Cursuri de dans | Video | Scoala de DAns DAnceTime | Video 1 pasi de merengue

 

Esti aici: Home Galerie Video > A. Galerie cu cursuri din sala DAnce Time > Pasi de merengue, video 1

Pasi de merengue, a doua sedinta la grupa de incepatori cu programul marti si joi de la 19.25. In imagini Daniel, Cristina, SuQin, Bogdan, Alexandra, Lucia si Raluca.

Merengue este un dans usor de invatat, chiar foarte usor si distractiv. Se preteaza pentru ringurile de dans mici si inghesuite, isi are originea in Republica Dominicana si alaturi de salsa face parte din categoria dansuri latino-americane.

Un alt dans latino-american este tango, (cursuri de tango argentinian) un dans care se invata la aceste cursuri de dans chiar la nivelul incepator. Tangoul a ap─ârut ├«nt├ói ├«n suburbiile din Buenos-Aires, fiind un dans al localnicilor, ├«n principal emigran┼úi, care g─âseau prin acesta o modalitate de a-┼či alina suferin┼úele ┼či de a-┼či exprima pasiunile. Muzica de tango era simpl─â, menit─â doar s─â acompanieze versurile care exprimau bucurie, iubire sau triste┼úe. Dansul era simplu ┼či monoton, se ├«nt├ólnea pe str─âzi, spelunci ┼či case de toleran┼ú─â. Deoarece num─ârul femeilor erau redus, cuplurile de dansatori erau formate frecvent numai din b─ârba┼úi. La ├«nceputul secolului XX, p─âtrunde ├«n Europa, ├«n Fran┼úa, unde este privit ini┼úial ca un dans exotic ┼či acceptat cu greu de ├«nalta societate. Interesul pentru tango se manifest─â ├«n ora┼če precum Paris, New York ┼či Londra, fapt ce va face ca varietatea pa┼čilor s─â creasc─â. Din saloanele de dans pariziene, tango-ul revine ├«n Argentina ca dans de societate ┼či este acceptat chiar ┼či de aceia care ├«l apreciau ini┼úial drept vulgar ┼či indecent. Tu cand vii la cursuri de dans tango, miscare si relaxare la DanceTime,Bucuresti?


Actualizat la 25/02/2015

video 1 cu pasi de merengue

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD