Lectii de dans online> Lectii de vals vienez!

 
Scoala de Dans DANCE TIME Lectii de dans online-demo gratuit > Lectii de vals vienez.

Pasi de baza in dansul vals vienez ! Va oferim spre invatare un demo gratuit cu primii pasi pentru nunta ta. Pentru perfectionare este necesara repetitia insala de dans.

valsul mirilor,valsul miresei,vals vienez,lectii de valsul miresei

Dansezi spectaculos dupa 5 lectii cu noi.
Beneficind de marele avantaj ca rezultatele se vad dupa primele lectii, un instructor personal de la Scoala de Dans DAnce Time va invata pe parcursul a 4 - 5-6 lectii de vals vienez o coregrafie in ton cu melodia dvs, cu tipul de rochie purtat de mireasa si in functie de timpul ramas pana la fericitul eveniment, dar nu numai!

Vreti sa incepeti primul dans cu dreptul si sa aveti un dans excelent, elegant si simplu? Va ajutam noi, avem experienta 11 ani. Contact - 0726328891, de luni-sambata intre 10-20. Pentru mai multe detalii intrati si pe pagina cu lectii de vals vienez in particular click aici (avem 20% reducere la pachete de vals intre 10-12 iunie 2016)

UTILE:

A. Scurt istoric despre vals vienez aici.

B. Colectia completa de melodii de vals recomandate de dansatorii profesionisti ai Scolii de DAns DANCETIME o vei gasi la sediul nostru. Oferim consultanta preliminara gratuita.

melodii valsul mirilor audio 1 ******* melodii valsul mirilor audio 2 *******
melodii valsul miresei audio 3 ******* melodii valsul miresei audio 4 ******* melodii valsul mirilor audio nr. 5 *******

Scoala de Dans DAnceTime, cursuri de dans in Bucuresti din iulie 2005.

Lectii de dans pentru nunta de azi la Scoala de DAns DAnceTime - 0726 328 891


Actualizat la 10/06/2016

Lectii de dans online: vals vienez

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD