Mergi sus Devino
membru
cursuri-dans-bucuresti

Dansatori nunta dansatoare evenimente

Inca din anul 2005 oferim servicii complete cu dansatori profesionisti, lectii de entertainment pentru petreceri tematice, receptii, nunti, zile de nastere din viata ta sau a companiei tale. Durata momentelor dansante este intre 10-25 minunte in functie de numarul de perechi si dansurile abordate, totul fiind personalizat. Ne dorim ca tot ceea ce facem sa fie bine facut si ca dvs sa fiti multumiti pe deplin.

# dansatori nunta si dansatori evenimente (botez, taieri de mot)

Artboard 1

Loading

OFERIM SHOW-URI CU DIVERSE TEMATICI:

* DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE CUBAN LATIN

* DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE MODERN BALLROOM

* DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE DANSURI POPULARE

* DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE DANS SPORTIV

*  DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE – SHOW TANGO ARGENTINIAN PASSION

 * DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE SWING, CHARLESTON

 * DANSATORI EVENIMENTE NUNTA, DANSATOARE CAN-CAN, BURLESQUE

Imbracati de gala, de la doua si pana la zece perechi de dansatori profesionisti (cu varste intre 10 – 29 ani) ce au reprezentat Romania la Campionatele Internationale de Dans Sportiv, va pot incanta cu demonstratii extraordinare pe dansuri de societate – Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step, Vals lent, dansuri latino-americane – Samba, Rumba, Cha-cha, Jive si Passo-Doble, dansuri populare romanesti.

Dansatori nunta evenimente dansatoare DANCETIME

Suntem tineri, dinamici, cu prezenta de spirit dar si fizica, ne place ceea ce facem si avem tot ce ne trebuie pentru ca evenimentul organizat de Dumnevoastra sa fie un succes total. Tarifele sunt variabile si negociabile numarul de numarul de perechi contractat (intre 2-10 perechi), dansurile solicitate, experienta valorica a dansatorilor, costumatie si tematica petrecerii. Suntem dansatori profesionisti cu experienta intre 10-15 ani in arta dansului castigata prin participari la competitii nationale si internationale de dans sportiv, prin cursurile de dans organizate dar si prin prisma diferitelor evenimente la care am participat (petreceri de Craciun, receptii, petreceri private, nunti, petreceri tematice).

NOU: Dansatoare de dansuri orientale, can-can, cabaret, swing,charleston, tematic … peste 15 dansuri+costume autentice.

NOU: Dansatori dans popular romanesc

NOU: Dansatori flamenco (dans pe muzica cu acompaniament muzical live), cu posibilitatea de a aduce dansatori de peste hotare (Argentina/Spania).

La cererea putem pune la dispozitie poze si materiale filmate de la evenimentele la care am participat pentru partenerii nostri: La Farge-Romcim, Fujitsu-Siemens, Petrom, Hotel Mariott, Hotel Hilton, Ateneul Roman, Crier Media Group, Casa de Productie Castel si Complexul Comercial Feeria.

Pentru informatii suplimentare si oferte personalizate putem fi contactati pe office @ dancetime.ro sau la 0726 32 88 91 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 20.00.

Post by Scoala De Dans DanceTime.