Mergi sus Devino
membru
cursuri de dans particulare

Dans sportiv

Bine ati venit!
Lectii particulare personalizate de dans sportiv – One to One – sunt special concepute pentru necesarul tau zilnic de miscare combinat cu relaxare. Sunt ideale pentru oamenii ce stiu ca ,,esentele tari se tin in sticle mici,,. Furnizam servicii cu dansatori si cursuri de dans cu toate tipurile de dans din anul 2005 in sali special amenajate, fara praf, fara inghesuiala si cu mirosuri orientale. Poti sa-ti daruieste chiar tie un cadou special sau poti darui un cadou surprinzator celor dragi tie sau partenerilor de afaceri. Mai mult la receptia DanceTime.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program cursuri particulare de dans

# Pentru adolescenti sau adulti sau seniori

In cadrul acestui serviciu personalizat si particular beneficiezi de program flexibil, agreat impreuna cu noi chiar saptamanal. De luni pana vineri pana la orele 22:00 si sambata pana la 18:00. Ora inceperii este 10:00. In situatia in care nu poti sa ajungi la un curs il poti reprograma daca ne anunti cu minin 24 ore inainte.

Daca doresti sa urmezi un curs de dans la DanceTime apeleaza numarul de telefon al scolii. Vom agrea impreuna o intalnire in care planificam programul, completam fisa cu obiectivele tale si totodata finalizam inscrierea completand formular contract/achitand abonamentul. Dupa finalizarea intalnirii si a inscrierii va asteptam la inceperea lectiilor. Politica scolii. NOTA 1: Nu vom face programari telefonice de lectii fara sa fie finalizata inscrierea. Nota 2: anularea si reprogramarea unei intalniri se face cu minim 24 ore, in caz contrar sedinta se considera pierduta prin neprezentare.

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Vrei sa participi dupa o anumita data? Doresti sa te anuntam noi cand ne eliberam pentru cateva sesiuni de dans?

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente lectii dans sportiv particulare

Abonamentele Lotus Fun&Joy* – miscare si in mod frecvent – sunt pachete abonamente de 24  lectii de dans, 36 sedinte, 48 sedinte sau 96 sedinte – si includ reduceri sau lectii bonus. Ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi de dans! In cadrul unei intalniri alegem pachetul personalizat ce ti se potriveste in functie de obiectivele tale, numarul de ore din abonament,  ora inceperii sedintelor (seara/ziua/in weekend) si  locul de desfasurare (la noi / la tine acasa).

Cu aceste pachete abonament Lotus Fun&Joy* va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino,salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus “Lotus” include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei.

Loading

Noutati Facebook

Cursuri de dans sportiv:

Stiluri predate

Indiferent de nivelul dumnevoastra (incepator, intermediar, avansat sau profesionist) puteti face miscare, invata sau aprofunda peste 15 dansuri latino-americane, 20 dansuri populare, 5 dansuri de societate, dansuri de club latino precum si dansuri sportive: Tango Argentinian, Vals lent, Merengue, SalsaVals vienez, Samba, Rock`n`roll, Cha-cha-cha, Bachata, Tango european, Rumba, Passo-Doble.

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra? Te rugam sa ne contactezi telefonic.

Structura dansurilor

Lectii particulare la DAnceTime inseamna miscare, relaxare, program flexibil, slabire-tonus muscular (cardio dance concept!), intimitate fara sa fie alti cursanti in sala, inveti de 2-3 mai repede beneficiand de toata atentia instructorului personal-dansator profesionist, pedagog calm cu rabdare ce explica pe inteles.
Indiferent de nivelul dumnevoastra (incepator, intermediar, avansat sau profesionist) puteti face miscare, invata sau aprofunda peste 15 dansuri latino-americane, 20 dansuri populare, 5 dansuri de societate, dansuri de club latino precum si dansuri sportive:
Tango Argentinian, Vals lent, Merengue, Salsa, Vals vienez, Samba, Rock`n`roll, Cha-cha-cha, Bachata, Tango european, Rumba, Passo-Doble.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Cursuri particulare dans sportiv

 
Lectii particulare – One to One – sunt special concepute pentru necesarul tau zilnic de miscare combinat cu relaxare si mai ales pentru oamenii ce stiu ca ,,esentele tari se tin in sticle mici,,. Furnizam servicii cu dansatori si cursuri de dans cu toate tipurile de dans din anul 2005 in sali special amenajate (foto din sala in dreapta), fara praf, fara inghesuiala si cu mirosuri orientale. Poti sa-ti daruieste chiar tie un cadou special sau poti darui un cadou surprinzator celor dragi tie sau partenerilor de afaceri. Mai mult la receptia DanceTime.
 
Lectiile particulare de dans sportiv comparativ cu cursuri de dans in grup mai inseamna:
– avansezi de cel putin doua ori mai repede; – te bucuri de intimitate (daca vrei sa fii in sala de dans numai cu prietenii, colegii sau amicii tai spune-ne si noi iti facem o oferta speciala);

Daca doresti sa urmezi un curs de dans la DanceTime apelati numarul de telefon al scolii: 0726328891, apelabil intre orele 10.00-20.00 si sambata 10.00-18.00.  

Vom agrea impreuna o intalnire in care planificam si totodata putem finaliza inscrierea completand formular contract si achitand taxa de abonament. Dupa finalizarea intalnirii si a inscrierii va asteptam la inceperea lectiilor. Politica scolii    

NOTA 1:   Nu vom face programari telefonice de lectii fara sa fie finalizata inscrierea. Nota 2: anularea si reprogramarea unei intalniri se face cu minim 24 ore, in caz contrar sedinta poate fi considerata efectuata.

 
Tags: Lectii particulare de dansLectii de dans cuplu si individuale Bucuresti. Lectii de dans, Scoala de dans, dansator profesionist, dansuri de societate, lectii de dans la domiciliu, cursuri de salsa, Scoala de dans, dansuri, Cursuri de dans, cursuri,  curs de danslectii de dans la domiciliu, cursuri de dans pentru nunta, salsa, dans sportiv, Lectii de dans, Cursuri de dans in Bucuresti, dansatori, Vals Vienez, lectii de dans, dansuri, Cursuri de dans, instructor de dans, profesor de dans, curs de dans, dansatori profesionisti, Scoala de dans in zona Stefan cel Mare sector 2, Lectii private, dansator, dans sportiv, cursuri salsa, dans sportiv, dansuri de societate, Tango, Salsa, Vals Vienez, lectii de dans pentru nunta, lectii de dans la domiciliu, lectii private de danslectii particulare de danslectii dans, Scoala de Dans DAnce Time – Bucuresti