Cursuri. Tag principal cursuri de dans 2010, locatie sali de dans DAnceTime.

 

Bine te-am regasit. Review DAnceTime la inceputul lui 2010.

Cursuri de dans este un cuvant cheie atunci cand doresti sa faci miscare, sa te simti bine si sa imbini utilul cu placutul. Utilul pentru ca la un moment dat vei deveni constient de cat de mult conteaza sa te descurci in anumite situatii in care se cere a stii sa dansezi iar placutul pentru ca s-ar putea ca la un moment dat dansul sa devina un mod de viata, o activitate la fel ca si mersul la sala de fitness sau aerobic sau kangoo. Asa ca iti spun bine te-am regasit.

Intr-una din zile trecute m-am intalnit intr-o sala de fitness cu Alex, unul dintre participantii la cursurile noastre acum 2 si ½ jum. la sala de sport a Scolii nr. 24, de pe Tunari. Alex dorea sa revina la cursuri, mai exact cursuri de salsa, si nu mai stia unde sa ne gaseasca, nici cum mai lucram. Asa ca au aparut aceste randuri ca review al diferentelor aparute de-a lungul timpului.

Acum locatia salii de dans nu mai este in sala de sport a Liceului Iulia Hasdeu si nici a Scolii nr. 24, de pe Tunari. Suntem tot in zona Stefan cel Mare, pe Str. Tunari, nr. 55, dar la etajul 1 al unei case unde am doua amenajat doua sali de dans la sfarsitul lui 2007.

Conditiile sunt civilizate spunem noi: dulapioare cu cheie la vestiare, AC si oglinzi foarte mari in sali, sala de asteptare. Prezentarea video a scolii este aici.

Sistemul de lucru este impartit tot in module, dar mai bine inchegate: incepatori nivel 1&2, intermediari 1&2 si avansati. Numarul de dansuri pe modul este limitat la cinci, fata de 12 in trecut. Dansam in primele doua module dansurile de inceput si propuse de noi, vezi aici, apoi de la intermediari dansurile pot fi alese de tine, impreuna cu noi … Nu mai lucram in grupe mari de 20-30 persoane, ele sunt de maxim 8 sau 12 persoane, am introdus stiluri noi in programa pe langa existente acum 2-3 ani (Merengue, Rock`n`roll, Bachata si Tango argentinian). Cursurile sunt si pentru copii (6-13 ani) iar pentru cei ce se pregatesc de nunta avem 3 servicii speciale pregatite in functie de buget, cu program flexibil sau fix (vezi aici - cursuri de dans pentru nunta).

De astazi, 20 ianuarie 2010, te invitam sa participi la un concurs cu 2 premii in abonamente de dans in valoare de 800 lei; nivelul si programul la alegerea castigatorilor. Mai mult pe forum, clic aici

Daca ai intrebari pentru noi sau doresti sa te tinem la curent cu noi variante de program, concursuri, articole sau noutati trimite-ne un feedback pe mail. Vom fi bucurosi sa-ti raspundem.

Mai relaxat. Mai detasat. Cursuri de dans DAnce Time.


Actualizat la 25/01/2010

cursuri/ bine te-am regasit

 Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD