Cursuri de dans copii- video dans modern pentru copii

 

Joia trecuta a fost foarte,foarte distractiva pentru copiii ce au invatat primii pasi de dans modern (streetdance) din primul modul de incepatori al anului 2014-2105. Toti copiii, de la cel mai mic dintre frati si pana la cel mai mare, au fost la inaltime si s-au descurcat excelent la primul curs de dans streetdance din viata lor!

Cursurile de dans pentru copii sunt organizate pe nivele de dificulatate si impartite in 5 module de 2 luni desfasurate de-a lungul anului scolar 2014-2015.

PROGRAMA DE DANS PENTRU COPII CONTINE - cursuri de dans modern (streetdance/dance etc), cursuri de dans sportiv-dansuri latino&de societate iar forma condensata a programei fiecarei categorii de varsta o gasiti la sala de dans.

Stimati parinti,

vizualizati imagini video de la prima lectia pentru copii incepatori-Mattias,Simone,Vlad,Dragos si Victor (cursuri de dans pentru copii-azi dans modern).

* SE POT INSCRIE COPII CU VARSTE INTRE 4 - 13 ani;

* GRUPE: grupele sunt organizate pe categorii de varsta 4-6 , 7-12 ani si nivele de pregatire-incepatori,intermediari,avansati.

* PROGRAM CURSURI: L- V: 16.00 - 21.00 ; S: 10.00 - 14.00 ( conf. orar grupa comunicat la inscriere) - 3 sau 2 lectii/ sapt. conform orar grupa intre 40-60 minute/lectie in functie de varste.

Anul de curs se poate incheia cu spectacolul de sfarsit de an organizat intre jumatatea lunii iunie si inceputul lunii iulie. Dupa spectacolul de sfarsit de an se trece la programul optional al cursurilor de vara.

GRUPE SI ORAR actualizat si informatii complete pentru cursuri de dans copii gasiti aici - click >>>


Actualizat la 03/12/2014

Cursuri dans copii-dans modern copii

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD