(studiu de caz la care au participat 500 de barbati americani cu varste intre 25 – 40 ani)

99 % dintre participantii la studiu au spus ca merg la dans pentru a cunoaste femei, nu pentru arta dansului sau pentru ca iubesc muzica ci doar pentru a cunoaste femei. In viata de zi cu zi o parte dintre acesti barbati ar putea fi considerati neatragatori si spun ei, ca au depus eforturi sa invete sa danseze mai bine decat media sau chiar bine.

Si inca mai sunt uimiti de cat de afrodisiac este dansul in sine! Chiar daca esti nu esti un geniu sau nu arati ca un fotomodel sau chiar daca ai chelie sau esti supraponderal, nu conteaza foarte mult pe ringul de dans, femeiile nu isi doresc decat ca un barbat sa le conduca in pasi de dans.

Barbatii stiu ca femeilor le plac Swing-ul, Lindy Hop-ul, Hustle, Salsa si ei vin la aceste cursuri, chiar daca prefera muzica Country. Si mai se spune in acest studiu ca, barbatii care sunt mai atenti cu tinuta lor sunt mai atrasi de dans decat cei care sunt mai neglijenti in privinta imbracamintei. Muzica si imbracaminte primeaza, dar binenteles si popularitatea in zilele de astazi.

Barbatii cauta contactul fizic, femeiile care sunt ferme si care nu cedeaza usor. Si daca trebuie sa invete sa danseze ca sa-si creasca sansele sa cunoasca astfel de femei o vor face.

De indata ce un barbat invata sa danseze descopera o noua lume. Observa repede ca, de obicei, sunt doua femei care danseaza pentru un barbat in orice club sau la orice petrecere. Aceasta-i vestea cea buna. Mai descopera, de asemenea, ca nu toate femeile sunt interesate sa faca sex cu el, chiar daca a tinut-o toata noaptea in brate pe ringul de dans. Ei bine, nu am spus nicioadata ca totul este perfect.

Ce cauta ei la o femeie?
1. Sa fie atragatoare si bine ingrijita. 2. Sa aibe personalitate placuta, sa fie prietenoasa. 3. Sa fie multumita de cariera sau sa aibe cariera. 4. Nici prea slaba, nici prea cu kg in plus. 5. Inteligenta. 6. Ii place sa danseze, dar are si o viata in afara ringului. 7. Atenta si afectuoasa. 8. Chiar temperata. 9. Ii place sportului sau nu are nimic importriva ta daca tie iti place. 10. Si cu simtul umorului sa fie.

Ce nu cauta la o femeie:
Pe langa opusul celor de mai sus, se pare ca nu sunt in gratiile lor femeile care se macheaza prea mult, vorbesc mult, ipohondrele, cele care ii critica pentru felul in care ei conduc sau danseaza, cicalitoarele si cele care nu stiu sa poarte o conversatie.
Pentru 90 % dintre ei este mai usor sa se deschida in fata unei femei care este o buna ascultatoare si este interesata de ceea ce ei au de spus. Si barbatiilor le plac complimentele despre felul in care danseaza, despre inteligenta si despre cum arata. Celor mai multi barbati le plac femeile care filtreaza (binenteles cu ei) atat pe ring cat si in afara ringului de dans si nu si cele care filtreaza numai pe ring si dupa aceea ii ignora.

Unui procent de aproape 75 % nu le plac unghiile false si alungite iar la 60 % dintre ei nu le plac sutienele cu bureti sau silicoane, prefera o femeie sa fie ea insasi!

Daca femeile ar stii ce afrodiziac puternic este dansul pentru barbati, cred ca fiecare femeie din lume si-ar dori sa invete sa danseze mai bine decat o face deja. Te tenteaza si pe tine? Vrei sa inveti sa dansezi? Noi spunem ca si tu poti sa inveti sa dansezi asa cum meriti cu ajutorul nostru, celor de la Scoala de Dans DAnce Time. Afla mai multe despre cursuri cu un simplu click

Copyright © DAnce Time 2006. Toate drepturile rezervate.
Actualizat la 25/12/2008

Cursuri dans, Cursuri de dans, cursuri, instructor de dans, cursuri de dans pentru nunta, dans sportiv, Scoala de dans, Cursuri de dans in Bucuresti, salsa, instructor de dans, scoala, cursuri de dans pentru nunta, dans sportiv, valsul miresei, Scoala dans, Cursuri de dans, salsa, Vals Vienez, Tango, Dans, Vals Vienez, Tango, dansuri, cursuri dans, scoala, cursuri, dansul miresei,Scoala de dans, Cursuri dans, Cursuri de dans, Valsul miresei, Vals vienez, Samba, Rumba, Tango, Salsa, Jive,Paso-Doble, Cursuri de dans in zona Mihai Bravu, Iancului, Ferdinand I, Stefan cel Mare, Bucuresti