Lectii de dans in particular: dansuri de societate, dansuri latino-americane * Scoala de Dans DAnce Time *

 
lectii de dans in particular - foto Scoala de Dans DAnceTime Bucuresti
Bine ati venit! 
Lectii particulare - One to One - special concepute pentru necesarul tau zilnic de miscare&relaxare si pentru cei ce stiu ca esentele tari se tin in sticlute. Furnizam servicii cu dansatori si cursuri de dans cu toate tipurile de dans din anul 2005 in sali special amenajate, cu bun gust si mirosuri orientale (foto din sala in dreapta). Poti sa-ti daruieste chiar tie un cadou special sau poti face cuiva special un cadou daruindu-i un voucher tipizat abonament, acum in prag de sarbatori. Intrebati mai mult la receptia DanceTime.

Participa single daca nu ai partener sau nu vrea sa vina, inveti direct de la profesor/profesoara noastra.

La DAnceTime poti imbina utilul cu placutul in conditii excelente, inveti si te dezvolti personal si/sau pierzi kg sau te tonifici pentru vara.

Lectii particulare la DAnceTime inseamna miscare, relaxare, program flexibil, slabire-tonus muscular (cardio dance concept!), intimitate fara sa fie alti cursanti in sala, inveti de 2-3 mai repede beneficiand de toata atentia instructorului personal-dansator profesionist, pedagog calm cu rabdare ce explica pe inteles. 
lectii de dans particulare domiciliu acasa sau la sala de dans


OFERTA PROMOTIONALA IN FEBRUARIE PENTRU ADULTI INCEPATORI: 10  - 19% PENTRU TOATE PACHETELE ABONAMENTE DE NIVELUL INCEPATORI, PROMO VALABILA INTRE 04.02.2020 - 28.02.2020 in functie de abonament, locul de desfasurare (la noi / la tine acasa), numarul de ore din pachete si orele de desfasurare a sedintelor. Alege impreuna cu noi pachetul personalizat ce ti se potriveste in functie de obiectivele tale. Bucura-te si de un program flexibil agreat impreuna. Lectiile le poti incepe oricand in urmatoarele 60 de zile. lectii dans private
Indiferent de nivelul dumnevoastra (incepator, intermediar, avansat sau profesionist) puteti face miscare, invata sau aprofunda peste 15 dansuri latino-americane, 20 dansuri populare, 5 dansuri de societate, dansuri de club latino precum si dansuri sportive: Tango Argentinian, Vals lent, Merengue, Salsa, Vals vienez, Samba, Rock`n`roll, Cha-cha-cha, Bachata, Tango european, Rumba, Passo-Doble.


Abonamente lectii particulare personalizate orar flexibil
:

Abonamentele Lotus Fun&Joy* - miscare si dans in mod frecvent -

sunt abonamente de 24 

, 36 sedinte, 48 sedinte sau 96 sedinte - si

includ reduceri sau lectii bonus. Ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi de dans! Cu aceste pachete va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino,salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus "Lotus" include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute. 

La Scoala de dans DanceTime vei invata cu instructori pedagogi calmi si cu rabdare, fosti si actuali campioni in dans sportiv cele mai uzuale dansuri la petreceri si evenimente sociale de clasa. Spatiul - sala de dans arata ca in poza de mai sus,conditii fiind premium. Daca doresti sa urmezi un curs de dans la DAnceTime primul pas este sa stabilesti o intalnire telefonica preliminara cu noi (0726 328 891, apelabil intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00). 


telefon scoala de dans dancetime, scoala de dans sector 2

Cum se fac inscrierile? Pasi necesari

pasul a) apelati numarul de telefon 0726 328 891, apelabil intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00.

pasul b) apoi putem agrea impreuna o intalnire la studio in care planificam si totodata putem finaliza inscrierea completand formular contract si achitand taxa de abonament. Pasul c) dupa finalizarea inscrierii va astepatam la inceperea lectiilor.


Actualizat la 03/02/2020

Lectii dans individuale pt

 

This private dance lessons can be provided also in english. Informations over the phone.

Niveluri in dans/dansatori: Debutant (incepator), intermediar, avansat si apoi profesionist (performanta). Ce trebuie sa inveti la fiecare nivel...

Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD