(studiu de caz la care au participat 500 de femei din America cu varste intre 25 – 40 ani)

Atunci cand o femeie descopera placerea dansului in bratele unui barbat, ii este aproape imposibil sa se multumeasca cu mai putin, asta daca el nu are o cariera incredibila cu ajutorul careia pot experimenta amandoi libertatea financiara sau daca el nu este nemaipomenit in pat sau amandoua. Da, chiar asta este ordinea adevarata conform participantelor la studiul de caz. Dansul, Succesul Financiar si apoi Sexul …

Dintre toate femeile care au fost intrebate nici una dintre ele nu a raspuns ca nu i-ar face placere sa danseze in bratele unui barbat. Si daca stie sa danseze cu adevarat atunci sexul a fost extraordinar. Si tot aceleasi femei au spus ca sexul este divin atunci cand si barbatul si femeia sunt indragostiti (unul de celalalt!). De fapt, 90 % au spus ca isi pot da seama, dupa felul in care danseza cu ele acel barbat, cat de pasional este si ca, dupa modul in care danseaza cu alte femei, pot sa observe cat de sincer este cu ea, daca ii place jocul sau daca este timid, inhibat sau nu, agresiv sau pasiv.

Femeiile iubesc barbatii rafinati. Barbatii care sunt masculini dar care sunt, de asemenea, pasionati de arta, de frumos. Barbatii care sunt interesati si de altceva decat de cariera. Sau altfel spus cei care isi doresc mai mult de la viata decat sa manance, sa doarma si sa munceasca toata ziua.

Muzica si dansul le impresioneaza intru-un mod unic si profund. “Le trezeste sufletul”, problemele cotidiene nu mai par atat de apasatoare, le ajuta sa scoata la iveala adevarata fata jucausa si senzuala a propriei personalitati. Si ce poate fi mai bun decat impartirea ei cu un barbat special! A devenit plictisitoare rutina cu filmul si cina. Sa stai langa sute de straini, intr-o vineri seara, nu mai este atat de distractiv dupa o zi de munca sau dupa ce ai luat copiii de la scoala. Sa mananci “junk food” si sa stai o ora si jumatate, pe intuneric, intr-un cinematograf fara sa spui nici un cuvant nu prea mai este ceea ce isi doresc cele mai multe femei, decat daca au sub 20 ani. Femeilor le place sa se aranjeze si sa arate cat pot ele de bine atunci cand merg la o intalnire. Le place sa li se faca complimente de catre insotitor atunci cand apar. La urma urmei, intotdeauna exista ceva frumos ce poate fi spus despre orice femeie la orice varsta.

Cursuri de dans??? Un barbat inteligent invata sa danseze pentru ca stie ca este acolo unde sunt toate femeile, la dans! Un barbat norocos intalneste o femeie remarcabila care il admira si il iubeste in timp ce danseaza. Iar un barbat norocos si inteligent recunoaste o femeie adevarata si atunci cand o intalneste continua si isi hraneste relatia in pasi de dans si romantism!

Si iata cum este bine sa fie un barbat (atat pe ringul de dans cat si in afara ringului):

1. Sa fie stapan pe mijloacele sale – sa cunoasca figurile de dans pe care vrea sa le foloseasca si sa fie in armonie cu muzica 2. Sa fie curat, elegant si sa aiba o igiena corporala corespunzatoare 3. Sa aibe incredere in fortele si capacitatiile proprii, sa pastreze contactul vizual cu partenera 4. Sa-si asume responsabilitatiile care decurg din rolul de leader 5. Sa aibe simtul umorul, sa fie spiritual si inteligent 6. Sa fie ferm dar politicos – interactiunea cu partenera este caracterizata de fermitate si politete 7. Sa fie intelegator si constient ca partenera nu are aceleasi caracteristici fizice si nici motrice (viteza, forta sau rezistenta) si ca trebuie sa se adapteze la posibilitatile acesteia, sa gaseasca impreuna un punct comun 8. Sa stie sa asculte si sa observe toate semnele si semnalele trase de partenera atunci cand ceva nu este in regula 9. Sa stie sa-si scoata in evidenta aspectul fizic 10. Si ultima dar nu cea din urma, banuiti care este?

Tuturor femeilor care au luat parte la studiu le-au placut complimentele, dansatorii buni si inteligenti si cei care stiu sa gateasca. Binenteles, doar daca stiu sa gateasca. Si au mai spus ca stiu sa deosebeasca complimentele sincere de cele mai putin sincere. Asa ca, domnilor, va rugam doar complimente sincere!

Daca barbatii ar stii ce afrodiziac puternic este dansul pentru femei, cred ca fiecare barbat din lume si-ar dori sa invete sa danseze mai bine decat o face. Te tenteaza? Vrei sa inveti sa dansezi? Noi spunem ca si tu poti sa inveti sa dansezi asa cum meriti cu ajutorul nostru, celor de la Scoala de Dans DAnce Time. Afla mai multe despre cursuri cu un simplu click

Copyright © DAnce Time 2006. Toate drepturile rezervate.
Actualizat la 04/03/2008

Cursuri dans, Cursuri de dans, cursuri, instructor de dans, cursuri de dans pentru nunta, dans sportiv, Scoala de dans, Cursuri de dans in Bucuresti, salsa, instructor de dans, scoala, cursuri de dans pentru nunta, dans sportiv, valsul miresei, Scoala dans, Cursuri de dans, salsa, Vals Vienez, Tango, Dans, Vals Vienez, Tango, dansuri, cursuri dans, scoala, cursuri, dansul miresei,Scoala de dans, Cursuri dans, Cursuri de dans, Valsul miresei, Vals vienez, Samba, Rumba, Tango, Salsa, Jive,Paso-Doble, Cursuri de dans in zona Mihai Bravu, Iancului, Ferdinand I, Stefan cel Mare, Bucuresti