Cha-cha-cha * Dansuri latino-americane * Scoala de Dans DAnce Time

 
Cha-cha
Cha-cha-cha, Rumba si Mambo. Probabil va veti intrebati de ce am mentionat rumba si mambo la sectiunea destinata Cha-cha-ului. Toate aceste dansuri sunt indisolubile, legatura dintre ele este foarte, foarte stransa. Mambo este urmasul direct si cel mai apropriat al Rumbei, iar pe masura ce ritmurile de mambo se dezvoltau si cucereau tot mai multa lume s-a simtit nevoia aparitiei unui nou stil de muzica cu modificari subtile ale ritmului traditional de mambo. In jurul anilor `50, a aparut Cha-cha-cha-ul, dans ce a fost influentat decisiv de migratia portoricanilor catre New York in special in anii `40-50 si a cubanezilor prin `60 si contopirea muzicii lor autohtone cu jazz-ul afro-americanilor.

Desi radacinile majoritatii acestor genuri muzicale provin din dansurile populare cubaneze, Mambo-ul, Cha-cha-ul si Salsa in forma cunoscuta la nivel international sunt inovatii nord-americane. Cha-cha 1,2,3!, New-York, Hand to Hand ...? Acum poti sa dansezi cu noi, Scoala de Dans DAnce Time.

Pentru inscrieri la cursuri de cha-cha click aici

Pentru a afla mai multe despre celelalte dansuri click aici


Actualizat la 30/03/2015

Cha-cha-cha, Rock`n`roll

 

Scoala de Dans DAnce Time organizeaza cursuri de dans pentru adulti si adolescenti (minim 15 ani);
Sistem de lucru pe module - incepatori nivelul 1 (salsa, cha-cha, rumba, vals vienez si vals lent) si nivelul 2 (tango, merengue, samba, jive + stilurile din primul modul), apoi nivelul 1 si 2 intermediari si avansati;
Grupe de maxim 12 persoane cu instructori dansatori profesionisti si pedagogi excelenti;
Durata modulului: 8 saptamani / 16 sedinte;












Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD