Last updated on March 28th, 2022 at 01:03 pm

 
scoala de dans dancetime - cursuri de dans sector 2 si 1 , scoala de dans sector 1 si 2
Scoala de Dans Dance Time – organizeaza din anul 2005 cursuri de dans sector 2 si 1

Conditiile de la DAnceTime – scoala de dans sector 2 si scoala de dans sector 1 – sunt printre cele mai bune din Bucuresti, credem ca vor satisface chiar si cele mai exigente cereri. Pentru a-ti asigura confortul necesar cand urmezi cursuri de dans sector 2 & 1, Scoala de dans DanceTime a pregatit doua sali de antrenamente create pe tematica coloristica relaxare & armonie cat si dotari specifice – parchet special si oglinzi mari-foarte mari. Aerul conditionat nu lipseste, curatenia, mirosurile orientale fresh si nici chiar minibarul de unde poti achizitiona o sticla de apa rece dupa un antrenament bun.


PROGRAMUL GRUPELOR DE ADULTI ACTUALIZAT – ACCESIBIL AICI – CLICK 


CURSURI DANS COPII SECTOR 1 – ORAR COMPLET ACTUALIZAT – CLICK AICI


 

dansuri copii
Dance Time: dansuri copii sector 1 si sector2

Mai mult decat atat lipsa aglomeratiei si lucrul in grupe de numai 10 persoane sunt aspecte pozitive ce trebuie luat in considerare, iar instructorii de la DAnceTime – scoala de dans sector 2  si 1 – te pot supraveghea mai atent pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa aiba in grija un numar impresionant de participanti. Un alt avantaj este intimitatea pe care ti-o ofera un grup mai mic, astfel ca poti lega prietenii mai usor si te vei simti mai confortabil. Drumul pana la sala este foarte accesibil, iar DAnceTime – scoala de dans sector 2  si scoala de dans sector 1 – este usor de localizat avand in vedere ca se afla la aproximativ 600 m de statia de metrou „Stefan Cel Mare” iar sala de dans din sector 1 se afla la 500 m de Pta Romana, la 900 m de Pta Victoriei, 500 m de Perla Dorobanti/ Stefan cel Mare.

In ceea ce priveste dansurile pe care le poti invata aici acestea includ 5 dansuri de societate care sunt necesare oricarui om indiferent de profesia sa, 12 dansuri populare pentru a fi omul serii la fiecare nunta sau cumetrie si 10 dansuri latino-americane, iar daca la toate astea adaugam si posibilitatea lectiilor private, atunci DAnceTime – scoala de dans sector 2 si sector 1 – este ceea ce iti trebuie. In ceea ce priveste dansurile populare trebuie sa mentionam ca cele predate sunt din zone ale tarii cu traditie precum Ardeal, Banat sau Muntenia, astfel ca nu va exista melodie populara din tara noastra careia sa nu-i prinzi ritmul.

Pentru un lucru eficient si rezultate evidente grupele se formeaza de fiecare data de la zero, astfel ca la DAnceTime – scoala de dans sector 2  si scoala de dans sector 1 inscrierile se fac in anumite perioade si se termina in functie de nivelurile grupelor care sunt in lucru. Acest lucru ajuta foarte mult la obtinerea de rezultate bune pentru tine, deoarece  includem incepatorii tot in grupe de incepatori. Daca te-am include in grupe mai avansate, desigur ca atunci procesul de invatare va fi mai dificil pentru tine, pentru ca iti lipsesc tehnicile de baza ce au fost predate anterior la acele nivele de initiere. Mai mult decat atat, el isi va tine si partenerul pe loc si nici nu se va simti bine, iar prin urmare grupele trebuie intotdeauna compuse din oameni situati la acelasi nivel.

Vrem sa va relaxati, sa invatati sa dansati si sa va petreceti timpul intr-o atmosfera placuta la cele doua sali unde se tin cursuri de dans in sector 2 si la sala de dans sector 1 “Pta Romana-Bd.Dacia-Stefan cel Mare-Dorobanti-Floreasca”. Va asteptam …

PROGRAMUL LA GRUPELE DE ADULTI INCEPATORI ACCESIBIL AICI – CLICK 

Cursuri de dansuri pentru copii 4 -18 ani aici – click  Scoala de Dans DAnce Time Cursuri de dans Bucuresti

Dansuri pentru copii sector 1 si 2 si pentru copiii din sectorul 3,4,5 al orasului Bucuresti.

Cursuri dans copii sector 1 – orar complet in pagina special dedicata – click aici

 

Loading