Curs de dans * Conditii de participare la cursuri de dans * Scoala de dans DAnce Time

 
Curs de dans. Curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time.Vrei sa te relaxezi, sa te simti mai bine si in acelasi timp sa inveti ceva util, placut si elegant? " DAnce Time motto
Ne dorim sa fie bine, sa va fie bine si voua si noua. Vrem sa va relaxati, sa invatati sa dansati si sa va petreceti timpul intr-o atmosfera placuta. In acelasi timp si noi vrem sa fim relaxati si sa ne petrecem timpul intr-o atmosfera placuta, amicala. Si ne mai dorim sa avem o colaborare foarte buna, de aceea va aducem la cunostinta termenii Scolii de Dans DAnce Time:

In cazul orelor de grup:

1) sa declarati pe proprie raspundere ca sunteti sanatosi din punct de vedere fizic si apti pentru efort fizic;
2)
sa folositi o tinuta adecvata pentru activitate: pantaloni sport, tricou, incaltari speciale de dans, adidas, espadrille;
3)
sa urmati indrumarile personalului DAnce Time in timpul colaborararii, precum si regulamentul intern al studioului afisat pe site si/sau la receptie;

4) Daca nu mai puteti sa ajungeti la cursuri din diferite motive este posibil sa cedati locul unui prieten, amic, ruda, cunostinta, coleg etc (numai in primele 7 zile de la inceperea cursului).
5) Contravaloarea lectiilor din abonamente sau a lectiilor la care clientul a renuntat sa mai participe nu se ramburseaza, chiar daca s-a participat sau nu s-a participat la ore si nu poate fi considerata o plata in avans pentru alte cursuri. DAnceTime da dreptul sa transferati abonamentul unei alte persone (prieten,amic, coleg etc), dar numai in primele 7 zile de la data de debut a abonamentului/modulului, apoi se avanseaza.

6) la cerere putem acorda facilitatea de achitare a abonamentului in doua transe, transa a 2-a pana la maxim 2 saptamani de la inceperea cursului. Obligativitatea dvs. de a achita transa a 2-a sau alte diferente financiare restante se pastreaza chiar daca nu mai participati la cursurile de dans. Depasirea termenului de achitare a celei de-a doua transe cu mai mult de 5 zile atrage dupa sine suspendarea dreptului de participare pana la achitarea restantelor. Dupa aceasta perioada de gratie de 5 zile, pentru fiecare zi de intarziere se percep penalitati de 1% / zi calculate la valoarea sumei restante.

In cazul lectiilor particulare:

- pot fi cedate unor amici, colegi, prieteni sau transformate in alte servicii oferite de DAnceTime. Contravaloarea lectiilor efectuate sau neefectuate din pachetele nu se ramburseaza si nu poate fi considerata o plata in avans pentru alte cursuri.

- anularea unei sedinte particulare se face telefonic cu minim 24 ore inainte. In caz contrar ne vedem obligati sa consideram efectuata datorita imposibilitatii de a programa alta lectie in timp util. 


Clauza generala:

Toti participantii la cursurile noastre (ore de grup sau particulare) declara pe propria raspundere ca sunt sanatosi din punct de vedere fizic si apti pentru a urma un curs de dans. Pentru a evita riscul accidentarilor va recomandam ajungeti la prima parte a sedintei, cea in care efectuam exercitii de intindere si incalzire a musculaturii. Cateodata in sala de dans se fac fotografii sau filme cu caracter pedagogic sau demonstrativ, ele putand fi folosite ca material de prezentare. Nu se pot face poze/filme in incinta salii de dans fara acordul managementului.

Prin inscrierea si achitarea unui abonament fiecare participant declara ca a luat la cunostinta si este de acord cu regulamentul Scolii de Dans DAnce Time.

pentru inscrieri la cursuri de dans click aici


Actualizat la 07/11/2017

REGULAMENT

 

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD