Salut, de regula din octombrie in fiecare an, dupa trecerea verii si a concediilor, reluam si cursuri de dans in weekend, varianta vineri + sambata sau numai sambata. Ti-am pregatit un orar actualizat pe pagina cu toate cursurile de grup  de 10 persoane. Daca te intereseaza cursuri de dans in weekend clic aici pentru a verifica si noile grupe in formare cu orar in weekend >>>  sau aici pentru a verifica detalii despre lectii particulare de dans in weekend, cu program flexibil! >>>

cursuri de dans in weekend
Cursuri de dans in weekend! Pentru oameni ce doresc schimbare!

DESPRE DANS SI DANS SPORTIV, IDEI,ISTORIE SI PARERI ALE CLASICILOR!

DAnce Time … este o scoala ce iti doreste sa te bucuri mai mult de viata ta … mai relaxat, mai detasat.

„Dansul este o formă de comunicare: între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Este o comunicare nonverbală, spontană, ceea ce implică participarea atât a conştiinţei cât şi a subconştientului, o comunicare într-o situaţie destinsă, securizantă, pe care o creează ritmul muzicii şi convenţia socială care asociază dansul cu momente de divertisment, de distracţie”

Încă din cele mai vechi timpuri, cursuri de dans si dansul a constituit o formă a exprimării corporale şi o modalitate de comunicare interumană, luând naştere din ritualurile străvechi ale unor popoare care au marcat anumite perioade istorice . Vişan A. [86, p. 9] consemnează câteva repere istorice ale dansului, pornind de la etimologia cuvântului „balet” care are drept corespondent „ballare”, în limba italiană, care înseamnă a dansa. De-a lungul secolelor, mişcările şi paşii de dans s-au diversificat simultan cu evoluţia diferitelor civilizaţii, de la ritualurile cu muzică, ritm, magie, dansurile tribale, până la dansul de societate, dansul de salon, dansul de stradă etc., fără a-şi pierde din semnificaţie [237]. Dansul sportiv  este o ramură tânără ce aparţine secolului XX. Scrierile lui Năstase D.V. [50, p. 9] amintesc prima competiţie de dans sportiv care s-a desfăşurat în Europa în anul 1907, sub denumirea de „Turneul de Tango” din Nice, organizat de Camille de Rhynal – nume marcant pentru apariţia şi evoluţia dansului sportiv.

Postulatul numarul 1. La DanceTime practici cursuri de dans sportiv (dans latino si dans de societate) cu orar in weekend si in timpul saptamanii.

Doi ani mai târziu, are loc primul Campionat Mondial de Dans Sportiv, la Paris. Cel mai frecvent, întrecerile de dans sportiv au avut loc la Paris, Berlin şi Baden-Baden, mai mult într-un cadru restrâns, în absenţa unor structuri care să coordoneze activitatea. Regulamentul şi maniera de acordare a locurilor în clasament s-au conturat pe parcurs, în 1922 fiind prima competiţie la care rezultatul s-a stabilit în baza unui punctaj. Treptat au luat fiinţă asociaţii şi organizaţii de dans care s-au ocupat de întrecerile sportive dintre amatori şi profesionişti, iniţial integral, iar ulterior separat. Anul 1930 este considerat de referinţă pentru evoluţia dansului sportiv, fiind anul în care stilul englezesc se manifestă expansiv, cuprinzând întreaga Europă. În 1935, se înfiinţează Federaţia Internaţională de Dans pentru amatori, având ca membri fondatori Austria, Cehoslovacia, Danemarca, Anglia, Franţa, Germania, Olanda, Elveţia şi Iugoslavia.

Postulatul numarul 2. La DanceTime poti sa practici cursuri de dans in weekend Tango Argentinian, Salsa si Bachata, nu numai cursuri de dans sportiv!

Clic aici pentru a verifica noile grupe in formare cu orar in weekend!>>>

Click aici pentru a verifica detalii despre lectii particulare de dans in weekend,cu program flexibil!>>>

Cursuri de dans de weekend
Cursuri de dans de weekend

AVANTAJELE noastre! Cursuri de dans DAnce Time! Instructori excelenti (calmi si cu rabdare) fosti dansatori profesionisti, grupe de 10 persoane, sali de dans cu prezentare video pe www.dancetime.ro. Scoala de Dans DAnce Time Bucuresti: cursuri de dans pentru copii, adulti si adolescenti, cursuri de dans in weekend.