceri onomastice).NOUTATI LA 31 MAI 2020:

Descoperiti noile clase de dans de latino&ballroom pentru adulti cu debut in curand!  Numarul de locuri este limitat la 10 persoane; abordam numai 4 dansuri pe modul. Inscrie-te la ABCD-ul dansului latino Bachata, Salsa, Samba, Cha-cha, Vals vienez, dansuri de ballroom & Tango Argentinian. Calitatea si numarul mic de persoane se pastreaza.


Scoala de Dans

pasul a) rezerva pentru maxim 48 ore locul la telefon 0726 328 891(apelabil de luni pana sambata intre 10-20). 
pasul b) vino in urmatoarele 48 ore la sala de dans pentru 
finalizarea inscrierii si ocuparea locului, completarea formularui de inscriere si achitare abonament. Tot atunci cand vii poti sa vizionezi o lectie.
pasul c) incepi ulterior primul tau curs de dans cu grupa alesa.   

PROGRAM grupe adulti, adolescenti si miri:

Cursuri de dans in timpul saptamanii 


Grupa 9 - cursuri de dans 

- orar marti & joi de la 19:00. D

oua locuri disponibile din 10.
 

Grupa 5 -  

curs incepatori - vineri de la 19:00 + sambata de la 11:00. Info si locuri disponibile telefonic.

sala de dans dance time

Cursuri de dans copii 4-14 ani + parinti in paralel - detalii click aici>


Programul de mai sus nu te ajuta? Vrei sa te bucuri de un orar flexibil agreat impreuna cu scoala? Descopera lectiile particulare de dans cu orar flexibil, numar de sedinte flexibil saptamanal si stiluri de dans flexibile > lectii particulare de dans - informatii aici click

 

Daca vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere atunci completeaza formularul de aici << click aici >>

  

Cursuri de dans DAnceTime

Ce dansuri studiezi. Ce inveti la grupe.


La modulul incepatori nivelul 1 vei invata notiuni de baza din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 (numit si Red) - vei invata Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

Abonamente,cost/modul. Grupe de 10 persoane. 


A. Abonament LOTUS ‚Äď pentru grupele de luni pana joi la nivelul incepatori ce include 14 sedinte/ 7 saptamani tariful este 690 lei.¬†La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.


B. Abonament DELFIN - o parte din modul - 390 lei - 8 sedinte/4 saptamani. 

Rezervari: 0726 328 891 (apelabil de luni pana sambata intre 10-20). 

scoala de dans dancetimeMai mult despre 

Scoala de Dans DAnceTime

- data si anul infiintarii: vara anului 2005 in Bucuresti.

  

- locul si felul in care arata scoala de dans unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi, frumoase, in aceiasi spatiu, ele fiind speciale amenajate pentru dans, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,.

- poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse. La noi inveti organizat sa stii, pe nivele de dificulatate si module, cu doar 4 dansuri/modul. 

- un numar mic de persoana in grupa este ideal ca sa inveti, lucram cu doar 10 persoane/curs.

- te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni in dans sportiv /latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

- pentru ca Scoala de Dans social DAnceTime are experienta mare, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul. 

- suntem usor accesibili, la 500 m de Metrou Stefan cel Mare/Pta Romana. Daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare stradale. 

 

Scoala de Dans DAnceTime


Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti


Actualizat la 30/05/2020

Cursuri de dans relaxante cu 10

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD