Passo-doble * Dansuri latino-americane * Scoala de Dans DAnce Time

 
Passo Doble
Passo Doble - oare numele spune totul? Dans de dragoste, dar un alt fel de dragoste decat ceea prezenta in rumba, cu pasi puternici si sarituri si totusi în deplasare rapida. Este asociat cu coridele spaniole, originar din Franta si surprinzator singurul dans latino-american de competitie al carui ritm nu isi are radacinile in Africa. Partenerul nu este altul decat toreadorul, partenera - capa si impreuna nu pot fi decat invingatori, pentru ca unul fara altul nu ar exista. Vrei sa fii un invingator? Passo Doble si tu!

Vei gasi la DAnceTime sistem de lucru pe module - incepatori nivelul 1 si nivelul 2, apoi nivelul 1 si 2 intermediari si avansati; Grupe de 10 persoane cu instructori dansatori profesionisti si pedagogi excelenti; Durata modulului: 8 saptamani / 16 sedinte; Noile grupe sunt disponibile aici: 
inscrieri cursuri de dans adulti dans latino americane

Scoala de Dans DANCETIME - din 2005 - numai pentru cei ce doresc sa invete, sa isi imbunatateasca stilul de dans, sa faca miscare, sa sa se relaxeze, sa isi mentina tonusul, sa slabesca si sa socializeze.

   

 Actualizat la 27/01/2018

Rock`n`roll, Bachata

 

Scoala de Dans DAnce Time organizeaza din 2005 cursuri de dans pentru adulti si adolescenti miri copii (minim 4 ani). Si te bucuri mai mult de viata ta! 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD