Dans sportiv > Competitii dans sportiv > Dance Masters 2010 > Glorie, reputatie si avere in pasi de dans sportiv / 3

 
Baietii isi apuca partenerele de brate parca ar vrea sa le smulga. Ba le mai apuca si de gat, insa nu cu duiosia iubitului, ci un gest brutal, care, daca nu ar fi bine repetat ar putea avea urmari grave. La Samba incep sa zburde pe ring. Fiecare pereche stie ce are de facut, insa se iveste problema celorlate perechi care li se pun in cale. Ringul se goleste intr-o parte si se aglomereaza in cealalta, astfel ca perechile trebui sa improvizeze si sa exectue si un slalom in mijlocul dansului. Doar instinctul si poate experienta ii salveaza de momente mai delicate. In timpul acestui dans se da din maini, dar mai ales din picioare si este o minune ca nimeni nu o incaseaza din greseala. Chiar si expresiile fetelor sunt alarmante. Partenerii scrasnesc din dinti unii altora, de parca ar vrea sa se muste, nu sa danseze.

Cum sa impersionezi arbitrul

Daca dansatorii fac tot ce le sta in putinta pentru a parea ca nimic in lume nu le place mai mult decat sa se afle pe ringul de dans, arbitrii contrasteza evident in toata aceasta schema prin privirile lor scrutatoare si complet lipsite de entuziasm. Se uita la perechi cu ochi reci, notand cate ceva pe palmtop, parca de rau augur.

Cuplurile de dansatori care se nimeresc chiar in dreptul lor cand muzica tace le fac plecaciuni privindu-i de parca n-ar fi fost in viata lor mai incantati sa vada pe cineva. Privirea arbitrului este un dus rece, care le da cuplurilor de gandit odata ce parasesc concursul. Putine perechi se felicita, cele mai multe se consoleaza. Mai putin pretentiosi, spectatorii care au umplut Sala Polivalenta continua sa incurajeze dansatorii si sa le tina pumnii."

Raspuns complet, articol complet, as adauga doar atat pentru cei ce s-au straduit pe ring: felicitari pentru efortul depus pentru ca stiu ca nu-i usor.

Actualizat la 18/03/2010

Glorie reputatie si avere in pasi de

 

Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD