Mergi sus Devino
membru
cursuri de streaptease

Cursuri Streaptease, Burlesque

Streaptease-ul este o arta. Si nu toata lumea o stapaneste. Insa cu siguranta se poate invata… sau macar se poate incerca. Organizam cursuri de dans Striptease, cursuri particulare cu decenta. Cursul contine elemente din chair dance, stiletto dance, burlesque, streaptease si lap-dance. Daca  inca mai stai pe scaun suna si fa o rezervare pentru o intalnire si discutie prealabila.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program cursuri particulare de streaptease

Pentru adulti programul este flexibil si agreat impreuna cu noi, in urma unei discutii si intalniri la sala de dans

Cursurile de Burlesque / Streaptease  ofera combinatia irezistibila intre miscarile jucause, provocatoare, cu vino-ncoace ale stilului Burlesque si coregrafii „funny” si pline de energie ca pe Broadway.

 

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente

Tipuri de abonamente personalizate& adaptate nivelului tau

Abonamentele Lotus Fun&Joy* – pentru miscare si dans in mod frecvent – sunt pachete abonament de 24 lectii de dans, 36, 48 sau 96 sedinte – si includ reduceri sau lectii gratuite in anumite perioade ale anului. Toate aceste detalii se pot agrea in cadrul unei intalniri cu durata de 10 minute.

Tarifele sunt personalizate in functie de programul tau disponibil (seara/ ziua sau in weekend) cat si de tipurile de dans dorite/numar de sedinte. Ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi de dans!

Actualizat la: 6.10.2021
Noutati Facebook

Cursuri de dans streaptease …

Stiluri de dans predate la orele private

Cursul particular contine elemente din chair dance, stiletto dance, striptease si lap-dance. In cadrul aceluiasi pachet se pot invata si pasi din alte dansuri (Salsa, Bachata, Samba, Tango Argentinian). Lectiile particulare au orar flexibil, numar de sedinte 100% flexibile si instructor personal ce iti tine loc de partener.

 

Structura dansurilor

Cum se desfasoara ora de curs?

Lucram gradat, cu fiecare parte a corpului pentru o atitudine plina de gratie si eleganta, dar şi pentru tonifierea in mod placut a intregii noastre musculaturi. Coregrafiile jucause si sexy din timpul cursurilor de Burlesque ne ajuta sa atingem acuratete in miscari. Punem accentul pe starea de bine si de libertate, pe exprimarea libera a feminitatii si curajul de a ne dezvolta propriul stil de dans. Incalzirea – cuprinde elemente din balet, din coregrafia pe care o vom invata in cadrul lectiei, exercitii de echilibru si elemente din dans aerobic. Exercitii pentru a dobandi expresivitate in miscari.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Vreau sa ma inscriu la cursul de Streaptease. Ce trebuie sa stiu?

Pentru cursuri de streaptease ai nevoie de colanti si tricou, sau orice echipament confortabil, dar si sexy. De preferat la aceste cursuri de dans  haine care sa accentueze liniile corpului. Plus o pereche de incaltari cu toc.  Vino cu 10 minute inainte de ora stabilita pentru incepere, sa ai timp de pregatire. 

https://www.facebook.com/dancetime.ro/