Cursuri de dans DAnce Time, concurs august 2009

 

La DAnce Time gasiti cursuri de dans de societate, dansuri latino-americane, cursuri de vals vienez pentru nunta ta, lectii particulare, dansatori-animatori petreceri, lectii si cursuri de dans online / video  ... grupe mici de maxim 8 sau 12 persoane, sali deosebite, instructorii excelenti. scoala de dans dance time - pentru copii, adulti si adolescenti. DAnce Time - locul potrivit Cursuri de dans pentru relaxare si detasare, pentru petrecerea timpului intr-un mod placut, pentru a studia dansul si a dansa. Pentru mentinerea siluetei, slabire si miscare elevata. Dansuri elegante, dansuri nemuritoare, dansuri mai noi sau mai vechi impreuna cu noi, cei de la DAnce Time.

In perioada 17 august – 31 august 2009, va invitam sa participati si sa castigati 2 abonamente valabile pe durata a 4 saptamani la cursurile de dans desfasurate in Bucuresti.

Dansuri din sala de dans nr. 2Pe durata celor 4 saptamani castigatorii vor studia dansuri de societate si latino-americane ca salsa, rumba, cha-cha, rock'n'roll, chiar vals vienez
daca in curand vor fi mirese. Cursurile se defasoara in grupe de maxim 8 sau 12 persoane, in sali dotate cu aer condionat, fara praf, fara inghesuiala, cu instructori dansatori profesionisti si pedagogi excelenti (calmi si cu rabdare). Sistemul de lucru este organizat pe module si grade de dificultate iar abonamentele de fata sunt valabile pentru grupele de incepatori nivelul 1, pentru persoane ce nu au mai urmat lectii de dans.

Pentru a participa va rugam creati un cont pe forum si sa raspundeti la intrebarea: “Ce alte dansuri, in afara celor mentinonate mai sus, mai pot fi studiate la DAnce Time la orele pentru incepatori?” Link catre forumul DAnce Time aici

Extragerea raspunsurilor corecte se va face marti, 01 septembrie 2009 prin tragere la sorti.

Mult noroc,

DAnce Time - Si te bucuri mai mult de viata ta.

Astazi, 01 septembrie 2009, am extras castigatorii concursului. Ei sunt XENO13 si PREDATORJOHN. Multumim tuturor participantiilor. DAnce Time.


Actualizat la 03/06/2010

Dansurile de inceput! Concurs august

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD