Pantofi de dans-Incaltaminte dans femei latino-Pantofi Dans Sportiv Barbati. Recomandari.

 

Pantofi de dans -Incaltaminte dans femei latino -Pantofi Dans Sportiv Barbati

Cand deja ai inceput sa participi la cursuri de dans si ai facut primii pasi de baza in dansul de societate sau dansul latino-american sau in orice alt tip de dans este indicat si recomandat pentru un echilibru mai bun, pentru un confort al piciorului dar si pentru a invata mai repede - un accesoriu nelipsit- si anume incaltamintea de dans special conceputa.

Acesti pantofi de dans, fie ca sunt pentru dansul latino-american sau pentru tango argentinian, dansurile populare sau pentru dansurile de societate sau balet au niste caracteristici specifice si iti recomandam inainte de achizitie sa te consulti cu noi, dansatori profesionisti de la Scoala de Dans DAnceTime iar ulterior te vom recomanda catre partenerul nostru -www.passionshoes.ro, de unde vei putea achizitiona pantoful specific (balerin, sneaker, sleekers, jazz shoes sau pantof de dans standard cu o anumita dimensiune a tocului sau latino-american cu o alta dimensiune si forma etc) pentru dansurile care le practici tu.

pantofi de dans

Passionshoes.ro s-a nascut din pasiunea pentru dansul tango, apoi s-a indreptat si inspre pantofii de dans de alte stiluri si speram sa creasca in viitor si spre alte lucruri frumoase. Le dorim mult succes.

Recomandari oferite de dansatorii profesionisti de la Scoala de Dans DANCE-TIME Bucuresti.

Revino in pagina cu lectii de dans:

- lectii de dans de societate si dansuri latino americane-vezi aici programul unui nou curs de dans in grupe de 12 persoane, click >>>

- cursuri de dans popular adulti >>>

- cursuri de dans pentru copii 4-6 si 7-12 ani >>>

- vals vienez (valsul miresei) pentru nunti de vis, ore intensive pentru coregrafii speciale, particulare >>>

- lectii particulare de dans cu orar 9-22, pentru cei single, fara partener >>>


Actualizat la 31/03/2015

Pantofi de dans

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD