Lectii de salsa Lectii la Scoala de Dans DAnceTime

 

Lectii de salsa in Cuba - Tipsuri si idei alternative pentru dans

Toata lumea poate lua lectii de salsa la o scoala de dans locala cum este Scoala de dans DAnceTime, dar numai cei care sunt nonconformisti cu adevarat se duc pana in Cuba. Asa ca daca cumva ai castigat un premiu si ti-ai propus sa mergi gratuit in Cuba pentru lectii de salsa chiar de la indigeni noi iti dam cateva idei si tipsuri. Dar daca nu ai castigat un premiu ca sa mergi gratuit pana in Cuba te asiguram ca la DAnceTime este ok si mult mai ieftin decat sa mergi pana in Cuba si ca instructorii DanceTime au fost in 2007,2008 Campioni Mondiali in Dansuri Latino si in 2013 au obtinut locul 3 la un concurs mondial desfasurat in septembrie 2013 la Londra.

PASII care sa ii faci inainte de a-ti planifica calatoria:

1. Evaluati nivelul la care stiti salsa inainte de a planui calatoria pentru ca sa va inscrieti intr-un curs potrivit pentru nivelul dvs. Daca nu stiti care este diferenta dintre salsa si mambo, atunci luati cu 2-3 luni inainte de calatoria in Cuba cateva lectii private.

2. Rezervati o excursie "educationala" prin intermediul unui agent de turism care se ocupa si activitati optionale dar care sa includa si lectii de salsa. Mai multe agentii de turism ofera pachete turistice care sunt destinate celor care doresc sa ia lectii de dans in timpul calatoriei lor in Cuba.

3. Daca nu ati gasit la o agentie la noi in Romania care sa ofere ,,pachetul cu dans", intrebati receptionerul de la hotel unde puteti gasi cele mai bune locuri ce ofera cursuri de salsa. Desi restrictiile de intrare in Cuba sunt minime, aproape toti vizitatorii au nevoie de viza.

SFATURI:Ce sa nu pierdeti:

Excursii educationale
Zboruri din Cancun catre Cuba
Lectii de salsa in cluburi locale sau petreceri stradale.

lectii de dansLa Scoala de dans DAnceTime iti recomand lectii particulare cu orar flexibil aici - click sau cursuri de grup cu orar prestabilit seara in grupe de 6 persoane - clic.


Actualizat la 17/10/2013

lectii de salsa in Cuba

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD