Cursuri de dans pentru companii > Scoala de Dans DAnce Time

 
cursuri dans companii
Timpul si eficienta sunt importante. Dorim eficienta, la fel ca si Dumneavoastra, de aceea nu vom scrie foarte multe cuvinte.

Credem ca fiecare companie doreste angajati relaxati, eficienti si care sa coopereze mai bine cu colegii. O alternativa in procesul de motivare sau consolidare a echipei este miscarea combinata cu ... sesiuni si lectii de dans.

In functie de domeniul de activitate, de targetul solicitat de Managerul Companiei Dvs, de profilul general al industriei, pentru o relationare mai buna intre 2 colegi, 2 sau mai multe departamente, depasirea unor blocaje sau o comunicare mai buna Mihai Tarabugeac- Fondatorul Scolii recomanda, pe baza unor studii de antropologie si psihologie, cele mai bune dansuri si o reteta personalizata. Fiecare dans are caracterul sau si aplicabilitate in viata de la birou, cu colegii sau partenerii de afaceri. De exemplu Passo-Doble este dansul mai mult necesar a dezvolta spiritul de invingator! Flamenco - potrivit pentru dezvoltarea mentala (Industrii de genul It) , Salsa - pentru decotractarea realtiilor mai tensionate intre parteneri, colegi sau departamente, valsul vienez sau lent- pentru fair play, eleganta si un prestigiu de necombatut. Despre celelalte tipuri de dansuri va povestesc intr-o intalnire personala,ce o putem stabili de comun acord la sediile scolii sau al companiei Dvs.

Iar serviciile DAnce Time pot fi:
- cursuri de dans pentru angajati sub forma de abonamente cu durata variabila;
- consolidarea echipei (teambuilding) prin cursuri de dans desfasurate la sediul nostru sau al dvs. (in Bucuresti sau in afara localitatii);
- dansatori profesionisti pentru diverse evenimente ;
- servicii personalizate conform ideilor dvs. ...

Suntem deschisi, flexibili. Comunicam rapid si eficient telefonic (0726 328 891) sau prin e-mail. Ne place ceea ce facem, avem experienta si tot ceea ce ne trebuie pentru ca si colaborarea cu dvs. sa fie un succes total iar in incheiere dorim sa multumim Companiilor Kaufland, Vodafone, General Electric, Ruukki, pentru alegerea acestui serviciu DAnce Time, lansat in anul 2008.

Pagina inrudita cu cursuri particulare de dans pentru grupuri de colegi fara implicarea financiara a companiei tale - clic aici

Cursuri de dans, iimagine din sala nr. 1

Cursuri de dans DAnce Time, imagine din sala de asteptare


Actualizat la 30/03/2015

corporate dancing

 Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD