Data trecuta, vineri, 15 martie, la a 4-a lectie din al doilea curs de dans inceput pe 01 martie, copiii intre 4-6 ani, au dansat si invatat o coregrafie pe o melodie moderna a aniilor 2013. Din punctul nostru de vedere au fost la inaltime si s-au descurcat onorabil, tinand cont ca au repetat doar de doua ori. La lectia de dans de vineri au facut o mica coregrafie dintr-un dans modern Danza Kuduro. Deja ati urmarit pe viu pana acum si alte dansuri din categoria dans modern (Ai si eu te pego) dar si dans sportiv (cha-cha-cha si putin tango), cu pasi de dans adaptati varstei lor si exercitii pentru ritmicitate si muzicalitate. Pana la finalul acestui al doilea modul de incepatori nivelul 2, in cele 12 sedinte ramase, pentru aceste cursuri de dans pentru copii intre 4-6 ani, DAnceTime are pregatite melodii la fel de atractive (Allegria si Cartea Junglei).

"Prin participarea la aceste cursuri de dans dorim ca cei mici sa se dezvolte cu ajutorul dansului intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata" - Mihai Tarabugeac, fondator&manager DAnceTime.

Numar module alocate pentru copii: 6 cu durata fiecaruia de 8 saptamani/16 sedinte. Fiecare modul include elemente din dans modern, balet, dans sportiv si popular romanesc.

Nivele de dificulatate: incepatori nivelul 1, incepatori nivelul 2, intermediari 1 si 2, avansati 1 si 2.

Vizionare placuta!

Mihai


Actualizat la 19/03/2013

cursuri dans copii bucuresti video 4-6

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD