Cursuri de dans. Cursuri private de dans / grupuri. Scoala de Dans DAnce Time

 

Cand vrei sa faci miscare, sa te relaxezi sau urmeaza un concurs cu dans la tine la serviciu o alternativa sunt cateva cursuri de dans, particulare. Iar daca doriti sa fiti singuri in sala de dans impreuna cu colegii, prietenii sau amicii tai noi va intelegem dorinta. De aceea am pregatit acest serviciu unde programul poate fi stabilit de comun acord (luni - sambata intre 09 - 21.00) la fel ca si numarul sedintelor efectuate saptamanal doua, trei sau chiar una. In cazul unei singure sedinte saptamanale recomandam ca durata ei sa fie de 2 ore. In celelalte cazuri durata sedinte poate fi si de 90 minute.

La aceste cursuri de dans particulare chiar si dansurile poti fi alese de voi (Salsa, Merengue, Rock`n`roll, Tango Argentinian, Slow-fox, Rumba, Samba, Bachata, Cha-cha, Jive, Vals vienez, Tango european, Vals lent), la fel si numarul participantiilor. Singura noastra conditie este ca numarul sa fie minim 4 persoane.

De aici inainte ar fi frumos sa discutam telefonic pentru o comunicare usoara, rapida si un pachet personalizat. Iti multumim.

DAnce Time ... Si te bucuri mai mult de viata ta ... mai relaxat, mai detasat.

Cursuri de dans in grupe 8 sau 12 persoane, sali deosebite, instructori excelenti. Dansuri de societate si dansuri latino in varianta lectii particulare sau cursuri de grup, pentru nunta ta sau pur si simplu pentru tine. Scoala de Dans DAnce Time: www.dancetime.roP.S. Daca nu ai reusit sa convingi toti colegii si sunteti numai 2-3 colege atunci iti recomandam cursurile regulate in grupe de 8 sau 12 persoane cu dansuri variate ... clic aici pentru orar si grupele in formare.


Actualizat la 02/11/2011

cursuri particulare de dans / grupuri

 

Esti pe pagina cursuri de dans private pentru tine si grupul tau de prieteni, amici sau colegi.Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD