Lectii de dans in particular: dansuri de societate, dansuri latino-americane * Scoala de Dans DAnce Time *

 
lectii de dans in particular - foto Scoala de Dans DAnceTime Bucuresti
Bine ati venit!Ā 
Lectii particulare - One to One - special concepute pentru necesarul tau zilnic de miscare&relaxare si pentru cei ce stiu ca esentele tari se tin in sticlute. Furnizam servicii cu dansatori siĀ cursuri de dansĀ cu toate tipurile de dans din anul 2005Ā in sali special amenajate, cu bun gust si mirosuri orientale (foto din sala in dreapta). Poti sa-ti daruieste chiar tie un cadou special sau poti face cuiva special un cadou daruindu-i un voucher tipizat abonament, acum in prag de sarbatori. Intrebati mai mult la receptia DanceTime.

Participa single daca nu ai partener sau nu vrea sa vina, inveti direct de la profesor/profesoara noastra.


Lectii particulare la DAnceTime inseamna miscare, relaxare, program flexibil, slabire-tonus muscular (cardio dance concept!), intimitate fara sa fie alti cursanti in sala, inveti de 2-3 mai repede beneficiand de toata atentia instructorului personal-dansator profesionist, pedagog calm cu rabdare ce explica la nivelul dumnevoastra.

La noi imbini utilul cu placutul, inveti si te dezvolti personal.Oferta zilei

lectii de dans particulare domiciliu acasa sau la sala de dans

Cumpara azi si maine un pachet personalizatĀ  undeĀ  poti invata un mix de dansuri ballroom & latino, Tango, Salsa, sportiv sau chiar populareĀ  la program flexibil agreat impreuna plus un cost promotional special cu pana la - 25 % reducere, in sala de dans ce arata ca in poza de mai sus, cu instructorii pedagogi calmi si cu rabdare, fosti si actuali campioni in dans sportiv. Stabileste o intalnire cu noi la studio pentru imbunatatirea calitatilor tale de dansator/e.


Indiferent de nivelul dumnevoastra (incepator, intermediar, avansat sau profesionist) puteti face miscare, invata sau aprofunda peste 15 dansuri latino-americane, 20 dansuri populare, 5 dansuri de societate, dansuri de club latino precum si dansuri sportive: Tango Argentinian, Vals lent, Merengue, Salsa, Vals vienez, Samba, Rock`n`roll, Cha-cha-cha, Bachata, Tango european, Rumba, Passo-Doble.


Abonamente lectii particulare personalizate
:

Abonamentele Lotus Fun&Joy* - miscare si dans in mod frecvent -

sunt abonamente de 24 sedinte, trimestriale 36 sedinte, semestriale 48 sedinte sau anuale de 96 sedinte - si

includ reduceri sau lectii bonus fata de pachetul small, ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi de dans! Cu aceste pachete va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino,salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus "Lotus" include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute.Ā 
Abonament Small - 6 lectii de dans personalizate condensate - este pachetul potrivit daca sunteti pe fuga inaintea unui eveniment important din viata dumneavoastra si vreti sa invatati numai cativa pasi.

telefon scoala de dans dancetime, scoala de dans sector 2

Cum se fac inscrierile? Pasi necesari

pasul a) apelati numarul de telefon al scolii 0726 328 891 (intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00).

pasul b) stabilim o intalnirie la studio, discutam si planificam si totodata finalizarea inscrierea completand formular si achitand taxa de abonament (virament sau numerar). Pasul c) inceperea ulterioara a lectiilor.
lectii dans private
Achitarea pachetului agreat si a lectiilor se face cu cateva zile inainte de incepere (numerar sau virament bancar date de cont aici - click). Anularea si reprogramarea unei lectii se face telefonic cu 24 ore inainte.
Actualizat la 03/05/2018

Lectii dans individuale pt

 

This private dance lessons can be provided also in english. Informations over the phone.

Niveluri in dans/dansatori: Debutant (incepator), intermediar, avansat si apoi profesionist (performanta). Ce trebuie sa inveti la fiecare nivel...

Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD