Melodii nunta. Primul dans al nuntii: Loretta Goggi - Maledetta Primavera

 Esti aici: cursuri de dans pentru nunta > cele mai frumoase melodii de vals vienez pentru primul dans al nuntii.

Propunerea DAnceTime nr. 3:

Loretta Goggi - Maledetta Primavera,
versiunea in limba italiana.

Caracterizare: un ritm usor, placut auzului ce te poarta pe taramul valsului vienez. Maledetta Primavera cantata de Loretta Goggi este o melodie de vals vienez potrivita pentru primul dans al nuntii. Pentru un efect maxim de reusita recomandam ca melodia sa fie ascultata acasa, la birou sau in masina atat inainte cat si in pe perioada de pregatire a dansului... cu atat mai bine daca se repeta acasa ceea ce s-a invatat in timpul sedintelor :)

Timp necesar recomandat pentru invatare: 4-5 lectii particulare, pentru o coregrafie lejera dar atractiva, mai multe detalii accesibile aici, clic.


Alte melodii de vals vienez recomandate de dansatorii profesionisti ai Scolii de DAns DANCETIME :


Colectia completa cu sute de melodii mai vechi sau mai noi de vals vienez sau alte dansuri vei gasi la sediul nostru. Pentru acces la colectia DANCE TIME te rugam sa ne contactezi. Oferim consultanta gratuita clientiilor tinand cont de personalitatea si stilul tau de viata combinate cu studiile de psihologie ce le avem si experienta noastra in dans.

Scoala de Dans DAnce Time.
Lectii de dans in Bucuresti, din 2005, cu instructori dansatori profesionisti.

Tags:
melodii primul dans nunta, melodii romanesti, melodii in limba engleza, cursuri de dans nunta, valsul miresei pasi de vals, valsul mirilor, vals vienez

Actualizat la 04/06/2012

Valsul Maledetta Primavera

 Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD