Curs de tango argentiniancurs de dans

 

.

logo scoala de dans dancetime
Scoala de Dans DANCE TIME din Bucuresti iti recomanda acest articol. Tinem cursuri cu pasiune, din 2005.

Articol. Medicii cardiologi din Argentina prescriu Tango Argentinian. Miscarea e mai ieftina, mai sanatoasa si de ce nu mai putin dureroasa! Medicii cardiologi din Argentina au descoperit ca dansul in general poate fi la fel de benefic ca mai multe terapii traditionale. Poate ca nu e indicat doar celor cu probleme cardiace ci tuturor inainte ca acestea sa apara.

Argentina este a opta tara ca marime din lume, are printre cei mai inalti munti din lume, cele mai intinse deserturi si cele mai spectaculoase cascade. Cand ne gandim la Argentina, ne gandim la fotbal, tango, Pampas, Evita, dar aceasta tara nedescoperita in totalitate are mult mai multe de oferit.

Dupa ce mai mult timp au recomandat pacientiilor care au suferit un atac de cord si diverse alte probleme de sanatate antrenamentele de fotbal (cu referire la sport-miscare), medicii argentinieni, prescriu acum o alta distractie preferata a tarii, tango. In timp ce multi supravietuitori cardiaci sunt speriati ca exercitarea de efort va declansa un alt atac, oamenii de stiinta spun ca efortul regulat ajuta foarte bine la o recuperare rapida si la prevenire. In Argentina, mai putin de 15 % dintre pacientii sunt supusi in prezent fizioterapiei.
Dr. Cardiolog Alberto Marani de la un spital din Buenos Aires a declarat:
Tango Argentinian poate genera aceleasi efecte benefice pentru arterele coronare si pentru inima la fel ca plimbarile si joggingul.
Cincisprezece cupluri s-au inscris deja pentru
cursuri de dans. Medicii spera ca Tango Argentinian va convinge mai multi pacienti sa se inscrie la cursurile pentru recuperare sau de ce nu de prevenire, pentru ca este, poate mai indicat, mai intelept ,,sa previi,decat sa tratezi,,


Actualizat la 20/08/2015

Medicii cardiologi prescriu...Tango

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD