Scoala de Dans DAnce Time: cursuri de dans, lectii de dans, dans sportiv, cursuri dans copii, dansuri elegante, mai noi sau mai vechi impreuna cu noi.

 
cadou lectii de dans

Pentru sarbatori, zile onomastice, de martisor sau nunta prietenilor tai, Scoala de Dans DAncEtime te ajuta si iti ofera un voucher personalizat. Valoarea cadoului poate fi de asemenea personalizata in functie de bugetul tau! Voucherul poate fi expediat la dumneavoastra. Informatii la receptia scolii sau la 0726 328 891.


cadou cursuri de dans la dancetimeACEST CADOU SE ADRESEAZA MEDIULUI FAMILIAL (COPII TAI, PRIETENA, SOTIA), AMICAL SAU DE BUSINESS relaxat.

Achizitionand un cadou-abonament veti primi un voucher ce da posesorului (copil 4 – 12 ani, adolescent, adult, mama/tata sau fratii tai) posibilitatea sa aleaga cursul de dans preferat, data inceperii si programul lectiilor, asta daca nu stii exact cata miscare vrea sa faca sau ce tipuri de dansuri ar vrea sa invete / perfectioneze. Poti plati voucherul cadou in functie de bugetul tau, cadourile abonament au valori cuprinse intre 119 si 449 lei. Poti alege de asemenea un pachet de lectii cu instructor personal sau cursuri in grup restrans. Intreaba mai mult la receptiE despre voucherul cadou sau suna la DAnceTime, la 0726.328.891. Cadoul DAnceTime este distractiv, relaxant, revigorant. Daca esti un spirit ce se documenteaza singur/a inainte de a da telefon poti afla detalii despre ce cursuri de dans poti face cadou:

lectii particulare single - detalii aici

cursuri de dans grup pentru copii (4 -12 ani) - clic

cursuri de dans adutli in grupe de 12 persoane (detalii aici)
VOUCHERUL DAnceTime PE CARE IL POTI FACE CADOU:


Actualizat la 20/12/2014

> Cursuri de dans, idei de cadouri.

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD