Mariaj in pasi de tango, vals sau rocknroll sau orice alt dans

Cum nunta ta stabilita in 2014 sau 2015 este un eveniment pe care, cel mai probabil, vrei sa ti-l amintesti o viata întreaga, absolut orice detaliu conteaza. Iar unul dintre detalii este primul dans al mirilor, acel moment al serii când toate privirile sunt atintite pe tine si nu-ti poti permite sa calci strâmb. Câteva lectii particulare cu un instructor de dans de la Scoala de dans DAnceTime sunt suficiente pentru ca dansul de deschidere sau colajul cu dansuri sa fie unul care sa trezeasca admiratia invitatiilor. Apoi mai sunt si alte stiluri de dans pe care le poti invata la capitolul dans pentru toata noaptea nuntii sau cu care te poti da în spectacol: tango argentinian, jive, salsa sau rumba sau disco.

Dar daca totusi inca nu se aproprie nunta ta dar vrei sa te relaxezi, sa te simti mai bine si sa inveti rock`n`roll sau alte dansuri latino-americane te asteptam, cursurile sunt desfasurate la dancetime.ro in grupe mici , de cateva persoane. Lista completa cu dansurile de la DAnceTime o poti studia aici-click, tinem sa-ti spunem ca acestea sunt studiate pe module, rock`n`roll fiind la modul incepatori nivel 1. Daca doresti sa urmezi lectii private, iti spunem ca tu alegi dansul studiat/dansurile studiate in fiecare sedinta, detalii aici despre lectii particulare de rock`n`roll si alte 30 stiluri- click.


Scoala de Dans DanceTime din Bucuresti pe langa aceste cursuri de Rock`n`roll mai are in oferta dansuri de ballroom,dansuri latino-americane si dansuri populare romanesti, organizate pe module de incepatori, intermediari si avansati.


Actualizat la 06/09/2014

cursuri de dans rocknroll bucuresti

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD