Cursuri dans copii Bucuresti dansuri pentru copii si adulti (dans sportiv).

 

Scoala de dans dancetime- sala de dans nr. 1

 

Scoala de Dans DAnceTime este locul unde adultii si mirii, copiii si parintii lor urmeaza cursuri de dans pentru perfectionarea abilitatilor de dansator, pentru miscare, relaxare cat si pentru evenimente importante din viata personala (nunta, botez, petreceri onomastice). 

 

Rezerva si finalizeaza inscrierea pentru unul din cele 4 locuri libere din 10 ale grupelor noi de initiere ce incep din OCTOMBRIE sau au inceput cu program vizibil mai jos, pentru miscare, relaxare & imbunatatirea stilului tau de dans.  -20 % PROMO adulti pentru grupa de la orele 18:00 (luni+miercuri) sau vineri 19:00 si sambata 11:00 la abonamentul modul  DE 16 CURSURI / 8 SAPTAMANI CU DANSURI SUD-AMERICANE * Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom. Promotie valabila de joi 11.10 si luni,15.10.2018. 


De ce sa nu mai stai pe scaun si in 2018? Avantajele DAnceTime - o scoala de dans experienta de peste 12 ani in servicii cu dans&dansatori sunt:


Cursuri de dans bucuresti

- poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse.

- un numar mic de persoana in grupa este ideal, lucram cu doar 10 persoane/curs, nu lucram cu 25-30 persoane in sala.

- te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni in dans sportiv/latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

- pentru ca Scoala de Dans social DAnceTime are experienta peste 12 ani, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul.

sala de dans dance time

- locul si felul in care arata scoala de dans unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi in aceiasi locatie, ele fiind speciale amenajate, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,.

- suntem usor accesibili, la 500 de metrii de metrou Stefan cel Mare/Pta Romana si Pta Victoriei, si daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare stradale. 

CUM TE INSCRII LA DANCETIME? pasul a) se rezerva locul telefonic la 0726 328 891 (apelabil de luni pana sambata intre 10.00-20.00). pasul b) vii sa vizionezi o lectie si sa finalizezi inscrierera daca ti-a placut prin completarea formularui si achitarea abonamentului; pasul c) incepi ulterior dansul la grupa aleasa.


PROGRAM 

cursuri de dans -

GRUPELE CE DEBUTEAZA IN CURAND SAU AU DEBUTAT CU MIX DE LATINO&BALLROOM ‚Äď PENTRU INCEPATORI ADULTI SI MIRI¬†


Scoala de Dans

Grupa 2 - cursuri de dans

- incepatori - orar luni & miercuri de la 18:00. Rezervari telefonice, inscrieri la sediu seara. Trei locuri disponibile din 10.


Grupa 3-   

cursuri de dans - vineri de la 19:00 + sambata de la 11.00 

. Locuri disponibile telefonic.

 

Grupa 11 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri, seara, de la 19:00. Doua locuri disponibile din 10. 


Preferi un program flexibil agreat impreuna saptamanal intre 10-22? Descopera serviciul premium lectii particulare si in plus vei fi numai tu&profesorul/a in sala de dans - lectii particulare de dans - informatii aici click

Alte grupe:

Grupa 9 - cursuri de dans  

- orar marti & joi de la 19:00. Doua locuri disponibile din 10. 

 


  

Grupa 1-

cursuri de dans -modul special de tango argentinian cu marti + joi de la 20:00. Rezervari de locuri telefonic, inscrieri la sala de dans.  Mai mult despre 

 

  

Cursuri de dans popular - detalii aici > click>

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>

Cursuri de dans DAnceTime


Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici << scrieti-ne aici-click, completati formularul si va anuntam, click>>


Dansuri si nivele de incepatori, intermediari, avansati


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam notiuni primare dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 (numit si Red) - te invatam Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Bachata, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

Taxa de curs/ modul. Modalitati de achitare. 
-20 % PROMO adulti pentru grupa de la orele 18:00 (luni+miercuri) sau vineri 19:00 si sambata 11:00 la abonamentul modul de 16 lectii. Promotie valabila de joi 11.10 si luni,15.10.2018.

Abonament LOTUS - 

modul de 16 lectii-8 saptamani- 599 lei 

 499 lei (promotie pentru orar luni+miercuri de la 18:00 sau vineri 19 si sambata 11).

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans. 

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului. 

Abonament DELFIN- tarif 399 lei - 8 sedinte/4 saptamani.

Abonament YOUNG - tarif 119 lei - 2 sedinte/ 1 saptamana. Abonament valabil numai in anumite perioade, informatii la receptie.

Facilitatea noastra pentru dvs la modulul de 8 saptamani/16 lectii: posibilitatea de a recupera o saptamana din modul in limita numarului de locuri disponibil.

Curs de dans pentru tine

Scoala de Dans DAnceTime


Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parintiActualizat la 11/10/2018

Cauti cursuri de dans in grupe mici, cu

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD