Dans sportiv Scolii de Dans Scoala de dans sportiv DanceTime Bucuresti

 
Dans sportiv. Campionii mondiali la Dans Sportiv 2012

Romania este campioana mondiala la dans sportiv !

Ne-au adus aceasta bucurie in suflet românii Paul Moldovan şi Cristina Tătar (foto), de la clubul Dance Art Târgu-Mureş. Ei au cucerit titlul mondial la secţiunea dansuri latino-americane din cadrul Campionatului Mondial 2012 de dansuri sportive pentru tineret (16-18 ani) de la Beijing. Dupa ei s-a clasat perechea rusă Efanin Artem/Anastasia Kornilova şi gerrmanii Maxim Stepanov şi Viktoria Kostantinova. O altă pereche română, formată din Alexandru Miculescu şi Andra Păcurar, s-a clasat pe locul 11 din 66 de perechi, conform Agerpres. Cristina Tătar, 18 ani, a declarat după concurs: “Am muncit mult pentru asta şi suntem foarte mândri de acest rezultat şi suntem foarte fericiţi”.

Stim cat este de greu sa faci 6-7 antrenamente pe saptamana si sa investesti zeci de mii de euro in antrenamente, deplasari, suplimente nutritionale si echipamentul specific pentru un sport (dans) de performanta. Felicitari, din partea Scolii de Dans DANCETIME din Bucuresti!

Pentru a participa la cursuri de dans sportiv in Bucuresti te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa citesti informatii suplimentare aici - click


Actualizat la 12/12/2012

Romania! Campioana la dans sportiv

 Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD