Cursuri dans copii Bucuresti dansuri pentru copii si adulti (dans sportiv).

 

Scoala de dans dancetime- sala de dans nr. 1

Scoala de Dans DAnceTime este locul unde adultii si mirii, copiii si parintii lor urmeaza cursuri de dans pentru perfectionarea abilitatilor de dansator, pentru miscare, relaxare cat si pentru evenimente importante din viata personala (nunta, botez, petreceri onomastice). 

Ultimele 4 locuri disponibile din 10 la clasele de dansuri sud-americane cu orar seara de la 18:00 sau 19:00 sau 20:00 cu dansuri ca *Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom ca Tango Argentinian,  Vals vienez -Valsul miresei/ 

 

PROGRAM ADULTI  SIMPATICI SI MIRI:

sala de dans dance time

Grupe ce debuteaza in curand sau au debutat cu mix de dansuri latino*ballroom, accesibile pentu adulti, miri si adolescenti - ABC-ul dansului.  

 

Grupa 9 - cursuri de dans 

- orar marti & joi de la 19:00-20:00. Trei 

locuri libere din 10. 

    

    

  

Grupa 2 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, de la 18:00. 

Patru locuri disponibile din 10.


Grupa 11 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, de la 19:00.  

Doua locuri disponibile din 10.  


Grupa 3 -    

cursuri de dans - vineri de la 19:00 + sambata de la 11.00. 

Sase locuri disponibile din 10. 


Grupa 15 -    

cursuri de dans - portie dubla de dans - sambata seara intre 18.00 - 20:00

. Locuri disponibile telefonic.


PASII PENTRU INSCRIERE: 

pasul a) rezervarea locului dvs (clic date de contact); 
pasul b) apoi finalizarea la sala de dans a formalitatilor de inscriere, vizionare, completare formular& achitare.

pasul c) incepere ulterioara primul curs de dans cu grupa alesa.


 

Scoala de Dans

Alte grupe, module speciale tematice: 

  

Grupa 1-   

cursuri de dans tango argentinian cu orar luni&miercuri de la 19:00. 

Mai mult despre 

 

 

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>


Preferi un program flexibil agreat impreuna saptamanal intre 10-22 cu anumite dansuri? Descopera serviciul premium lectii particulare,vei fi numai tu & profesorul/a in sala de dans - lectii particulare de dans - informatii aici click

 

 

Te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Completeaza formularul de aici << scrie aici-click, completeaza formularul ca sa fi anuntat, click >

  

Cursuri de dans DAnceTime

Dansuri studiate si sistem de organizare in module


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam notiuni primare din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 (numit si Red) - te invatam Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Bachata, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

Taxa de curs/ modul. 

Abonament LOTUS - 

modul complet de 14 lectii-7 saptamani/2 sesiuni saptamanal - 699 lei 

  630 lei (promo si reducere pana la 18.02.2019).

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.  

Abonament DELFIN- tarif 360 lei - 8 lectii/4 saptamani.

scoala de dans dancetimeSase avantaje DAnceTime, o scoala de dans infiintatata in anul 2005, ca sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment/ ring de dans in 2018-2019

- locul si felul in care arata scoala de dans unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi, frumoase, in aceiasi spatiu, ele fiind speciale amenajate pentru dans, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,.

- poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse. La noi inveti organizat sa stii, pe nivele de dificulatate si module, cu doar 4 dansuri/modul. 

- un numar mic de persoana in grupa este ideal ca sa inveti, lucram cu doar 10 persoane/curs, nu lucram cu 25-30 persoane in sala.

- te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni indans sportiv/latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

- pentru ca Scoala de Dans social DAnceTime are experienta peste 12 ani, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul. 

- suntem usor accesibili, la 500 m de Metrou Stefan cel Mare/Pta Romana si Pta Victoriei. Daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare, stradale. 

 

Scoala de Dans DAnceTime


Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti


Actualizat la 18/02/2019

Cursuri de dans in grupe > cu

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD