Mergi sus Devino
membru

Despre Scoala de Dans Sportiv | DAnce Time > Bucuresti, Romania

Suntem una din primele scoli de dans sportiv din Bucuresti. Dar si de dansuri latino-americane (Salsa, Bachata, Merengue, Tango Argentinian), cat si de dans modern, dans popular romanesc (traditional).

Cu noi nu mai stai pe scaun la evenimente,cluburi, nunti! Pentru ca instructorii de dans sportiv ai scolii sunt fosti dansatori profesionisti cu un bogat palmares in concursuri nationale si internationale castigate (vizibile mai jos).

Artboard 1

Actualizat la: 1.12.2021

Scoala de Dans DAnceTime organizeaza cursuri de dans sportiv de peste 15 ani de zile, din 8 iulie 2005. Pe parcusul drumului si pana in prezent stilurile de dansuri predate s-au imbogatit si cu Tango argentinian, Salsa, Merengue, Bachata si rock`n`roll dar si dansuri populare. Programa completa si actualizata cu cele peste 20 de dansuri predate o poti consulta aici.

Despre tine! Descopera placerea de a face dans sportiv, invata sa simti ritmul muzicii, simte-te liber in pasi de dans pentru ca tot ceea ce vei invata alaturi de noi este numai si numai pentru tine – cel (cea) ce doreste sa faca ceva pentru sine, pentru sufletul, corpul si implicit mintea sa. Ne gandim ca tu – in curand pasionatul (a) de dans – stii ce iti doresti si ca tot ce mai ramane de facut este sa iti gasesti ceva timp, putina vointa si un strop de curaj pentru a ajunge pana la scoala noastra de dans iar dupa aceea sa te lasi in grija noastra. Noi va vom ajuta sa aduceti la suprafata dansatorul(ea) din voi si vom reusi atat de mult pe cat va doriti si voi aceasta.

Toate aceste miscari noi se pot asimila in cateva cursuri de dans sportiv, indiferent de varsta si conditie fizica, iar instructorii DAnceTime – dansatori profesionisti si pedagogi excelenti – vor adapta ritmul si dificultatea cursurilor de dans sportiv in functie de obiectivele voastre, astfel incat sa existe permanent o armonie intre dorintele si capacitatile celor ce vor sa studieze arta dansului.

Despre echipa scolii – cine iti indruma pasii!

Instructorii de dans sportiv, Salsa, Bachata, Tango Argentinian, ai scolii sunt fosti dansatori profesionisti cu un bogat palmares in concursuri nationale si internationale castigate (vizibile mai jos). Dintre acestea mentionam numai cateva concursuri castigate de antrenorii nostrii:

  • European Dance Cup – Hungary, Budapest , locul 1 latino&standard
  • DanceMasters 2014, locul 1, cel mai important concurs international desfasurat cu perechi de talie mondiala din Europa;
  • Eurodance Cup – Italy, loc 7 latino;
  • Festivalul National de Dans Sportiv Galati – locul 2;
  • Cupa Pygmalion 2015 – locul 1 latino si locul 2 standard;
  • Cupa Happy Dance – locul 1 latino, locul 4 standar;
  • plus alte concursuri nationale de dans sportiv.

Despre tine si noi = o echipa ce va invata impreuna noi miscari si figuri din dansuri latino-americane, Salsa, Bachata, Samba, Rock`n`roll, Cha cha, Rumba, Jive si din dansuri nemuritoare ca Tango ArgentinianVals lent sau Vals vienez (Valsul miresei), Tango European, Slow-Fox si Quickstep, dans sportiv, dansuri populare, toate acestea fiind urmate de diferite coregrafii iar apoi dans liber, intr-un mediu accesibil, placut si atractiv.

Valorile noastre, misiunea noastra, de ce sa alegeti ,, DANCE TIME,,
Dansati cu noi si veti avea parte de:

– cursuri de dans sportiv in grupe mici, de 10 adulti in sala de dans;
– sistem de lucru organizat pe module si grade de dificultate;

– sali cu aer conditionat, conditii civilizate, fara praf, fara inghesuiala, minibar …
– instructori dansatori profesionisti atestati de FRDS si pedagogi excelenti (calmi si cu rabdare);

– locatii usor de gasit, foarte aproape de sala de dans sunt statii de metrou;
– sistem de achitare a modulelor in rate, la cerere.

Si in plus … de:
– o conditie fizica noua ce te face sa te simti altfel, relaxat, mai bine dispus(a) si cu un alt chef de viata;
– postura corporala dobandita te va ajuta asemenea unui prieten adevarat in activitatile zilnice,
– intanirea de amici noi care au aceleasi aspiratii ca si tine;
– mentinerea siluetei, slabire si in acelasi timp invatarea a ceva util, placut si elegant;
– cresterea increderii de sine si a inteligentei motrice, iar de acum inainte poti sa-i lasi pe ceilalti cu gura cascata pentru ca stii sa dansezi.

Mihai Bogdan Tarabugeac,

Manager Fondator
Scoala de Dans DAnce Time
Necesarul tau zilnic de Miscare + Relaxare.